Beleef uniek Sardinië

Dwars door de natuur in Dorgali

Na een korte tocht met een Jeep door de ruige natuur van Dorgali (of indien gewenst te voet of per mountainbike) start de bootexcursie richting het meer van Cedrino.

Tijdens de eerste etappe vaar je naar de dam waar de Cedrino overloopt in het meer van Cedrino. Hier is een tussenstop gepland voor een bezoek aan de kerk van San Pantaleo. Dit kerkje, dat alleen per boot bereikbaar is, is onlangs geheel gerestaureerd. Na de stop wordt de bootexcursie over het Cedrino meer vervolgd. Onderweg kun je genieten van spectaculaire vergezichten en van de totale stilte die alleen onderbroken wordt door het vrolijke gefluit van de vogels. Dankzij de verrekijker, die je bij vertrek krijgt overhandigd, kun je talloze vogelsoorten spotten.

Een tweede tussenstop wordt gehouden voor een kijkje bij de Grotte del Guano. Als er tijdens de wintermaanden voldoende regenval heeft plaatsgevonden, dan wordt er doorgevaren tot aan de waterbron van Su Gologone. Na een bezoek aan de bron of na een wandeling en een kopje koffie, vaart de boot terug.

Opmerkingen:
• Minimaal aantal deelnemers: 4 personen
• Tijden vanaf 9.00 – 14.00 uur of 15.00 – 20.00 uur
• Het hele jaar door dagelijks beschikbaar
Boottocht
Vertrek: Dorgali
Duur: halve dag
Periode: hele jaar door

+ Bootexcursie Cedrino meer

Tarieven
Tarieven zijn per volwassene per arrangement.

Kinderkorting
• Kinderen van 0 tot 2 jaar mogen gratis aan boord
• Kinderen vanaf 3 jaar tot 10 jaar hebben € 17,50 korting
Bootexcursie: Cedrino meer
Reviews: 0