Beleef uniek Sardinië
Sardinie

Vervoer naar Sardinië & Vervoer op Sardinië

Wil je per vliegtuig naar Sardinië reizen en ter plaatse een auto te huren of gaat jouw voorkeur uit naar een autovakantie met overtocht vanaf het vasteland? Sardinia4all heeft de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Vluchten

Naar Sardinië vliegen? Met een rechtstreekse vlucht kun je vanuit Nederland, België en Duitsland naar de 3 vliegvelden op Sardinië vliegen; Cagliari in het zuiden, Alghero in het noordwesten en Olbia in het noordoosten.

Overtochten

Ga je liever met eigen auto op vakantie naar Sardinië? Vanaf het vasteland van Italië kun je gemakkelijk met de boot overdag of 's nachts naar Sardinië oversteken. De meest belangrijke aankomsthaven op het eiland is Olbia / Golfo Aranci.

Huurauto

Sardinia4all beveelt Sunny Cars autoverhuur aan; een zeer betrouwbare leverancier voor een all-inclusive huurauto op Sardinië. Wij zorgen ervoor dat de huurauto klaar staat op de gewenste luchthaven in Sardinië zodat jouw vakantie gelijk kan starten!
Openbaarvervoer Sardinie

Openbaar Vervoer op Sardinië

Op Sardinië zijn diverse bus- en treinverbindingen maar je dient er rekening mee te houden dat het netwerk, met uitsluiting van de grotere steden, niet optimaal is. Ook de prijzen van taxi's zijn fors. Sardinia4all adviseert reizigers dan ook om in het bezit te zijn van een eigen auto of huurauto. Bekijk hier de dienstregeling van het openbaar vervoer op Sardinie