Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Casa Capo Comino, Siniscola - Sardinië

Knus en gezellig strand vakantiehuisje aan de oostkust van Sardinië waar je je direct thuis zult voelen. De vakantiewoning ligt op 700 meter van het strandparadijs Capo Comino en kan dus ook eventueel te voet bereikt worden. Er zijn twee aparte slaapkamers, airconditioning, een gezellige woonkamer en een goed uitgeruste keuken – Een fijn plekje om met vier personen vakantie te vieren met het comfort van thuis!

Huisje met tuin vlakbij Capo Comino

Casa Capo Comino is een zeer comfortabele kleine villa met tuin op Capo Comino. Vanuit het huis loop je zo het strand op. De woning is voorzien van airconditioning en bestaat uit een ruime en moderne woonkamer met keuken. De loggia bestaat uit een veranda met stoelen en een praktische buitendouche in de tuin.

Plaats voor vier personen

Het slaapgedeelte van het huis bestaat uit twee tweepersoonskamers, één met een tweepersoonsbed en één met een slaapbank en twee badkamers.

Activiteiten rondom Capo Comino

Tussen het vakantiecomplex S'Ena Sa Chitta en de roodbruine glinsterende rotstoppen van Isola Ruja strekt het brede zandstrand van Capo Comino zich kilometers lang uit, omlijst door metershoge duinen, een breed, sneeuwwit duinlandschap en een pijnboombos dat voor schaduw zorgt. Het kristalheldere water, het poederwitte zand, de glooiende heuvels en aan de horizon de krijtwit glanzende Monte Albo vormen een geweldig panorama.
Iets ten zuiden van het zwem- en duinparadijs ligt de oude vuurtoren, die het meest oostelijke punt van Sardinië markeert. Bij de brede Capo Comino zijn er verschillende zwemmogelijkheden. Rondom de oude vuurtoren vind je een plek voor jezelf omringd door kliffen en rotsen, cactussen en macchia. Er zijn ook tafels en banken voor picknicks onder de knoestige gaspeldoornstruiken.
Capo Comino is niet alleen een informeel en ontspannen zwemparadijs, in deze regio van Sardinië kun je ook prima mountainbiken, kitesurfen in La Caletta en duiken in S'Ena Sa Chitta.

Uniek vakantieplekje voor...

Deze vakantiewoning is perfect voor stellen en gezinnen met kinderen die de vakantie in een comfortabel huisje door willen brengen, vlak bij de schitterende oostkust van Sardinië.

Faciliteiten in de vakantiewoning:
• Oppervlakte: 100 m²
• Slaapplaatse...
Lees meer
Zwembad: Nee
Wi-Fi: Nee
Strand: 700 m.
Dorp: 13 km.


Foto's

De ligging van Casa Capo Comino (4 pers.) op Sardinië

Siniscola

Siniscola heeft duizend gezichten: een slaperig boerendorpje, de levendige havenstad La Caletta met haar prachtige droomstranden, het vliegersparadijs van Santa Lucia en de witte duinen van Capo Comino, het slaperige vissersdorpje Santa Lucia en het verlaten strandparadijs van Berchida . En dan is er nog het enorme kalksteenmassief Siniscola: Monte Albo , waarin je heerlijk kunt wandelen. Siniscola staat voor een ontspannen vakantie, weg van de populaire vakantieregio's Budoni , San Teodoro of het levendige Orosei.

Ontdek de provincie Nuoro in Oost-Sardinië tijdens jouw vakantie

De provincie Nuoro is een zeer afwisselende streek waar het soms lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Deze provincie wordt gekenmerkt door een unieke kustlijn en een schitterende ongerepte natuur. Nuoro is de meest dunbevolkte provincie van het eiland. Het grootste deel van de inwoners woont in de gelijknamige stad. Door de jaren heen zijn Romeinen, Carthagers of andere "vreemdelingen" er nooit in geslaagd om dit gebied te veroveren en daarom heeft dit gebied een sterke eigen cultuur opgebouwd. De behorende tradities zijn goed bewaard gebleven en zijn ook nog steeds zichtbaar tijdens de lokale festiviteiten.
Lees meer
Tarieven
De prijzen van dit vakantiehuis zijn op aanvraag beschikbaar.
Casa Capo Comino (4 pers.)
Reviews: 0