Beleef uniek Sardinië

Disclaimer

Aansprakelijkheid

a. Ondanks dat Sardinia4all de inhoud op de website van Sardinia4all met de grootste zorg heeft samengesteld, kan het voorkomen dat de informatie niet actueel is of onjuistheden bevat. De getoonde foto’s zijn ter beschikking gesteld door accommodaties, leveranciers, gemaakt door Sardinia4all of door de reizigers van Sardinia4all. De bij het reisonderdeel getoonde foto’s dienen uitsluitend om een idee te geven. Omdat niet iedere kamer, appartement of ander reisonderdeel gelijk is, kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie of reisonderdeel afwijkt van de foto. Voor kennelijke zetfouten kan Sardinia4all niet aansprakelijk gesteld worden.

b. Sardinia4all behoudt het recht om zonder waarschuwing prijzen en informatie op de website te wijzigen als deze niet actueel zijn of onjuistheden bevatten. Sardinia4all is in geen enkel geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of het tijdelijk niet kunnen bereiken van de site. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.

c. Sardinia4all aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige andere aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de reis. Dit geldt tevens voor alle organisaties waar Sardinia4all mee samenwerkt. De hoofdboeker die een reis boekt, is geheel aansprakelijk voor alle andere medereizigers die hij/zij aanmeldt. Sardinia4all is gedurende jouw verblijf niet aansprakelijk voor schade, verlies of vernieling. De kosten zullen ten alle tijde door de desbetreffende persoon moeten worden vergoed. Indien Sardinia4all op verzoek en initiatief van de reiziger verschillende toeristische diensten vastlegt, waarbij het gaat om losse diensten van derden (Dynamic Packaging), kan Sardinia4all niet als reisorganisator beschouwd worden en aanvaardt zij geen aansprakelijkheid.

Privacybeleid

Als je het contactformulier via onze website invult of een aanvraag telefonisch of per mail indient, geef je ons vrijwillig bepaalde informatie. Ook tijdens het boekingsproces zullen wij een aantal aanvullende persoonsgegevens opvragen, zoals je naam, geboortedatum, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze persoonlijke gegevens worden vastgelegd in een klantenbestand om onze service aan jou te kunnen verlenen, voor direct marketing doeleinden en om je in de toekomst beter en sneller van dienst te kunnen zijn. We bewaren je gegevens alleen zo lang als nodig is om onze diensten aan je te kunnen verlenen. Sardinia4all betracht de grootst mogelijke zorg en vertrouwelijkheid bij het waarborgen van jouw privacy en zorgt ervoor dat elke verwerking ervan voldoet aan de regelgeving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Om je reis en verblijf zo goed mogelijk te verzorgen, kan het noodzakelijk zijn om deze persoonsgegevens (samen met eventuele reisvoorkeuren) door te geven aan onze leveranciers. Er kan ook gevraagd worden naar gegevens van thuisblijvers. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoer van je reis en worden in geen geval zonder jouw toestemming doorgespeeld of verkocht aan derden.

Elektronische dienstverlening is voor Sardinia4all erg belangrijk. Klanten van Sardinia4all ontvangen onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze nieuwsbrief via de link onderaan de mailing of via onze website.

Je kunt je persoonsgegevens inzien door in te loggen in je persoonlijke Mijn Sardinië domein. Als je vragen hebt over de verwerking van je gegevens, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt tevens bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer 071 – 3020171 (op werkdagen tussen 9.00u – 17.00u) of per mail via info@sardinia4all.com.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (tekst en beeld), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK