Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Mooie vakantieplekjes voor een familievakantie op Sardinië

Mooie vakantieplekjes voor een familievakantie op Sardinië

Heb je vakantieplannen om je vakantie met het gezin op Sardinië door te brengen? Sardinia4all helpt je graag op weg bij het organiseren van een unieke vakantie met kinderen op Sardinië die past bij de leeftijd van de kinderen en bij jouw specifieke reiswensen. Tijdens een ontspannen familievakantie is het belangrijk dat jouw vakantiehuis kindvriendelijk is of indien je in een hotel wenst te verblijven, er activiteiten georganiseerd worden voor de kids.

Kleinschalige en kindvriendelijke accommodatie of een resort met volop activiteiten?

Bij Sardinia4all vind je talloze accommodaties op Sardinië, bij uitstek geschikt voor een familievakantie. Van mooie appartementen aan zee waar de jonge vakantiegangers voldoende ruimte hebben om heerlijk buiten te spelen en kastelen te bouwen op het strand tot goed georganiseerde clubhotels waar ook voor grotere kinderen genoeg te beleven is. Verblijf jij liever in 1 van onze kleinschalige accommodaties of een complex met kidsclub?

Een avontuurlijke familievakantie?

Ben jij op zoek naar familie avontuur dan stellen wij graag een geschikte actieve reis op Sardinië samen. Heerlijk wandelen, fietsen of bergklimmen met de familie in het authentieke binnenland van Sardinië waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met het hele gezin. Zou je graag meerdere plekjes willen ontdekken met de kinderen? Neem een kijkje bij de selectie aan rondreizen door Sardinië met kinderen of vraag ons een reis op maat samen te stellen.

Boek je familievakantie op Sardinië bij Sardinia4all

Boek je familievakantie op Sardinië bij Sardinia4all

Leuke kindvriendelijke dagtripjes en uitstapjes op Sardinië

Tijdens een vakantie in Sardinië met het gezin zul je volop genieten van een strandvakantie. Sardinië heeft een prachtige kust met veel variatie. Er zijn diverse lange zandstranden zeer geschikt voor kinderen. Je kunt er tot meters ver de zee in lopen waarbij het water niet hoger komt dan tot je knieën. De stranden aan de westkust van Sardinië, de omgeving vanaf Oristano in zuidelijke richting, kun je met kinderen beter vermijden. Hier is de zee vaak ruw en overheerst een sterke stroming. Naast heerlijke ontspannen momenten aan zee biedt het eiland ook diverse leuke attracties voor kinderen. Naast een aantal waterpretparken in zowel noord als zuid Sardinië zijn ook meerdere excursies interessant voor de jonge vakantiegangers. Sardinia4all heeft een aantal kindvriendelijk uitstapjes alvast op een rijtje gezet om volop van jouw familievakantie op Sardinië te genieten!

Tips voor leuke uitstapjes en excursies met kinderen op Sardinië

Leuke uitstapjes en excursies op Sardinië met kinderen