Beleef uniek Sardinië


✓ Authentieke ervaring

✓ Ontdek Sardinië

✓ Vrijblijvend voorstel op maat


Agriturismo in Italië

Verblijf jij deze vakantie op een agriturismo in Italië? Dit is een ideale manier om een goed beeld te krijgen van het prachtige Sardinië. Je wordt ontvangen door een gastvrouw of gastheer van een agriturismo in Italië. Hij of zij kan jou alles vertellen over de streek waar je verblijft. Ideaal als je naast alle toeristische activiteiten ook echt iets authentieks van het land wilt zien. Vaak wordt er bij de traditionele Italiaanse agriturismi landelijke producten geproduceerd, zoals wijn, olijfolie of kaas.

Een authentieke ervaring op een agriturismo in Italië

Even weg uit de drukte en genieten van de gastvrijheid op het platteland. Toch een stadje bezoeken? Dan huur je gewoon een auto. Sardinia4all heeft een ruim aanbod aan vakantieverblijven op een agriturismo in Italië. Kies je ervoor om tijdens je vakantie op één vakantieadres te verblijven of wil je meer van Sardinië zien en kies je voor een combinatie van verschillende vakantieboerderijen? Wij maken graag een reisplan op maat voor jou. Een optimaal vakantiegevoel beleven? Kies dan voor onze kant-en-klare vakanties, zoals een 12-daagse rondreis door Sardinië in Agriturismo of de 15-daagse rondreis Sardinië Speciaal.

Ontvang een vrijblijvend voorstel op maat

Heb je zelf al een route in gedachten of laat je je graag adviseren? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)71 3020 171. Je ontvangt van ons een vrijblijvend voorstel op maat. Heb je vragen? Of wil je meer informatie ontvangen over een accommodatie? Ook dan bel je naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK