Beleef uniek Sardinië
Adults (Shutterstock)

Adults only vakantie op Sardinië

Wil jij genieten van een vakantie op Sardinië zonder rennende kinderen om je heen? Sardinia4all heeft speciaal voor jou alle Adults Only hotels op Sardinië op een rijtje gezet. Deze hotels richten zich exclusief op volwassenen vanaf 18 jaar. Perfecte plekjes voor een ontspannen vakantie om volledig tot rust te komen. Welke adults only accommodatie past het beste bij jou?
Adults (Shutterstock)

Vakantie zonder kinderen

Een adults only vakantie is een vrij nieuw concept dat langzaam aan ook op Sardinië te vinden is. De benaming "vakanties voor alleen volwassenen" kan misschien wat onaardig klinken maar dat is niet de insteek. Zie het gewoon als een nieuwe manier van vakantie vieren, voor koppels en singles, zonder kinderen.

Beleef een adults only vakantie in deze accommodaties op Sardinië:

Geco di Giada

Geco di Giada in Porto Rotondo

Zonder kinderen je vakantie doorbrengen in het noorden van Sardinië? Ontdek Geco di Giada aan de Costa Smeralda. Een prachtige adults only accommodatie met fraai ingerichte suites en een heerlijk zwembad in de tuin. Bij uitstek geschikt om samen van een romantische vakantie op het eiland te genieten, met de nodige luxe.
Meer info over Geco di Giada Suites (Adults Only)
Agriturismo Vessus

Residenza di Campagna in Alghero

Gaat je voorkeur eerder uit naar een rustig gelegen landhuis zonder al te veel poespas, nabij de gezellige stad Alghero dan is deze Residenza wellicht een mooie optie voor jou. Omgeven door een enorm landgoed kun je hier dankzij de Adults Only formule in alle rust relaxen aan het zwembad en in alle stilte wakker worden.
Meer info over Residenza di Campagna (Adults Only)
Hotel Corte Bianca

Hotel Corte Bianca in Cardedu

Per 2020 zijn ook in Corte Bianca aan de oostkust van Sardinië alleen volwassenen welkom. Een ultiem adults only hotel waar je een perfecte combinatie van luxe en rust aantreft. Chillen aan het zwembad, een romantische strandwandeling met zijn tweeën, je laten verwennen in de kleine SPA en genieten van heerlijke diners.
Meer info over Experience Hotel Corte Bianca (Adults Only)
Hotel Corte Rosada

Corte Rosada Hotel in Alghero

Voor een adults only vakantie ben je ook in hotel Corte Rosada aan het juiste adres. Even quality time voor twee, genieten van een verbluffend panorama en de dag afsluiten met een drankje in de bar bij zonsondergang.
Al zin om naar Alghero af te reizen voor een ontspannen strandvakantie zonder kinderen?
Meer info over Hotel Costa Rosada (Adults Only)
Hotel La Funtana - Santa Teresa di Gallura

Hotel La Funtana in Santa Teresa di Gallura

Per 2020 is ook La Funtana een adults only hotel. Deze accommodatie bevindt zich midden in het centrum van Santa Teresa di Gallura, aan de noordkust. Nette kamers, een heerlijk zwembad en bovendien een mooie uitvalsbasis om het noorden van Sardinië te verkennen.
Meer info over Hotel La Funtana (Adults Only)
Marieke

Tip: maak een combinatie van twee of meer accommodaties en beleef een ultieme Adults Only rondreis door Sardinië!
Kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw vakantie zonder kinderen op Sardinië? Vertel mij over je vakantiewensen; ik geef je graag persoonlijk advies.

Marieke
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK