Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Ferry naar Sardinië boeken?

Voor een autovakantie Sardinië kun je kiezen uit meerdere nacht- en dagboten die Italië en Frankrijk verbinden met de verschillende havens op Sardinië. De veerboten zijn van alle gemakken voorzien en maken Sardinië makkelijk en snel bereikbaar met eigen vervoer. Hier vind je een overzicht van alle veerverbindingen vanuit Frankrijk, Noord- en Midden-Italië naar Sardinië.

De kortste vaarroute naar Sardinië is vanuit Livorno naar Olbia/Golfo Aranci, in de zomer ook vanuit Piombino naar Olbia of Golfo Aranci. Overdag kun je oversteken met een snelle veerboot. 's Nachts wordt een stuk langzamer gevaren. Mocht je voorkeur uitgaan naar een nachtboot dan raden wij je aan om ook een hut te boeken. Een andere optie is een oversteek vanuit Genua naar Sardinië. Hier vandaan vertrekken veerboten naar Porto Torres (noordwest Sardinië) en naar Olbia (noordoost). Steek je liever over vanuit Frankrijk dan is een overtocht vanuit Nice of Toulon naar Porto Torres een prima optie. Er zijn verschillende veerbootmaatschappijen op alle routes, zoals MOBY Lines en Tirrenia en Corsica Sardinia Ferries.

Vind je het zelf erg ingewikkeld om een overtocht te boeken? Wij kennen de weg en regelen dan ook graag je veerbootboeking. Vertel ons wat je reisplannen zijn en wij zoeken alles voor je uit, inclusief de juiste ferry overtocht!


Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave voor een ferryticket