Beleef uniek Sardinië

Unieke vakantieadresjes op Sardinië vind je bij Sardinia4all

Zoek jij een passend adres voor jouw vakantie in Sardinië? Wij hebben alvast een selectie gemaakt van unieke accommodaties om jou een bijzondere vakantie op Sardinië te kunnen bezorgen. Wil jij in korte tijd liever op meerdere verrassende locaties op het eiland overnachten? Met onze rondreizen door Sardinië kom je op de allermooiste plekjes! Uiteraard kan iedere reis helemaal op maat gemaakt worden en boek je altijd een vakantie met SGR Garantie.

Als je het lastig vindt om zelf een vakantieadresje te vinden of niet goed weet welke bestemming het meest voor jou geschikt is, laat je dan adviseren door de reisexperts van Sardinia4all. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij het eiland als geen ander! Graag stellen wij ons aan je voor:
Marieke

Sardinië, mijn thuishaven

Sinds 1992 bracht Marieke Geurts vele bezoeken aan Sardinië en uiteindelijk is zij in 1998 vanuit Nederland naar Sardinië verhuisd om daar samen met haar Sardijnse partner een leven op te bouwen. Het was in die tijd dat zij tot de gedachte kwam dat de dienstverlening aan klanten beduidend beter kon en van haar passie voor dit eiland graag haar werk zou willen maken. Na een toeristische opleiding en meer dan 10 jaar ervaring in de Sardinië reisbranche besluit zij in 2009 om voor zichzelf te beginnen en Sardinia4all.com op te zetten.

Marieke runt Sardinia4all vanuit het zuiden van Sardinië. Ideaal om de contacten met de eigenaren van de accommodaties goed te kunnen onderhouden en er makkelijk op uit te kunnen trekken om nieuwe unieke plekjes en bezienswaardigheden op het prachtige eiland Sardinië te ontdekken.

Marieke zegt: “Sardinië, ‘t bevalt nog steeds prima! In het begin was het even wennen aan het relaxte “domani domani” maar je krijgt er ook heel veel moois voor terug. Die eindeloze kristalheldere wateren, ongerepte natuur, volop ruimte, gastvrijheid en zon…om er maar een paar te noemen. Voor mijn werk (en plezier) ga ik heel regelmatig tussen uit, alleen of met mijn gezin. Accommodaties bezoeken en uitproberen, deelnemen aan workshops, een uitgebreide herderslunch, druiven plukken en vooral op zoek naar verrassende locaties. Ik kan je vertellen; Sardinië zit vol met bijzondere plekjes! Iedere streek heeft zijn eigen charmes, tradities, taal en lekkernijen. Ook al zit ik er al jaren, ik heb heel veel gezien maar nog lang niet alles. Zo heb ik pas kort geleden de spectaculaire kloof van Su Goroppu bewandeld en meerdere unieke natuur zwembaden ontdekt. Zelf een optocht meelopen in Sardische klederdracht tijdens een dorpsfeest is 1 van die dingen die zeker nog op mijn bucketlist staat!”
Sanne - Sardinia4all

Sardinië, mijn passie

In april 2011 werd een compagnon gevonden in Sanne Segaar. Ook Sanne heeft een toeristische opleiding gevolgd en veel werkervaring opgedaan in de reisbranche. Sinds 1993 brengt zij maar al te graag haar vakanties door op het geliefde eiland in Middellandse Zee; Sardinië.

Sanne runt het hoofdkantoor in Leiden. Dankzij deze positie kan ook het contact met de vakantiegangers goed onderhouden worden. Om up-to-date te blijven reist ze voor haar werk heel regelmatig alleen of samen met haar collega's naar Sardinië om nieuwe locaties en accommodaties te bezoeken. Inmiddels kent ze het eiland door en door. Sanne geeft graag advies om een geschikte accommodatie op Sardinië te vinden en helpt je bij het uitstippelen van een rondreis op maat.

Sanne zegt: “Na vele jaren geniet ik nog steeds van mijn reizen naar Sardinië. Heel in het begin alleen of met z’n twee en dan bij voorkeur buiten de schoolvakanties. Lekker rondreizen, veel zien, de ruige natuur opzoeken en ’s avonds neerstrijken op een terrasje aan zee met een glaasje vino en vooral iedere keer een ander restaurantje uitproberen. Slapen bij een lokaal boertje vind ik leuk maar een overnachting in een luxe hotel aan de Costa Smeralda sla ik zeker niet over! O en dan dat fijne klimaat… Wakker worden, slippers aan en genieten van de zon en het buitenleven. Inmiddels ben ik getrouwd en heb drie kinderen. Ook zij reizen ieder jaar graag met me mee naar mijn droomeiland. Lekker chillen in een resort of vakantiehuis en vooral zwemmen, duiken en snorkelen in een fantastisch blauwe zee. Gelukkig mag ik voor Sardinia4all een aantal keer per jaar nog even op en neer voor een welverdiende werkvakantie!”
Bianca - Sardinia4all

Sardinië, mijn nieuwe uitdaging

Per 1 maart 2017 is ook Bianca Aardenburg ons team komen versterken. Bianca heeft een toeristische opleiding gedaan en is al vele jaren werkzaam in de reisbranche. Daardoor heeft zij veel ervaring opgedaan met verkopen van reizen naar Italië en met name naar Sardinië. Naast Nederlands en Engels spreekt Bianca ook vloeiend Duits. Intussen is ze ook begonnen aan een cursus Frans en Spaans.

Reizen is haar passie en ze is dol op Italië ,met name vanwege Italiaanse cultuur, gastvrijheid en de heerlijke verfijnde keuken. Met haar gezin is ze naar Sardinië op vakantie geweest en sindsdien heeft ze haar hart verpand aan “l'isola bella”!

Bianca zegt: “Sardinië is echt een prachtig eiland met ongekend veel mogelijkheden. Vooral de sprookjesachtige baaitjes met kristal helder water in combinatie met de ruige natuur in het binnenland maken het eiland heel bijzonder. Heel speciaal is de vriendelijke en gastvrije bevolking die je graag helpt met de weg wijzen bijvoorbeeld. In sommige plaatsjes lijkt het wel of de tijd heeft stil gestaan en dat maakt het eiland ook zo authentiek. Sardinië is puur en heeft een geweldige cultuur. Het eiland is niet alleen een strandbestemming; wat dacht je van een actieve vakantie? Fietsen, wandelen, paardrijden, snorkelen, duiken - er is genoeg te beleven! Een leuke tip? Wat dacht je van een 4-daagse ezeltrektocht? Kortom: het eiland Sardinië is een unieke vakantiebestemming en ik help je graag met het samenstellen van een mooie vakantie naar Sardinië!”
Giorgia

Een nieuwe collega uit Sardinië

Per 1 januari versterkt ook Giorgia het team van Sardinia4all. Giorgia is net voor de feestdagen naar Nederland verhuisd voor familie en een werkuitdaging. Als echte Italiaan is ze gek op lekker eten, traditie, gastvrijheid en het bezoeken van mooie stranden. Giorgia vindt dat iedereen wel minimaal één keer het eiland moet bezoeken om zelf te ervaren hoe bijzonder het is. Wij wensen "onze" Sardijnse heel veel succes toe bij Sardinia4all!

Sardinië, mijn nieuwe perspectief

Per 1 november 2017 versterkt Lena Lambers ons team. Lena is klassiek archeoloog en heeft lange tijd in het behoud van nationaal erfgoed gewerkt. Haar liefde voor Italië komt voort uit haar studie van de Romeinse en Italiaanse cultuur en de bijbehorende reizen naar verschillende plekken van het land. Met haar kennis kan ze niet alleen een onvergetelijke vakantie plannen, maar ook veel tips voor excursies geven. Door haar internationale werk spreekt de van oorsprong Duitse ook vloeiend Engels, goed Nederlands en heeft ze kennis van Spaans en Turks.

Lena zegt: "De culturele geschiedenis van Sardinië is ontzettend interessant, omdat het eiland in de oudheid door haar positie een populaire maar ook hevig bevochten handelspost was. Als je over het eiland reist, vind je bijna overal getuigen van haar geschiedenis. Het eiland is sinds de Neolithische tijden bewoond door verschillende culturen. De meest prominente waren de Nuraghe, die meer dan 3000 torenachtige nuraghi bouwden die ook vandaag de dag nog te bezoeken zijn, maar er zijn ook nóg oudere overblijfselen, zoals dolmens, reuzengraven en menhirs. In het laatste millennium voor Christus was Sardinië het centrum van de Fenicisch-Punische handel. Het strategisch gelegen eiland was ook van groot belang voor de Romeinen sinds de Punische Oorlogen en ook deze sporen zijn nog steeds op veel plaatsen te zien. Een onvergelijkbaar spannende geschiedenis!"

Contact gewenst?

Alle accommodaties op onze website kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week boeken. Mocht je echter nog vragen hebben, dan kun je ons bellen, mailen of gebruik maken van onze Chat voor een extra snelle reactie. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Buiten deze tijden kan een belafspraak gemaakt worden. Langs komen op ons kantoor in Leiden is op afspraak mogelijk.

Ons kantoor:
Sardinia4all
Van Beethovenlaan 69B
2253 BE Voorschoten
Telefoon: +31 (0)71 3020171

Ons postadres:
4allvakanties
Postbus 53
2250 AB Voorschoten
BTW nummer: NL 850522286B01
KvK nummer: 52615324
SGR deelnemersnummer: 3637

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!