Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Boek nu je vakantie op Sardinië met een gerust hart

Met het Corona-virus hebben we te maken met een nieuw fenomeen wat ook onder de reizigers vele vragen met zich meebrengt. Is Sardinië een veilige reisbestemming? Wat gebeurt er als wordt afgeraden op te reizen? Kan ik mijn reis annuleren indien ik twijfel?
Wij hebben in samenwerking met onze accommodaties en lokale agentschappen nieuwe annuleringsovereenkomsten afgesloten. Dankzij deze nieuwe voorwaarden kun je jouw verblijf op Sardinië 2020 kosteloos annuleren tot 15 dagen voor aankomst of besluiten om de vertrekdatum van de boeking te wijzigen. Wat er ook gebeurt, tot 15 dagen voor aanvang van de reis kun je dus gratis annuleren, zonder enige uitleg, een e-mail is voldoende!

De voorwaarden in detail

Als je genoodzaakt bent een reeds geboekte vakantie te annuleren dan dien je Sardinia4all schriftelijk te informeren (info@sardinia4all.com). Indien de annulering plaatsvindt buiten kantooruren, dan is de eerstvolgende werkdag bepalend. Onderstaande nieuwe annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op boekingen vanaf 6 maart 2020 en gelden voor vele van al onze accommodaties (te herkennen aan de aanduiding "Free Cancellation".

Nieuwe annuleringsvoorwaarden:
• Annuleringen tot 15 dagen voor aankomst: 0% van de volledige reissom
• Annuleringen van 14 tot 8 dagen voor aankomst: 50% van de volledige reissom
• Annuleringen van 7 tot 0 dagen voor aankomst: 95% van de volledige reissom
• In geval van "no-show" of bij vroegtijdig vertrek: 100% van de volledige reissom

Als het een annulering van een huurauto, camper of excursie betreft, kunnen de annuleringsvoorwaarden afwijken. Voor annuleringen van ferries e/o vliegtickets wordt standaard 100% in rekening gebracht. Je kunt de annuleringsvoorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking terugvinden in de offerte e/o op de boekingsbevestiging.

Ontdek alle accommodaties die meedoen aan ons initiatief: Tot 15 dagen voor aankomst gratis annuleren!

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!