Beleef uniek Sardinië

Dagexcursie per catamaran naar de Maddalena eilanden

Wil jij de Maddelena eilanden ontdekken tijdens je vakantie op Sardinië? Stap in Palau aan boord van deze catamaran om door de wateren van Noord-Sardinië te zeilen! De archipel bestaat uit talloze kleine paradijselijke eilandjes in een kristalheldere zee. Afhankelijk van de windrichting wordt op de dag zelf de exacte zeilroute bepaald. Zeil jij ook mee?

Zeilen, lunchen en genieten
De catamaran beidt plaats aan maximaal 24 personen en zeilt om 10.15 uur weg uit de haven van Palau. De route bestaat uit verschillende etappes. Zo kan onderweg een bezoek gebracht worden aan de strandjes van de eilanden Spargi, Budelli, Santa Maria en Razzoli, maar de exacte route wordt bepaald door de wind. De zeiltocht is dus altijd anders. Tussen de middag wordt tevens een traditionele lunch verzorgd met een pastagerecht, salsiccia, pecorino kaas en pane carasau. Ook water, wijn, bier en frisdrank worden geserveerd. Als jij zin hebt om een dagje te zeilen, een duik te nemen in de schitterende wateren, unieke strandjes en baaitjes te ontdekken dan is deze catamarantocht écht iets voor jou!


Handig om te weten:
• Minimum aantal deelnemers: op aanvraag
• Gesproken talen: Italiaans en Engels
• Duur: 10.15 - 17.15 uur
• Geschikt voor: alle reizigers
• Bij de excursie inbegrepen: aperitiefje aan boord, lunch inclusief drankjes
• Zelf meenemen: zwemkleding, handdoek, zonnebrandcrème, hoofdbescherming

Nieuwe zeiltocht
Met 't hele gezin
Hele dag
Mei t/m Okt.

+ Catamaran excursie (Volwassenen)

+ Catamaran excursie (Kinderen 0-10 j.)

Tarieven
De tarieven zijn per excursie per persoon
Duur: 10.15 - 17.15 uur
Rondje Maddalena met Catamaran
Reviews: 0

Unser heutiger Ausflug mit dem Kat war ein Traum. Es hat uns allen ganz toll gefallen und war für uns und unsere Jungs ein unvergessliches Erlebnis. Vielen Dank für die Empfehlung und ein herzliches Dankeschön auch nochmal an Angelo und Little John.

Traumhaften Strände ausgiebig genießen

10,0