Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Villa Sofia, Lu Impostu - Sardinië

Een luxe huis aan zee huren? Deze droomvilla ligt nabij San Teodoro op een enorm landgoed dat aan zee grenst. Vanuit villa Sofia heb je toegang tot een eigen zandstrandje en het strand van Lu Impostu bevindt zich op nog geen 500 meter. Het huis is volledig gerenoveerd en biedt met 6 slaapkamers plaats aan 12 personen.

Over de villa

Aan de noordoostkust van het eiland, circa 18 kilometer ten zuiden van het vliegveld van Olbia, ligt in de lokaliteit Lu Impostu deze prachtige 12-persoons villa. Het huis bestaat uit 2 etages en heeft een royale woonkamer en keuken en vanaf de terrassen kijk je uit op zee en de eilanden Molara en Tavolara. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een groot terras dat is ingericht met een gezellig zitje en een grote eettafel aan de andere zijde. Er zijn in totaal zes tweepersoonskamers, ieder voorzien van een eigen badkamer met douche. Een zwembad zul je niet missen in Villa Sofia aangezien je zo het water induikt vanaf je eigen privé strandje.

Uniek vakantieplekje voor...

Heb jij plannen om komende vakantie een luxe vakantiehuis op Sardinië te huren dat pal aan zee ligt en voldoende ruimte biedt aan grotere reisgezelschappen? Villa Sofia zou wel een eens een heerlijk plekje voor jouw vakantie kunnen zijn!

Accommodatie faciliteiten:
• Landgoed: 6000 m2
• Oppervlakte: 250 m2
•...
Lees meer
Zwembad: Nee
Barbecue: Nee
Strand: 500 m.
Dorp: 6 km.
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (14).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (4).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (8).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (12).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (18).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (9).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (22).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (13).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (1).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (20).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (5).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (7).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (3).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (11).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (6).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (15).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (10).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (21).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (16).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (17).png
huis-op-sardinie-huren-aan-zee (19).png
plattegrond1.png
plattegrond.png

De ligging van Villa Sofia (12 pers.) op Sardinië

San Teodoro

San Teodoro is een ontwikkelde toeristenbadplaats op circa 25 kilometer van de haven en het vliegveld van Olbia. In het gezellige centrum zijn winkels, restaurants, bars en clubs te vinden en tijdens het hoogseizoen wordt er een avondmarkt gehouden.
De maar liefst 30 kilometer lange kust wordt gekenmerkt door talrijke stranden en ontelbare baaien. Een zeer geliefd strand is La Cinta, op circa 5 kilometer van San Teodoro, dat veel bezocht wordt door jongeren en gezinnen met kinderen. Uiteraard mag tijdens een verblijf in San Teodoro een bezoek aan het aantrekkelijke strand van Capo Coda Cavallo en Lu Impostu niet worden overgeslagen, evenals het iets verder ten zuiden liggende strand van Ottiolu.
Direct ten noorden van San Teodoro ligt Loiri Porto San Paolo, een aantrekkelijke kleine badplaats met mooi uitzicht op het eilandje Tavolara, dat met de boot kan worden bereikt.
Bijzonder is ook het 200 ha. grote Stagno di San Teodoro. Dit moerasgebied herbergt veel in het wild levende vogelsoorten die behoorlijk wat lawaai kunnen maken wanneer er roofvogels worden gesignaleerd.

In de verte het eiland van Tavolara

Ontdek de provincie Olbia-Tempio in Noord-Sardinië

Op vakantie in Noord-Sardinië? Toeristisch gezien is Olbia-Tempio één van de meest bekende gebieden van het eiland. Deze provincie is bij uitstek geschikt voor een heerlijke strandvakantie dankzij de aanwezigheid van talloze baaien en mooie zandstranden, waarbij de rijke vegetatie en imposante rotsformaties het bijzondere karakter van deze streek mede bepalen. Vanuit zowel Nederland als België vliegen Transavia, Easyjet, Jetairfly en Brussels Airlines meerdere malen per week naar Olbia. Ook ferries vanuit Genua, Livorno, Piombino en Civitavecchia komen hier dagelijks aan.

Lees meer
Tarieven
De tarieven zijn per villa per nacht
Aankomst: dagelijks
Minimaal verblijf: 7 nachten, m.u.v. juli en augustus: 14 nachten

Verplichte extra kosten (ter plaatse te voldoen):
• Weekforfait voor verbruik gas, licht en water en eindschoonmaak: € 500
• Borg: € 2000
Villa Sofia (12 pers.)
Reviews: 0