Beleef uniek Sardinië

Sardinia4all annuleert alle vakanties met vertrek t/m 24 juni

Als gevolg van de wereldwijde coronabestrijding en de huidige snelheid van de opeenvolgende maatregelen die door de diverse landen getroffen worden heeft Sardinia4all besloten om alle vakanties met vertrek tot en met 24 juni 2020 uit voorzorg te annuleren. Voor alle vakanties met vertrek vanaf 25 juni blijft alles voorlopig ongewijzigd. Wij blijven uiteraard de ontwikkelingen en de adviezen van de autoriteiten opvolgen.

Noord-Italië is de afgelopen weken zwaar getroffen door Covid-19. Op Sardinië zijn daar en tegen nauwelijks Corona gevallen geweest.  Aangezien Sardinië wel bij Italië hoort, gaat het eiland ook automatisch mee in besluiten die voor het land genomen worden. Wat we nu zien is dat de provincies (gelukkig) zelf enkele besluiten mogen nemen. De laatste nieuwsberichten zijn positief. Vanaf 18 mei worden de luchthavens op het eiland weer geopend voor prive vliegtuigen, vanaf 1 juni voor het luchtverkeer vanuit Milaan en Rome en naar alle waarschijnlijkheid is vanaf 25 juni ook internationaal luchtverkeer toegestaan. Bootovertochten zouden vanaf 1 juni weer mogelijk zijn.

Corona Virus en invloed op jouw vakantie

Wij zijn momenteel alle betrokken aan het informeren dat we hun geplande vakantie op Sardinië uit voorzorg hebben moeten annuleren. Uiteraard zijn ze hun geld niet kwijt zijn. Alle betrokken gasten met een geannuleerde boeking krijgen het reeds betaalde bedrag als tegoed voor een volgende vakantie. Deze vakantie dien je binnen 1 jaar na uitgifte te boeken maar de reis mag ook op een later tijdstip plaatsvinden. Meer informatie over de zogenaamde corona-voucher die in het leven geroepen is in samenwerking met de SGR en ANVR vind je hier. Mocht je al direct een alternatieve datum beschikbaar hebben dan kijken wij samen met jouw graag naar de optie om de reis direct te verzetten. Je moet je echter wel bedenken dat de kosten voor accommodaties in het hoogseizoen hoger liggen en doorberekend worden.

Wij nemen contact op met jou

Wij willen benadrukken dat er hard gewerkt wordt om alle reizigers duidelijkheid te geven, in volgorde van urgentie. In verband met de extreme drukte die wij momenteel ondervinden verzoeken wij je vriendelijk om bij voorkeur geen telefonisch contact met ons op te nemen maar eventuele vragen per mail te stellen. Vergeet dan niet om ook je boekingsnummer te vermelden. Ook in deze bijzondere situatie doen wij ons uiterste best je z.s.m. verder te helpen.

Namens het hele team van Sardinia4all alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK