Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Teku Boutique Hotel, Barisardo - Sardinië

Teku Sardinië Boutique Hotel is een schitterende nieuwe bestemming voor jouw vakantie in Oost-Sardinië. Het kleinschalige hotel in het centrum van Barisardo is uitermate sfeervol ingericht en bevindt zich op slechts tien minuten rijden van het strand en in een kwartiertje sta je Arabatax.

Over de accommodatie


Kamers


Activiteiten

Uniek vakantieplekje voor...


Accommodatie faciliteiten:


Kamerfaciliteiten:


Spo...
Lees meer
Zwembad: Nee
Wi-Fi: Ja
Strand: 5 km.
Dorp: 0 m.

De ligging van Teku Boutique Hotel op Sardinië

Bari Sardo

Bari Sardo is een klein stadje aan de oostkust. In de omgeving van het plaatsje zijn heel wat nuraghe, Domus de Janas (pre-nuragische tombes) en Tombe dei Giganti gevonden. Op vier kilometer van Tortoli staan rechts van de weg drie grote menhirs, waarvan de grootste "Sa Limba e boi" wordt genoemd, oftewel "de ossentong".
Het kerkje van Bari Sardo heeft een rococo klokkentoren uit 1813.
De naam van de dichtbijgelegen plaats Torre di Bari is gemakkelijk te verklaren: 'torre' verwijst naar de 17e-eeuwse Spaanse toren en 'bari' is het Sardische woord voor moeras. Deze stad is verder bekend vanwege de productie van linnen, tapijten en kleden.
Barisardo - Sardinie

Ontdek de provincie Ogliastra in Oost-Sardinië

Ogliastra is een regio in het oosten van Sardinië met ongekende geschiedenis, wilde natuur en haar eigen tradities. Het is een provincie dat is ontstaan uit de provincie Nuoro en strekt zich uit van de toppen van het Gennargentu-gebergte tot aan zee en biedt een zeer gevarieerd landschap. De kustlijn geniet van talloze natuurwonderen, als de rode rotsen van Arbatax, de prachtige stranden afgewisseld door haar verborgen baaien. Deze kuststrook van het eiland is dan ook erg populair bij strandliefhebbers, zwemmers en snorkel-avonturiers op zoek naar afgelegen baaien, maar ook bij de actieve vakantieganger die de omgeving willen ontdekken op één de avontuurlijke wandelroutes of op technisch uitdagende mountainbikeparcours. Wanneer je via het slaperige bergdorp Baunei naar boven rijdt, kom je op de hoogvlakte Altopiano di Golgo. Dit prachtige natuurgebied leent zich uitstekend om te wandelen en met een beetje geluk kom je tijdens je wandeltocht ezels, paarden, koeien, geiten en wilde zwijnen tegen. Als een beetje klimmen je niet afschrikt, dan raden we je zeker aan om af te dalen naar de "parel van de Baunei": de schitterende baai van Cala Goloritzè.


Lees meer
Teku Boutique Hotel
Reviews: 0

Misschien vind je dit ook leuk