Beleef uniek Sardinië

Wat vonden anderen van hun rondreis door Sardinië?

Hier vind je de vakantiebeoordelingen van reizigers die bij Sardinia4all hun rondreis hebben samengesteld. Lees de vele ervaringen, reisverhalen en vakantietips geschreven door Sardinië reizigers, voor Sardinië reizigers!

Cijfer: 8.0 - Fijne en ontspannen vakantie. Heerlijke baaitjes. Prachtige natuur. Aardige mensen. Leuke dorpjes/stadjes. Heerlijk eten

Dit was onze eerste kennismaking met Sardinië. Het is echt een prachtig eiland! We hebben een week geboekt in het zuiden en het noorden-oosten, zodat we twee delen van het eiland konden ontdekken. Vanuit die plekken hadden we grote delen van het eiland willen zien en dingen willen doen. We wisten echter niet dat het veel tijd kostte om ergens te komen. De reisafstanden (buiten de snelweg om) waren veel langer dan verwacht. Hierdoor hebben we veel minder kunnen zien en doen dan we van te voren van plan waren. Dat bewaren we voor een volgende keer. Wat we hebben gezien was in ieder geval erg mooi. Tips: De Berenrots bezoeken is geweldig. Het uitzicht is super! En de rotsen zijn heel indrukwekkend qua vorm. Een bezoek aan de Maddalena archipel is erg mooi. De volgende keer zouden we alleen van te voren een bootje huren om tussen de eilandjes door te varen. In al die prachtige baaitjes op Sardinië kun je heerlijk snorkelen. Duiken bij Villasimius was leuk. In het stadje zelf heb je heerlijke gelaterias. In de buurt van Arzachena heb je veel mooie oude opgravingen. Om ze te bezichtigen kun je prachtige wandelingen van ca. een half uur daar naar toe maken. Surfen bij Porto Pollo is leuk. In de duinen die erbij liggen kun je heel goed vliegeren. In het kleine en mooie stadje San Pantaleo zijn veel leuke barretjes en eettentjes. We zijn er helaas niet aan toegekomen vanwege de lange reistijd, maar het middelste deel van de oostkust lijkt ons prachtig en leuk omdat er veel te doen is.
14-08-2018 - Gezin met 2 pubers

Cijfer: 9.0 - Sardinië heeft ons erg verrast. We vinden ook dat jullie goed naar ons geluisterd hebben en daar op ingespeeld hebben.

Geweldige vakantie en een geweldige opbouw en verschillende stijlen van accomodaties. Sardinië heeft ons erg verrast. We vinden ook dat jullie goed naar ons geluisterd hebben en daar op ingespeeld hebben. Veel dank daarvoor. Wij houden van rust, van originaliteit , van zee en van lekker eten, uitzicht en rondtrekken. Sardinië heeft ons meer dan verrast. We zijn volledig aan onze trekken gekomen. Weliswaar aan de start van het hoogseizoen hebben we veel rust aan de westkust ervaren, heel veel vriendelijkheid en veel Italianen. Relatief goedkoop en veel afwisseling in accomodaties. De westkust was prachtig qua natuur, wat toeristischer maar zo mooi. We waren erg blij met de keuze van de accomodaties en routing van Sardinië 4 all. Alghero, porto Conte, de kust weg naar Sinisschiereiland. Tharros, Cala Colone, Cap corso. Het was geweldig!! 29-07-2018 - Will en Rik

Cijfer: 8.0 - Heerlijk om te doen. Door deze voorbereiding kom je echt in de stemming.

Gigantisch genoten! De combinatie van binnenland/bergen en de kust is een aanrader. Hou het klein en bijzonder.
03-08-2018 - Tanja

Cijfer: 9.0 - Top en erg vlotte service

Erg mooi eiland, prachtige natuur, lekker eten en drinken. We gaan zeker nog eens terug! Autohuur: Perfect geregeld en merkelijk goedkoper dan ter plekke. Tip: Aan Costa Smeralda kan je best aan de locals vragen waar de lekkerste restaurants zijn. Meestal meer naar het binnenland, velle lekkerder en merkelijk goedkoper dan aan de kust. 14-07-2018 - Mark

Cijfer: 10.0 - Mooi om te horen dat Sardinia4All zelf de locaties heeft bezocht en bekeken

Top genoten. Mooi om te horen dat Sardinia4All zelf de locaties heeft bezocht en bekeken. Sardinië is een fantastisch eiland om te genieten van rust en lekkernijen. Veel variatie in het landschap en topstranden. Gastvrije bevolking. Met ondersteuning van het Team Sardinia4All een superrondreis gemaakt en 4 agriturismo bezocht. Toplocaties. De westkust heeft ons verrast. Prachtig met alle grillige baaitjes en gezellige dorpjes. 23.06.2018 - Agnes en Piet Janssen

Cijfer: 10.0 - Heerlijke vakantie, prachtig eiland. Een enorme aanrader, mede dankzij de deskundige en uiterst vriendelijke hulp

Noordwest, noordoost, noord is een hele mooie combinatie en een hele goede volgorde. Tips voor toekomstige reizigers: Gewoon boeken bij Sardinia4all, Ik kan geen verbeterpunten bedenken: 100 procent tevreden. 30.06.2018 - R. Versteeg

Cijfer: 9.0 - Heerlijke week gehad, erg mooi eiland!

29.06.2018 - Joan van Breukelen

Cijfer: 9.0 - Wordt goed geluisterd vooraf naar wensen.

Erg prettig eiland, rustig en mooi. Komen zeker nog een keer terug. 29.06.2018 - Anoniem

Cijfer: 10.0 - Jullie waren geweldig ! Zo behulpzaam zeker toen onze vluchten waren geannuleerd maar ook met uitzoeken van onze rondreis. Dank je!

Geweldig genoten. Veel verschillende dingen en plaatsen gezien en ook lekker aan het strand gelegen. Top! Maak een rondreis want alle delen zijn anders maar toch erg leuk. Houd wel rekening met de sluitingstijden van de winkels 13 tot 17 uur. De stadjes zijn dan echt spookplaatsen want alles zit potdicht. 16.06.2018 - Klerk

Cijfer: 10.0 - Een geslaagde vakantie !!

Neem je tijd onderweg want is zalig rijden - géén verkeer - dus ontspannend. 26.06.2018 - Armand en Anne Wolfs-Dollez

Cijfer: 8.0 - Super mooi geweest

Castelsardo vonden we een pareltje, eigenleuk leuker dan Alghero. 16.06.2018 - Rinke

Cijfer: 7.0 - Super mooi eiland en met vele mogelijkheden

Jullie hebben de drie adressen geadviseerd.....ik vind dit ook de taak van jullie, anders kan het wel via internet..... Tips: kurkenmuseum en lunchen/dineren bij Agriturismo's in de binnenlanden(als je culinair bent ingesteld) o.a. Li Sciappeddi, Stradia Olbia, Priatu. 16.06.2018 - Chris & Ineke de Graaf

Cijfer: 8.0 - Het samenstellen van de reis en het contact met jullie verliep prettig en snel

We hebben een hele fijne vakantie gehad. Mooi eiland en in deze periode nog heerlijk rustig. We gaan zeker nog een keer terug. 15.06.2018 - Marjolein

Cijfer: 10 - Geweldige natuur en stranden

Geweldige natuur en stranden. De dorpjes zijn iets minder van sfeer. Maar over het algemeen een heerlijke vakantie. 14.06.2018 - Anoniem

Cijfer: 9.0 - 10 dagen Sardinië met eigen vervoer en 3 verschillende locaties

Evenwichtig samengesteld aanbod dat aan onze wensen voldeed: 10 dagen Sardinië met eigen vervoer (nachtboot Genua) en 3 verschillende locaties op max. 2 uur rijden van elkaar. Alghero en een verblijf in een bijzondere agriturismo waren daarnaast belangrijke wensen. 13.06.2018 - Peter en Saskia

Cijfer: 10 - Sardinia4all heeft ze samengesteld en helemaal op maat en naar wens.

Prachtig land. Zelfs met de minder mooie weersomstandigheden hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad. 12-05-2018-  Thomas Nele (België)

Cijfer: 10 - Zeer positief is het kunnen aanpassen van de voorstellen door jullie gedaan. We hebben en zeer goede indruk gekregen van Sardinië.

Een fantastische ervaring. We zijn erg blij dat Stefano ons in contact bracht met Marieke. Hierdoor hebben we genoten van een zeer gevarieerde landschap met prachtige vergezichten en hele leuke en mooie dorpjes. Tips: Bezichtiging van Nora, Torre dell'Elefante in Cagliari, Tempio di Antas, San Sperate en Orgosolo, Castelsardo, Archeologisch museum in Caglari, MAN museum in Nuoro, kustweg van Alghero naar Bosa, Santissima Trinita di Saccargia, Skybar in hotel Catalunya in Alghero (prachtig uitzicht) enz. 03-10-2017 -  Jan en Lies de Jager 

Cijfer: 8 - Wir würden wieder nach Sardinien reisen

25-03-2018 - Sabine (DE)

Cijfer: 8.0 - We vonden het leuk om de reis via jullie samen te stellen. En het heeft goed uitgepakt; we hadden een leuke, mooie, interessante, fijne vakantie op Sardinië. 

We waren al eens op Sicilië geweest, maar vonden Sardinië nóg afwisselender en mooier. We hebben veel kunnen zien, mooi weer gehad, hadden (zoals gewenst) leuke/mooie kleine hotels of agriturismo's. Erg geslaagde vakantie! Tip voor toekomstige reizigers: Dat ze absoluut een keer naar Sardinië moeten gaan. 26-09-2017 - A & H te Delft 

Cijfer: 9.0 - Prima ervaring om bij Sardinia4all te boeken, we zijn vriendelijk en goed geholpen. En een perfecte week kunnen boeken.

Wij hebben een fijne smaakvolle indruk aan onze vakantie overgehouden en gaan zeker weer naar Sardinie. Wij gaan ons nog meer de Italiaanse taal eigen maken. Zodat je nog beter met deze ontzettend aardige mensen kan communiceren. 04.10.2017 - Jaap en Trees Sijtsma

Cijfer: 9.0 - Efficiente communicatie met adviezen en wijzigingen direct doorgevoerd. Prettige chat functies. Prima contact met kantoor Leiden en Cagliari

We hebben het heel erg naar onze zin gehad en een prachtig eiland en mensen ontmoet. Natuur en zeker de stranden zijn magnifiek. Binnenland is absoluut bezoekje waard. Wel erg donker als je in de avond moet rijden. Tip: Blijf gewoon lekker eten in je agriturismo !. Smaakt uitstekend met locale producten en passie bereid door de eigenaar vaak. Boek boottocht langs oostkant naar de stranden en bezoek de kleine dorpjes even. Let wel op dat auto's en motoren erg hard door de kleine straatjes scheuren. 02.10.2017 - Dick en Marianne

Cijfer: 10.0 - Perfecte vakantie gehad. Goede rondreis, goede tips

Ik ben verliefd op dat eiland! Geweldige ervaring, we gaan zeker terug voor de andere kant van het eiland. September is heel rustig. En nog een zeer aangename temperatuur. Wel een trui meenemen voor 's avonds.De golf van Orosei is prachtig! De grotten van Bue Marino daar vonden we mooier dan de grot van Neptunus in Alghero. Neem gewoon veel boten, de kust is onvoorstelbaar mooi... 24-09-2017 -
Caroline

Cijfer: 9.0 - Boeken via Sardinia4all! Heel erg mooi eiland en we raden het iedereen aan

Erg mooie rondreis (rondje eiland). Leuk samengesteld en erg mooie plekken. Het eiland was prachtig. 5 keer een onderkomen om het eiland rond te reizen was prima te doen. De verschillen in onderkomens ook een leuke bijkomstigheid. We hebben ontzettend genoten. 17-09-2017 - Gonda

Cijfer: 8.0 - 3 wk. rondtrekken, goede indruk gekregen

Mooie natuur, vergezichten, leuke dorpjes, strandjes. Voor ieder wat wils. Prima. Wij gaven aan wat we wilden en er kwam een rondreis uit. Misschien beter geen reisdag kunnen hebben op zondag, de plaatsjes die je dan onderweg aandoet voor winkeltjes of een lunch zijn uitgestorven. Achteraf zeggen we daar hadden we liever een nacht langer willen blijven en daar een nacht korter. Maar goed dat weet je niet van tevoren. Wel fijn dat het 1e en laatste adresje niet zo ver van het vliegveld af lagen. Tip: Vraag je zelf goed af wat je wil in de vakantie. heb je bijv.maar 1 of 2 weken, deel dan Sardinie op in 2 gedeeltes. Maar de westkust mag je zeker niet missen. 15.09.2017 - Fred en Francis

Cijfer: 8.0 - Het is erg fijn om een reis te kunnen samenstellen aan je eigen eisen en wensen

Sardinie is voor velen een niet-ontdekt deel van Italie. Er is hier veel te zien als je hiervoor de tijd neemt. De mensen zijn vriendelijk en hartelijk. Het eten is eg goed en speciaal de Sardeense specialiteiten en wijnen zijn super. Tip: bezoek minimaal 3 delen van Sardinië. 09.09.2017 - Gino D'Ippolito

Cijfer: 8.0 - Goed geholpen door sardinie4all

Heerlijk vakantie eiland. Ga niet in de periode dat de Italianen vakantie hebben, stranden zijn dan druk. 27.08.2017 - Henk Wienholds

Cijfer: 9.0 - Zeer goed geholpen de reis samen te stellen, alles was goed geregeld.

Voor ons ideaal gebleken, steeds 3 of 4 overnachtingen per regio. Zeer mooi en ruig eiland, mooie kust. Vriendelijke Italianen, opvallend weinig toeristen buiten Italie. 21.08.2017 - Hans Bosch

Cijfer: 9.0 - Wij zijn zeer tevreden en willen jullie bedanken voor de ondersteuning bij het samenstellen van deze prachtige reis.

Sardinië is een geweldig eiland. prachtige natuur; geweldige stranden; erg gastvrije en vriendelijke mensen (op een enkele na). Je kunt er heerlijk eten en ze hebben een prima wijntje. Het eiland is erg divers. Soms waan je je op Hawaï (de stranden); soms in de Rocky Mountains (bergen) en soms in het oude Rome (de stad Cagliari). Het is zeker een aanrader voor diegene die zoals wij van Italië houden. Wij willen dan ook zeker nog eens terug. We hebben een geweldige vakantie op Sardinië mogen beleven. Wat ons erg aansprak is de diversiteit van het eiland. We waren erg blij dat we een rondreis over het hele eiland hebben gemaakt. Je ziet dan pas echt de verschillen. Neem vooral de tijd om mooie tochten te maken en te genieten van al hetgeen het eiland heeft te bieden. Vermijd ook de drukkere plaatsen en bezoek de plekken waar nagenoeg geen toeristen komen. Zeker de restaurantjes. Ze bereiden geweldig lekker eten en mensen zijn super vriendelijk. Ze zijn terecht trots op hun eiland. Men dient er wel rekening mee te houden dat de oostkust (in de regio van Olbia) een stuk duurder is dan de west- en zuidkust. Dat is echter een afweging die ieder voor zich dient te maken.
Wij willen jullie bedanken voor de ondersteuning bij het samenstellen van deze prachtige reis. We hebben zelf vooraf enige wijzigingen vermeld en dit was allemaal geen probleem. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en hebben alles zo goed mogelijk naar onze wensen uitgezocht. Er werd erg snel op onze mails gereageerd. Mede hierdoor konden wij een onvergetelijke tijd op Sardinië doorbrengen. Bedankt hiervoor. Top. 03.09.2017 - Anoniem

Cijfer: 9.0 - We zijn erg fijn geholpen, ga zo door !!

Sardinië is een erg mooi eiland, mooie stranden, super heldere zee, mooie groene natuur en schitterende uitzichten over het hele eiland. Het was er wel erg druk, waardoor het moeilijk parkeren was bij de stranden en druk op het strand was om rustig te liggen. Het is zeker de moeite om een auto te huren en rond te reizen over het eiland. Zodat je veel verschillende dingen kunt gaan zien. Er zit echt veel verschil in het westen en oosten. Wil je een bootje huren of met de veerboot mee, zorg dat je tenminste drie dagen van te voren reserveerd, want op de dag zelf is er niets meer te boeken. Dit is misschien alleen in het hoogseizoen, maar het is in augustus erg druk in Sardinië. 19.08.2017 - Ingrid

Cijfer: 7.0 - Goed om keuze te hebben en daarna overleg met jullie voor extra informatie en tips.

Tips: Koop een parasol en waterspeelgoed en zoek de afgelegen baaitjes op. Heerlijk rustig en erg mooi water. Boek zeilreis op Maddalena eilanden. Zeilreis bij alghero ook aanrader. 19.08.2017 - Familie Koopman

Cijfer: 9.0 - Prettig contact met snelle en professionele reactie

Positief , veel gezien, mooie reis. Prettig contact met snelle en professionele reactie. Voorstel werd goed en snel aangepast naar onze wensen. Glutenvrije dieet voor 1 persoon was op ons verzoek netjes met alle lokaties kortgesloten. 18.08.2017 - Anoniem

Cijfer: 9.0 - Een rondreis door Sardinie afgestemd op onze wensen

We hebben en zeer korte termijn een leuk en goed eerste alternatief van jullie aangeboden gekregen, dat was afgestemd op onze wensen. Tip: Het natuurgebied bij Baunei met loslopende ezeltjes en koeien. 16.08.2017 - Nathalie Dielissen

Cijfer: 9.0 - Super mooi en bijzonder

Fijn om dit zo mooi zelf te kunnen samenstellen en later met elkaar in overleg te kunnen om de details te bespreken. Fijn dat de rekening al voldaan is en we er weinig omkijken naar hadden (uitchecken ging altijd razend snel). Met de vouchers aanmelden werkt heel handig (inchecken ging ook snel). Tip: Het gebied bij Cala Gonone is erg mooi en de moeite waard om te bezoeken. 15.08.2017 - Marjon

Cijfer: 8.0 - Fijn dat jullie deze mogelijkheid bieden. Ook omdat er veel te zien is op Sardinie. Jullie kennis hierin is belangrijk voor de klant.

Mooi land, veelzijdig. Mooie stranden. Wat we jammer vonden was dat veel stranden slecht toegankelijk waren (door hotels ingenomen, je moest ver betaald parkeren, overvolle parkeerplaatsen waardoor je door moest rijden naar een andere baai. En als het toegankelijk was zat je werkelijk hutjemutje. Ik kon de buren aanraken. De charme van het mooie strand viel daarmee weg vond ik. Ik kom zelf uit Aruba, dus misschien ben ik wel een beetje verwend hoor..haha. Als ik weer zou gaan zou ik naar het Noord-Westen gaan. dat vond ik het allerleukst. Mooie omgeving, meer te doen. De wegen waren goed te berijden.
Wil je actiever zijn dan zou ik in het voor- of najaar gaan. Zorg altijd voor contact geld bij je want niet overal kan je met de pas betalen en de meeste stranden zijn betaald parkeren. Ik zou volgende keer kiezen voor twee bestemmingen dichtbij het strand. We zaten nu wel heel veel in de auto en we hadden 4 bestemmingen. Wel heel veel van het land gezien op deze manier. Het zuiden was soms 42 graden waardoor we niks anders konden dan alleen in de zee zijn. Wil je de baaien echt zien, maak dan een boottrip. De grotten van Nettuno zijn een aanrader. Je kan het met een boot of lopend. We hebben het lopend gedaan en waren blij dat we dat gedaan hebben ondanks de 654 traptreden. Leer een beetje Italiaans. Wij spreken zelf Spaans en Engels, maar voor beide partijen vaak onverstaanbaar. Let op onderweg als je met je eigen auto gaat. Wij zijn een keer op de snelweg aangehouden door een auto die achter ons reed. Hij beweerde dat wij zijn zijspiegel kapot hadden gereden. Hij stapte snel en eerder dan ons uit om ongemerkt een streep met zijn vinger te maken aan de zijkant van onze auto als een soort spoor. Hij dreigde de politie te bellen en zag dat we niet onder de indruk waren. Hij had op zijn mobiel al klaar staan wat het bedrag was voor een nieuwe spiegel. 75 euro. Ik zei dat we zelf de politie gaan bellen of nu ter plekke het Europees schadeformulier invullen. Hij wilde geld. Ik heb hem 15 euro gegeven en gedag gezegd. 13-08-2017 - Anoniem

Cijfer: 8.0 - Mooi eiland. Desondanks de warmte zijn wij gaan wandelen, snorkelen en fietsen

Mooi eiland, al was het de eerste week heel warm 42 graden. Bijna te warm om actief te zijn. Ondanks dat hebben we veel gedaan. - Wandelen naar de kloof Gorupu via de zware route pffff en met de jeep terug naar de auto. - de rode rotsen bij Arbatax - snorkelen en op de boot bij Villasimius op de prachtige boot (via jullie geboekt) met zeer prettige bemanning en heerlijk eten. Zeker een aanrader, ik heb nog wel info (folder) - wat opgravingen midden in een kurkboomgaard - strand Piscinas (hoogste duin) op een prachtige lokatie die je alleen bereikt via een zandweg - gefietst op de hoogvlakte en ' wilde' paarden gezien (giara gesturi) met eigen mtb's - daarna nog een week op de camping vlakbij Palau (isuleda) en daar nog gesnorkeld op een catamaran (oei wel aan de prijs) - gefietst op het eiland Caprera en veel gereden tussen de lokatie via binnenlandse wegen.
Ik zou de volgende keer een hotel in de buurt van dogalli nemen, dat ligt dichtbij de vele mogelijkheden van de kloof en natuurreservaat. Dat was nu van Sa Contonara zeker 1,5 uur rijden.

Cijfer: 10.0 - Het was perfect geregeld

12-08-2017 – Claudia Vermeulen

Cijfer 10.0 - Gewoon TOP!

Prachtig! 12.08.2017 - Anneke

Cijfer: 8.0 - Fijne accommodaties!!

Heerlijk eiland, hadden graag ook nog Alghero gezien, maar 4 locaties vonden we zelf te veel. Bosa was fantastic, ook erg leuk. 12.08.2017 - Anoniem

Cijfer: 8.0 - Prima, locaties goed verzorgd.

Zou het zo weer doen maar dan wellicht andere locaties en geen verblijf van twee nachten. Als je niet van hangen op een plek houd zou ik me beperken tot overal een nacht. Sardinie is drukker dan ik gedacht had en sommige plekken zijn erg druk.
12-08-2017 - Eric Hulman

Cijfer: 9.0 - Fijn om dit zo mooi zelf te kunnen samenstellen en later met elkaar in overleg te kunnen om de details te bespreken.

Super mooi en bijzonder. Tip: Hotel Costa Dorada en het gebied bij Cala Gonone is erg mooi en de moeite waard om te bezoeken. 10.08.2017 - Marjon

Cijfer: -,- - 8 daagse rondreis is te kort om alles te kunnen zien

Top vakantie gehad op dit prachtige eiland. We zouden zeker weer een keer terugkomen. We hebben een 8 daagse rondreis gemaakt maar dat is te kort om alles te kunnen zien. Tip: Ga in april, mei of juni, wanneer het minder warm en minder toeristisch is! 09.08.2017 - Michael

Cijfer: 9.0 - Prachtig eiland, goed om te onthaasten en te genieten.

Al hebben jullie dit voor dit ons samengesteld. Waren erg tevreden over de route en de plaatsen. Om een hele dag dingen te zien en te doen, vergt wel wat inspanning en/of kilometers. Een combinatie van 's morgens wat ondernemen en 's middags luieren (accommodatie of strand) was voor ons perfecte combinatie. 29.07.2017 - Stan Pinkaarts

Cijfer: 9.0 - We hebben echt genoten. Prachtige natuur, heel lekker eten. Komen zeker terug om tweede deel te bezoeken.

Zeer goed samengesteld.Er werd zeker rekening gehouden met onze wensen. We zouden bij een volgende reis wel iets langer blijven per locatie. 2 overnachtingen is kort om alles te bezoeken. Tip: Huur zeker eens een bootje want er zijn prachtige strandjes. En blijf minimum 3 overnachtingen per locatie. Neem ook snorkelgerief mee naar Sardinia. 03-08-2017 - Anoniem

Cijfer: 9.0 - Goed geregeld,leuke hotels

We hadden een heerlijke vakantie, was wel erg warm maar daar hebben we ons op aangepast. We gaan zeker nog een keer terug. Tips: Minicruise excursie langs de baai van Orosei is echt de moeite waard. Alghero is een hele mooie stad om te bezoeken! 07.08.2017 - Jan en Elly

Cijfer: 9.0 - Geweldige vakantie gehad

06.08.2017 - Xavier Ghesquiere

Cijfer 9.0 - Mooie accommodaties en fijne huurauto

Misschien geen half pension boeken, maar logies ontbijt. Wanneer je dan toch in het restaurant wilt eten, kun je a la carte eten en bestellen wat je op kunt eten. Half pension betekent een zeer uitgebreid diner. Scheelt wellicht ook in kosten. 29.07.2017 - Anoniem

Cijfer 9.0 - We hebben het prima gehad. Een heerlijk vakantie eiland.

Heel lekker eten, goede verblijven. Wees er op voorbereid dat het warm kan zijn in july en augustus. 27.07.2017 - Anoniem

Cijfer: 6.0 – Jammer dat er weinig appartementen zijn met 3 kamers en een keuken

Eiland is mooi, iets te weinig cultuur in vergelijking met het vaste land Dit hebben we gemist. Verder vinden we het jammer dat er weinig appartementen zijn met 3 kamers en een keuken. We houden van zelf koken en dat lukt toch wat minder op het eiland. Route was erg onlogisch, we hebben het eiland twee keer overgestoken omdat het niet klopte met de luchthaven waar we op landen. van de 14 dagen hebben we maar 2 dagen aan de west kust gezeten en dat is erg weinig, daar hadden we graag wat meer tijd gehad. Tip: vooral veel varen en mooie baai opzoeken. 27/07/2017 – Angela van Dongen

Cijfer: 8.0 - Goede service, duidelijk website met veel informatie. Altijd vriendelijk te woord gestaan.

Wij hebben (ondanks de hittegof) genoten en vonden het een prachtig eiland met veel mogelijkheden. Tips: Dagje varen langs de kust op zeilboot vanuit Cala Gonone. Wandeling naar -/in kloof Gola di Gorrupu Alghero bezoeken (eind vd middag & avond) Capo Testo en omliggende standen

Cijfer: 10.0 - De combinatie van een goede website en het telefonische contact om zaken af te stemmen met elkaar, werkt perfect.

Wij vonden onze rondreis onvergetelijk en dat had alles te maken met de keuze van de agriturismo's. Marieke heeft tijdens onze reis een boeking aangepast, zodat we de laatste nacht konden verblijven in een agriturismo dichter bij de luchthaven. Nogmaals bedankt voor deze service. Sardinië is verrassend; Wij zijn liefhebbers van archeologische vindplaatsen en musea, dus we zijn wel aan onze trekken gekomen. De baaien en stranden zijn erg mooi en perfect voor watersporters. En logeren in een agriturismo met zwembad is ons zeer goed bevallen. Wij willen niet anders meer. Tip: Bezoek vooral met kinderen zo'n typische nuraghische toren, reuzengraf of necropolis (begraafplaats); het spreekt ontzettend tot de verbeelding. 20-07-2017 - Anja Boesten-Simonis

Cijfer: 10.0 - Ik vond jullie geweldig. Na 1 telefoontje al met zo'n goed reisvoorstel komen!

Super positief! Vriendelijke, gastvrije mensen. Makkelijk te bereizen met de auto. Tip: Bezint eer gij begint aan een antipasti, primi, secondi, contorni en dolci..... :-) Die broek op de heenreis moet ook op de terugreis aan! 20-07-2017 - Edith en Menno

Cijfer: 9.0 - Fantastisch!

Durf er niet te veel reclame voor maken zodat het niet van zijn authenticiteit verliest maar ook geen prooi wordt van het massatoerisme. Tip: Bezoekje aan Orgosolo en Cala Gonone niet te missen. 19-07-2017 - Anoniem

Cijfer: 8.0 - Mooi eiland, mooie stranden super natuur en leuk om rond te reizen.

Ga beslist met een boot langs de oostkust en richting de binnenlanden om te wandelen op hoogte. 19-07-2017 - Anoniem

Cijfer: 9.0 - Naar aanleiding van onze wensen heeft sardinie 4 all een prima reis samengesteld.

Alles was naar wens geregeld door Sardinia4all, nelle reacties, op tijd een herinnering via de mail. Héél fijn dat we de auto alleen maar hoefden op te halen en aan de balie werd ook niet gesproken over eventuele ( niet nodig zijnde) aanvullende verzekeringen. Goede en snelle afhandeling ter plaatse! 20-07-2017 - Ina

Cijfer: 7.0 - Duidelijker uitvragen van te voren waar de reis aan moet voldoen, wat de reiziger leuk/belangrijk vindt.

Was handig dat Sardinia4all een overzicht bood van leuke hotels. Wij hadden nu 5 hotels in 16 dagen (laatste voor 1 nacht in de buurt van het vliegveld) een volgende keer zouden we voor 3 hotels kiezen. Geeft iets meer rust in de reis. 2 van onze hotels lagen 50 km uit elkaar, dat is ook aan te rijden, als je iets wilt zien, vanuit 1 hotel. Heel mooi eiland. Leuk om de verschillende kanten ervaren te hebben. De meer en minder toeristische plaatsen. Op Sardinie hele vriendelijke mensen, we voelden ons als toerist heel welkom. Eten, weer, zee, natuur... het was genieten. Bosa was heel leuk. Boottocht rond de maddelena eilanden vanuit Palau. 10-07-2017 - Carolien

Cijfer: 9.0 - In 1 woord.....FANTASTISCH

Het was een fantastische reis en we hebben erg genoten. Steeds verrassende nieuwe locaties. Met dank aan jullie natuurlijk. 15-07-2017 - Romana en Wessel

Cijfer: 9.0 - Naar aanleiding van onze wensen heeft sardinie 4 all een prima reis samengesteld.

Heel prettige vakantie. Erg mooie natuur en stranden. Snorkelen is prachtig. 04-07-2017 - Anoniem

Cijfer: 9.0 - Alles was goed geregeld en ook op de juiste locaties en ook precies genoeg dagen.

Zeker een aanrader en ook heel leuk om verschillende locaties te bezoeken. Kiezen voor agriturismo's is echt heel leuk. Je zit vaak op mooie plekken! Mooi en groen eiland. Heel rustgevend en fantastische natuur. Miste wel de echte Italiaanse stadjes en bezienswaardigheden mbt historie. 01-07-2017 - S. Tol

Cijfer: 10.0 - Blijf niet zitten op één plaats maar kijk verder op het eiland.

Sardinië is een mooi eiland en wij hebben op deze manier veel van het eiland gezien. Veel afwisseling in onze reis en in de accommodaties. 27-06-2017 - Mw. Bouwman

Cijfer: 10.0 - Het was leuk dat we een verblijf in een appartementje konden afwisselen met een B&B

Zéér mooi land met heel verscheidene natuur. Was zéér warm in juni. Als je van lekker eten houdt is het land een aanrader. Weinig cultuur. Tip: Het kurkmuseum in Calangianus. Het was leuk dat we een verblijf in een appartementje konden afwisselen met een B&B. We zijn ook zéér tevreden ook over jullie assistentie met vlucht die vertraagd was. 27.06.2017 - Thielemans Christel

Cijfer: 10.0 - Onvergetelijk Sardijns avontuur, ook voor de hond! :)

Super team enthousiaste en vakbekwame dames die zich goed inlezen naar de wensen van de klant en hierop een perfecte rondreis op maat samenstellen. 21-06-2017 - Angelique Renard

Cijfer: 9.0 - Hele goede voorstellen en informatie vooraf ontvangen. Niet te overladen met informatie. Leuk ook om te horen op de diverse locaties dat zij er tevreden zijn hoe Sardinia4All haar zaken regelt. Complimenten

De complimenten hoe alles tot in de puntjes is geregeld voordat je op vakantie vertrekt naar Sardinie Leuke informatie waar je iets mee kunt en vooraf al start met genieten wat op je pad kunt gaan verwachten. De locaties die worden bezocht zijn zorgvuldig gekozen en je wordt hier behoorlijk verwend. Houd er wel rekening mee dat je zeker afhankelijk bent van een auto omdat de locatie uniek maar afgezonderd liggen van de dorpen/stadjes. Sadinia4All doet ook aanbevelingen waar je iets mee kunt doen tijdens je verblijf. De moeite waard. Dank nogmaals voor de unieke service die jullie geboden hebben om ons verblijf op het eiland Sardinië superaangenaam te maken. Een aanrader voor mensen die van ondernemen , reizen en genieten houden !!! 21-06-2017 - Dhr. P Janssen

Cijfer: 10.0 - Een dikke negen, we hebben genoten!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Je moet wel een beetje houden van de dingen uitzoeken en van het strand houden! De accomodaties goed tot zeer goed en elk heeft zijn eigen charme! In Juni begint het seizoen pas echt rond de 20e of 1 juli. Soms nog geen bedjes of parasol te huur of afgebakend stukje strand voor hotel! Het heeft zijn charme om dit te ontdekken. Er zijn prachtige stranden. Kiezelstrand alleen goed te doen met waterschoenen! Kijk ook altijd goed of er al parkeergeld betaald dient te worden. Als je van natuur, strand, zon en lekker eten houdt is Sardinië fantastisch! Het toerisme begint op gang te komen, maar zeker nog niet massaal. Alghero is een leuke stad! Leuke straatjes, wel wat meer toeristisch, maar zeker niet vervelend! We waren al gewaarschuwd door Sardinië4all.com, laat je nooit een extra verzekering aansmeren voor een huurauto! Ze proberen het! Wij kregen gratis upgrade omdat de auto's op waren, toen probeerden ze ons een extra verzekering te laten afsluiten van over de 500 euro voor de vriendenprijs van 480 euro! Misschien tip, zet hier alleen in het Nederlands op de voucher, dat alles verzekerd is, maar ook in het Italiaans ;-) Tip: Zorg altijd voor cash geld, boottripje, grotten e.d men wil daar cash geld. Vaak ook handiger bij benzinestations en beter niet tanken op zaterdag of zondag, onbemand, geld of kaartje in automaat gedoe! 20-06-2017 - Henk C. (NL)

Cijfer: 8.0 - Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Wij vonden het een mooi eiland met zeer vriendelijke mensen.

Wij willen het team van Sardina4all hartelijk danken voor de hulp bij het samenstellen van onze reis. Wij vonden vooral de afwisseling van hotels en locatie erg leuk! Wij waren erg tevreden over onze hotels, al het personeel was bijzonder vriendelijk en zo nodig hulpvaardig. Wij hebben veel gehad aan de informatie die wij van jullie ontvingen. En het was heerlijk om de laatste 1 1/2 dag aan de costa rei te zitten met een prachtig strand en er stonden zelfs bedjes mét een handdoek voor ons klaar op het strand! Maar wij vonden het wel jammer dat er verder niets te doen was behalve strand. Het hotel lag overigens naast een nogal gedateerd "commercieel centrum" wat totaal niet uitnodigend was. En een leuk restaurant was niet echt te vinden. Bovendien was er een hele duitse kolonie neergestreken!! Dat vonden wij jammer. Maar de omgeving was weer erg mooi! Met vriendelijke groeten en tot ziens. 19-06-2017 - Ellen Groen (NL)

Cijfer: -.- - Mooi tour kunnen maken, S4all bedankt voor jullie adviezen

Prima club om je te helpen om een goede keuze te maken van het aanbod dat Sardinia heeft. Nadat wij zelf op zoek zijn gegaan om alleen het Noordelijk deel van het eiland te doen hebben wij een mooie tour kunnen maken. We zijn 1 nacht in Olbia gebleven, achteraf was dat niet nodig geweest, want we kregen een wijziging voor de vlucht met Transavia. I.p.v. de avond vlucht werd het de vroege middag vlucht.
Onze eerste adres was Agriturismo Neule. Was aardig hebben de eigenaresse 1 keer gesproken daarna bemoeide zijn niet meer met de gasten. Jammer dat ze alleen kookte voor grotere groepen. Van een Agriturismo kan je toch wel verwachten dat er om de dag gekookt zou worden. Ontbijt prima aan onderhoud mag wel wat meer aandacht besteed worden. Horren bijvoorbeeld waren bijna allemaal stuk. Lag in de buurt van Dorgali wat wel een mooie streek is en een goede uitgangspunt om dit gebied met de auto te verkennen. Heel mooiveel bergen en fijne stranden. 2e adres een Wine Resort Leda dÏttri nabij Alghero was fantastisch heerlijk eten, mooi zwembad, heerlijke wijn en een mooie omgeving. Af en toe een vliegtuig maar dat stoort niet vooral als jezelf in Hoofddorp woont. Zeker aan te raden, wij kregen een suite. Mooie kamer en vriendelijk personeel .Geweldig ontbijt. 3e adres meer in het noorden B&B La Pastruccialeddu mooie omgeving lekker wandelen en het strand niet ver met de auto. Eten hebben we 2 keer gedaan bij een familie lid een paar minuten met de auto. Echt lekker gegeten en zeer gezellig. Voor 30eu pp heb je eten zoals de Italianen dat kunnen. Alles komt van de eigen boerderij. Wijn ook trouwens en daar kon je van drinken zoveel als je maar wilde. We hadden zelf voor een auto gezorgd, scheelde weer op de vakantie budget. We kunnen nog veel meer vertellen maar ik zou zeggen ervaar het zelf maar.
S4all bedankt voor jullie adviezen. 18-06-2017 - Dhr. Moningka (NL)

Cijfer: 9.0 - Heel goed gelukt, met op elke lokatie wel iets bijzonders.

Heerlijke vakantie gehad. Bij het opstellen van het reisschema hadden we rekening gehouden met ruimte om bij Maddalena te duiken. In Calla Cognone kwamen we bij toeval al een een duikcentrum Blufiore tegen en heb ik daar mooi gedoken. Daar werd een tip gegeven om ook bij Villasimius (Air Sub) duiken. Ook gedaan en dat was ook schitterend. Vervolgens ook op de bonnefooi bij Alghero tegen een leuke duikclub (Overing diving) vlak bij Capo Caccia mooie grotduken geregeld. Uiteindelijk bij Maddalena nog maar 1 dag gedoken. De op de site van het hotel genoemde duikcentra bestaan niet meer of zijn niet goed. In Cannigione bij de haven zitten er wel een paar. Dit was dus heel leuk. Wel voor een (aantoonbaar) ervaren duiker! 12-06-2017 - Maarten (NL)

Cijfer: 7.0 - Prima, in overleg met jullie aanpassingen helemaal goed!

Heerlijke vakantie; prima logeeradressen en het eiland rondrijden in een nieuwe fiat 500(automaat) is ideaal, zeker in de stadjes met dwerg smalle straatjes! We hebben genoten; Sardinië is ook voor gepensioneerden een prachtig vakantieland waar veel moois te ontdekken valt als je geen strandvakantie zoekt! Wel in het voorseizoen. De mensen zijn erg vriendelijk en het leven is er erg relaxed. 30-05-2017 - Nore

Cijfer: 6.0 - Algemene indruk: Wij hebben heerlijk genoten

Tip: Geef duidelijk je voorwaarden door en verwacht niet dat je zonder echt goed te checken de reis kan acceptere. 06/05/2017 - SJ Verheijen

Cijfer: 8.0 - Mooie trip

Mooi land, mooie trip, veel gezien en heerlijk weer begin juni. In Alghero ferrata del caribol, niet gedaan, maar achteraf had ik hem graag willen doen. 03/06/2017 - M. Jansen

Cijfer 8.0 - Bedankt voor jullie advies, het was een heerlijke vakantie.

Mooi eiland, vriendelijke mensen, prachtige natuur en lekker eten. Zou informeren of restaurant open is, of een locatie reserveren waar je niet overal de auto nodig hebt voor een hapje eten of een terrasje. Bedankt voor jullie advies, het was een heerlijke vakantie. 04-06-2017 - Jan&Ingrid (NL)

Cijfer 9.0 - Heerlijk veelzijdig eiland voor een vakantie. Twee weken is net genoeg.

We hebben veel gewandeld in heel uiteenlopende landschappen. Het enige deel dat iets minder interessant was, was het stukje ten oosten van Caglieri. Vanuit Rocce Bianchi moet je wel steeds een eind rijden om ergens te komen. Twee nachten in Caglieri is meer dan voldoende. 01-06-2017 - Apotheker (NL)

Cijfer 9.0 - Leuke gevarieerde accommodaties op prachtige locaties!

Fantastisch eiland, heel rustig. In de binnenlanden veel contact met locals in de bergdorpjes is prachtig. Geweldig gesnorkeld vooral bij Capo Testa. 28-10-2016 - Mevr. Woldring (NL)

Cijfer: 8.0 - Prachtig mooi eiland

Een prachtig mooi eiland met over het algemeen erg vriendelijke mensen. Tip voor andere reizigers; Wij hadden een vlucht met KLM/Alitalia geboekt met tussenstop. Terugvlucht naar Nederland was op vlieghaven Cagliari service van inchecken erg slecht. Kregen foutieve informatie. Kofferlabel kreeg een verkeerd vluchtnummer wat resulteerde dat koffer niet op Schiphol aankwam tegelijk met ons. Dit gaf allemaal gedoe. Zou zelf in het vervolg kiezen voor rechtstreekse vlucht. 26-09-2016 - Dhr. Hoekstra (NL)

Cijfer: 8.0 - Afwisselend eiland

Mooi, afwisselend eiland. Biedt cultureel niet heel veel, maar natuur maakt dit ruimschoots goed. 21-07-2014 - Anoniem (NL)

Cijfer: 8.0 - Wij zullen zeker een keer terugkomen

Prachtig eiland, we zullen zeker een keer terugkomen. 29-07-2014 - Mw. van Kooten (NL)

Cijfer 9.0 - Goede service, ligging en karaktervolle uitstraling

Wat een prachtig eiland en vriendelijke mensen ! Ik ga zeker terug aangezien wij in ruim een week alleen het Noordelijke gedeelte hebben bereisd. Er is goed geluisterd naar waar wij wilden verblijven op Sardinië. Hierdoor is de reisduur van de éne accommodatie naar de andere prima gebleken. Tevens zijn de routebeschrijvingen uitstekend. De accommodaties zijn allen uitstekend door hun goede service, ligging en karaktervolle uitstraling. Tip: De 4 uur ( retour ) durende wandeling naar de kloof Gorropu is beslist de moeite waard. Een gids is niet nodig aangezien de route prima is aangegeven. Dank voor jullie uitstekende suggesties en afhandeling. Misschien leuk om te weten dat wij aanvankelijk bij een andere Sardinie reisspecialist een offerte hadden gevraagd maar deze werd afgeketst omdat zij geen accommodaties voor "slechts" 1 of 2 nachten wilden boeken? Kortom mochten wij weer naar Sardinië gaan dan boeken wij wederom via jullie. 10-09-2016 – Carolien & Lies (NL)

Cijfer 8.0 - Service in accommodaties zeer verschillend

Ontvangst per accommodatie en service zeer verschillend. Twee uur wachten op huurauto is teveel. Duurder alternatief is daarom te overwegen. 02-09-2016 - Dhr. Oltmans (NL)

Cijfer 7.0 - De service op het vliegveld geen goed begin en einde van de reis

De accommodatie past in de beschrijving wat Agriturismo. Landelijk, familiebedrijf met vaak eigen productie van levensmiddelen. Het verblijf is gemoedelijk en leidt regelmatig tot onverwachte ontmoetingen. Idee om zelf de reis samen te stellen spreekt aan, echter het is niet duidelijk geweest dat ik buiten het voorstel om aanpassingen zou kunnen doen. Wij waren niet ervaren met easyJet en vonden met name de service op het vliegveld (wachten in de rij zonder fatsoenlijke reisinformatie) geen goed begin en einde van de reis. Hierin zouden jullie best mogen adviseren. Sunnycars vond ik een prima deal. 01-09-2016 - Dhr. Van Oosten (NL)

Cijfer 8.0 - Reis samengesteld in overleg met Sardinie4all

In overleg met Sardinie4All hebben we onze reis zo samengesteld zoals wij het graag wilden. Mooi eiland. Het had al 4 maanden niet geregend, dus erg droog. Helaas niet alles kunnen bekijken, komen vast nog wel eens terug. 28-09-2016 - Dhr. Stevens (NL)

Cijfer 8.0 - Ik zou zeker adviseren om rond te reizen

Prima vakantiebestemming maar misschien is de maand augustus niet de beste tijd. Het was overal erg druk, kon moeilijk parkeren. k zou zeker adviseren om rond te reizen en zeker ook het binnenland te bezoeken. 22-08-2016 – Mw. Herremans (NL)

Cijfer 8.0 - Goede mix

Aangenaam eiland, maar dan vooral voor natuur / stranden / water / varen.... Weinig cultuur of dorpen/stadjes waar je uuuuren/dagen zou willen blijven hangen..Weet wat je wilt doen en kies je locaties op basis daarvan. Onderschat de afstanden niet (vooral de reisduur). Qua locaties: goede mix maar we hadden afstanden wat onderschat... zeker de duur / rit van Olbia naar Lotzorai. 20/08/2016 – Dhr. Van Zuuren (BE)

Cijfer 8.0 - Prachtig maar liever niet meer in augustus

Kom graag nog eens terug buiten de maand augustus. 16-08-2016 – Mevr. Isaac (NL)

Cijfer 9.0 - Heerlijke tijd gehad met ons gezin

Accomodaties kunnen wij aanraden. Wij hebben in beide een heerlijke tijd gehad met ons gezin. Sardinie is een fantastisch eiland. Ik kom er al erg lang (ben half sardijns) en het eiland kan me nog steeds verbazen met zijn schoonheid. Het oosten is erg mooi vanwege de mooie rotsen die daar te vinden zijn en de mooie azuurblauwe zee. Vanaf Arbatax omhoog richting santa teresa di gallura is schitterend. West kant heeft ook leuke dingen. Stadje Bosa is erg leuk met zijn kasteel. En Alghero blijft gewoon een leuk en mooi stadje. 14-08-2016 – Mevr. Kes-Mura (NL)

Cijfer 9.0 - Een hele fijne plek om vakantie te vieren

Erg mooi eiland! 12-08-2016 – Mevr. Kroeze (NL)

Cijfer 9.0 - Fantastisch eiland voor een afwisselende vakantie

Sardinie is een fantastisch eiland met zeer veel mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Wanneer je gewend bent aan luxere agri turismo's kunnen wij je aanraden niet naar Le bougainville te gaan. 12-08-2016 – Dhr. Bikkers (NL)

Cijfer 5.0 - Erg mooi maar niet als Italianen op vakantie zijn

Sardinie is een geweldig en mooi eiland, maar gaan wij nooit meer doen op hetzelfde tijdstijd dat de Italianen op vakantie zijn. 11-08-2016 – Mevr. van Poecke (NL)

Cijfer 9.0 - Super, Een aanrader!

Tip voor toekomstige reizigers; Gaan!!! 31-07-2016 - Dhr. Boey (BE)

Cijfer 8.0 - Mooi totaal beeld met een rondreis

Een rondreis is leuk omdat je zo een mooi totaal beeld krijgt van het eiland. Wij vonden de minder toeristische gedeelten het leukst. We komen er graag een keer terug. Ook wellicht mooi in het voorjaar (en minder warm alhoewel de warmte goed te verdragen was). Over het algemeen aardige mensen. 26-07-2016 – Mw. Eshuis (NL)

Cijfer 9.0 - Super! Alles goed geregeld waarvoor onze dank!

Heerlijke reis om met het prachtige Sardinië kennis te maken. Leuke variatie in accommodaties en locaties. Alles goed geregeld waarvoor onze dank! Locauto prima auto, aardige mensen, slimme elektronische afhandeling maar toch weer trucjes om je wat aan te smeren. Moeten ze gewoon niet doen! Als je veel reist heb je het allemaal al eens gehoord maar voor minder ervaren mensen is het een lastige start van de vakantie. 26-07-2016 – Dhr. Daamen (NL)

Cijfer 8.0 - Zeer positief. Tip: Neem GPS mee.

Zeer positieve indruk. 24-07-2016 - Mw. Debaets (BE)

Cijfer 9.0 - Je kunt er van alles doen

Heel goed. Je voelt je er veilig, de mensen zijn vriendelijk en gastvrij en je kunt er van alles doen. Steden bezoeken, wandelen in de bergen en ook heerlijk snorkelen in zee. Wij hebben genoten. Tip: Een woordenboek Italiaans meenemen is echt handig. Langs deze weg willen wij je nog even persoonlijk bedanken voor het regelen van onze accommodaties op redelijk korte termijn. Het was allemaal tip-top geregeld. We zijn helaas al weer thuis maar we hebben een heerlijke vakantie gehad. Sardinië heeft ons in alle opzichten verrast. 24-07-016 - Mw. de Ruiter (NL)

Cijfer 8.0 - Prima vakantie, alles goed geregeld

Was een prima vakantie. Goed geregeld. geen onverwachte, vervelende verrassingen. Wel positieve verrassing; restaurant en diner-arrangement bij Tenuta Pilastru. 21-07-2016 – Dhr. Bilstra (NL)

Cijfer 8.0 - Prachtig en veel te zien

Prachtig land, veel bezienswaardigheden. 19-07-2016 - Familie Maris (NL)

Cijfer 9.0 - Wij hebben een zalige vakantie gehad!

Zalige vakantie gehad. Met afwisseling - drukte maar ook heel veel rust. In Ea Bianca hebben we vaak zelf gekookt. Hoe dichter bij de kust hoe duurder alles is. 17-07-2016 - Mw. Prodan (BE)

Cijfer 9.0 - Erg snelle, vriendelijke en goede dienstverlening!

Heerlijk eiland met veel mooie strandjes! Erg snelle, vriendelijke en goede dienstverlening! TOP! 15-07-2016 - Mw. Draaisma (NL)

Cijfer 9.0 - Reis was zo geregeld

Mooi eiland, lekker eten, bijzondere bezienswaardigheden, aantal interessante steden, vriendelijke mensen, goed klimaat, niet al te toeristisch buiten het seizoen. De verdeling van hotels was prima. In 10 dagen hadden we precies genoeg tijd om de bezienswaardigheden te zien die we wilden zien. We waren blij dat de reis zo snel geregeld was zonder al te veel heen en weer mailen. 15-07-2016 - Mw. De Blois (NL)

Cijfer 9.0 - Geniet meer van enkele plekken

Zeer mooi land en nog geen massatoerisme. Wel een land om in de zomervakantie eerder stranden te doen. Wandelschoenen zijn niet gebruikt. Tip: De afstanden duren lang, dus probeer niet alles te zien. Geniet meer van enkele plekken. 12-07-2016 - Mw. Vanhimbeeck (BE)

Cijfer 8.0 - Schitterend eiland

Schitterend eiland, het eten is op verschillende locaties geweldig. 06-07-2016 - Mw. Stok - Huijgen (NL)

Cijfer 8.0 - Sardinië anders dan het vaste land

Zeer gevarieerde natuur. Zeker het zuidwesten is nog weinig touristisch. De keuken daar ook beperkt en zeker niet verfijnd. Zodra je richting Alghero komt wordt het beter. Voor ons een leuke ervaring. Te vergelijken met Malta, Mallorca en Corfu. Het is echt anders dan het vaste land van Italië. Als voorbeeld het hotel Tarthes. Mooie accomodatie, maar ze doen er niets mee. Dit bestaat over 5 jaar niet meer. De westkant is qua weer veel minder stabiel. Vaak harde wind. Bedenk dat Sardinië veel anders is dan het vaste land van Italië en het eiland Sicilië. De Sardijnen zijn wat gereserveerder in de communicatie. 29-06-2016 - Dhr. Kleine Staarman (NL)

Cijfer 8.0 - Was erg leuk

Wij vonden vooral het gebied rond Nuoro (2 excursies gedaan: Tiscali en de Goruppo kloof) en de Costa Verde erg mooi. Bosa, Castelsardo en Alghero zijn leuke stadjes. Huur je een auto, zorg dan dat je in NL een navigatiesysteem huurt (veel goedkoper), en onontbeerlijk. Sardinië is, zo hebben we gezien, een paradijs voor motorrijders: stille, maar goede wegen en er is geen weg recht: alleen maar bochten. Bij het boeken van je accommodaties moet je goed rekening houden met wat je wilt. Ligt je leuke agriturismo op 60 km van een gewilde bestemming, dan ben je dus minimaal 1 uur en 1 uur terug aan het rijden. Je snelheid op Sardinië = 1 km/min. 24-06-2016 - Dhr. Van Wijk (NL)

Cijfer 9.0 - Heel goed

17-06-2016 – Mw. Baake-Wermers (NL)

Cijfer 8.0 - Prachtig weer, vriendelijke mensen

Mooi en ruig land met zeer vriendelijke mensen en heerlijke wijn. Wij waren begin juni en hadden prachtig weer met temperaturen rond 25 graden. Ik verwacht dat het in de zomermaanden erg warm kan zijn, ik zou juli en augustus mijden. 06-06-2016 – Mw. Zundert (NL)

Cijfer 8.0 - Westkust erg mooi

Mooi eiland, wij vonden vooral de westkust erg mooi, ruige rotsen en geen massa toerisme. 05-06-2016 – Mw. Kruithoff (NL)

Cijfer 8.0 - 2e keer geboekt via Sardinie4all tot grote tevredenheid

Erg fijn contact en snel antwoord bij vragen. 03-06-2016 - Mw. Klous (NL)

Cijfer 9.0 - Een prima reis

27-05-2016 - Dhr. van Kilsdonk (NL)

Cijfer 8.0 - We hadden al eerder een ervaring met Sardinia4all in 2011

Fijne organisatie. We hadden al een ervaring met een rondreis in 2011. Dit keer hebben we de accomodaties zelf samengesteld. Schitterend eiland met mooie natuur in deze periode. Weersvoorspellingen moeilijk te peilen en soms wat veel wind. Stel je hierop in. Autootje is een must en maakt het ook afwisselend. 15-05-2016 - Mw. Benjamins (NL)

Cijfer 10.0 - Fantastisch!!!

Niets aan toe te voegen. Gewoon fantastisch! 02-05-2016 - Mw. van der Drift (NL)

Cijfer 8.0 - Jullie hebben over het geheel goede keuzes gemaakt waarvoor dank

Sardinie is op deze manier een aanrader. En qua prijs goed te doen. Wij zijn af gegaan op jullie voorstel en dat heeft goed uit gepakt. Tip: Het oosten en binnenland zeker niet vergeten. 01-05-2016 - Dhr. C. Mulder (NL)

Cijfer 8.0 - Ga een keer naar Sardinië voor een mooie vakantie

Fantastisch eiland, mooie natuur, de kust, de bloemenzee in de bergen, lekker rustig in deze tijd. Alles prima geregeld! Wat kan ik er nog aan toevoegen. We hebben een prima vakantie gehad met z'n tweeën. Volgende keer misschien wel met een camper. We zijn echte kampeerders, de ultieme vrijheid, dus dat gaan we zeker nog een keer doen. 01-05-2016 - Dhr. Bakker (NL)

Cijfer 8.0 - Mei is een goede maand

Mooi eiland, nog niet platgelopen door de toeristen. Vriendelijke en behulpzame mensen. Lief voor kinderen. Super mooie stranden en mooie natuur. Wegen zijn netjes onderhouden e.d. Verzorgd allemaal. Wel een land waar je goed weer moet hebben. Met minder weer is het zoeken naar wat je kunt doen zeker met kleine kinderen. Tip: Vertrek echt pas vanaf mei. Wij waren er al eind april. Sommige dingen zijn nog niet open. Ook het weer is dan nog fris voor zwembad en zee. Maar de natuur is op zijn mooist. En in de zomer is het er met kleinere kinderen erg heet denk ik. Dus mei is een goede maand. 01-05-2016 - Mw. Lindeman (NL)

Cijfer 9.0 - Alles was goed georganiseerd

Prima vakantie. Alles was goed georganiseerd. Uw organisatie heeft goed meegedacht bij het boeken. 05-04-2016 - Dhr. De Vries (NL)

Cijfer 8.0 - Fijne vakantie gehad

Fijne vakantie gehad, mooi eiland en heerlijke keuken. Alghero is een fijne/gezellige plaats om te verblijven, Palau viel nu (voorjaar) erg tegen. Een dood plaatsje waar weinig te beleven was. Van daaruit wel leuke wandelingen / tochtjes gemaakt. Wij hadden drie nachten in Alghero en vier in Palau geboekt en hadden er geen erg in dat de afstand van Palau naar het vliegveld 's morgens zo'n twee en half uur rijden was. We hebben daarom de laatste nacht niet in hotel La Vecchia Fonte gelogeerd maar weer in Alma di Alghero omdat we om 08.30 uur op de vluchthaven moesten zijn. Dus misschien meenemen in het advies naar de reizigers. 01-04-2016 - Mw. Lemmens (NL)

Cijfer 9.0 - Mooie rondreis over Sardinië

Mooie vakantie gehad, goed en snel geregeld. Sardinië is gewoon mooi met veel natuurschoon in diverse vormen en met heel veel cultuur. Wij zijn bijna overal alleen vriendelijke mensen tegengekomen. Wij zijn de eerst dag via het Noorden langs de kusten naar Loiri gereden. Het noorden is ook zeer de moeite waard. 24-02-2016 - Mw. Stroeken (NL)

Cijfer 8.0 - Zeer tevreden over de ondersteuning

Een aanrader! Zelfs in laagseizoen, wat ook een voordeel is en er geen overrompeling van toeristen is. Een hartelijke dank u wel aan Marieke voor de goede service! Het was ook zeer professioneel om een sms te ontvangen mbt de aanslagen in Brussel (Zaventem) op 22 maart tijdens ons verblijf. Ook al hadden wij onze vliegtuigtickets zelf geboekt (ik ben zelf reisagent bij ATP in België). Service en een persoonlijke aanpak vind ik dan ook zeer belangrijk en dat maakt volgens mij het verschil. Ook de snelle reacties en de gevraagde aanpassingen aan onze offerte werden snel opgevolgd. 25-03-2016 - Mw. Coenen (BE)

Cijfer 9.0 - Alles was goed geregeld

Sardinie is een prachtig eiland waar heel veel te zien is. Onze 1e ervaring met Sardinië was dan ook heel goed, prachtig weer met mooie hotels/resorts. Doordat op het laatste moment de terugvlucht niet via Alghero was maar vanuit Olbia heeft Marieke kosteloos kunnen regelen dat de overnachtingen in de hotels werden verschoven en zelfs 1 hotel is geannuleerd. Alles was goed geregeld, auto stond klaar op het vliegveld, alle hotels waren voorbereid. Het rijden op Sardinië is goed te doen, wegen zijn niet druk, wel veel kleine weggetjes en bochten, je bent dus soms best lang onderweg. Bezienswaardigheden: grotten van Neptunus, oude centrum van Alghero, diverse oudheden in binnenland Noord-Sardinië. Veel bijzondere dieren gezien zoals vleermuizen in een nughero, een schildpad bij Capo Testa, heel veel hagedissen, flamingo's in een natuurreservaat. 29-10-2015 - Mw. Pouwels (NL)

Cijfer 10.0 - Een hartelijke dank u wel

Prima, de documentatie die ik kan terugvinden op mijn sardinie over mijn boeking en ook de algemene sardinie informatie vind ik heel goed verzorgd! Ik ben zeer tevreden over de online ondersteuning, altijd alles wat je nodig hebt paraat. En de hotels die we tot nu toe hebben bezocht zijn stuk voor stuk prachtig gelegen. Ben benieuwd naar de rest. Sardinie is super om te wandelen. Vertrek op tijd. Tips: De wegen door de bergen kunnen steil zijn, dus neem sterke motor. Goroppu kloof is absoluut een aanrader! En er zijn nog veel super mooie plekken. 29-09-2015 - Mw. Tyl (NL)

Cijfer 8.0 - Een prima vakantie

Alles was prima, alleen de eerste en laatste locatie (La Locanda Il trovatore in Alghero) was niet goed. De eerste keer viel nog wel mee, de tweede keer kregen we een kamer met een slechte douche en konden we geen gebruik meer maken van het zwembad. Daarbij spreekt de eigenaar geen woord Frans of Engels, erg onhandig. Tweede resort viel reuze mee, gelukkig kleinschalig en dicht bij zee en dorp. Prima. Maria Green village was ook prima, alleen erg afgelegen. We hebben een prima vakantie gehad en zijn onder de indruk geraakt van het prachtige eiland. Dus: bedankt! 27-09-2015 - Karin Hagelsteijn (NL)

Cijfer -.- - Wij komen zeker een keertje terug

Hele leuke kleinschalige hotels. Netjes, zeker voor de 3-sterren accommodaties. 24-09-2015 - Mevr. Vermeulen(NL)

Cijfer -.- - Helemaal verliefd op Sardinie

Slechts complimenten en ons dank voor de werkelijk schitterende vakantie die wij hebben mogen beleven op dat paradijs dat Sardinie heet. Schitterende locaties, waarbij La Quercia qua sfeer met kop en schouders bovenuit uitstak (het gezamenlijk tafelen is een van de mooiste vakantie ervaringen die wij meegemaakt hebben) . Ook i Mandorli was geweldig en we hebben he-le-maal niets van stug personeel gemerkt (tenzij wij een streepje voor kregen, omdat ik zelf Italiaan ben..). Su Vrau is eveneens schitterend, maar ons is het behoorlijk tegen gevallen, omdat het gewon geen agriturismo is, maar meer een (groot) hotel. Maar dat is onze schuld, want wij hadden beter moeten opletten bij het boeken. Ook de beschrijving op de site m.b.t. de reis naar italie en de vaart naar Sardinie is ons uit het hart gegrepen. Wij hadden het zelf kunnen schrijven! Mijn vrouw is helemaal verliefd op Sardinie geworden. En ik...ook. Bedankt dat jullie deze ontdekking mede mogelijk hebben kunnen maken en, hopelijk, tot de volgende zomer! Met vriendelijke groet, Marco Vallebella Bergen op Zoom. 02-08-2015 - Dhr. Vallebella (NL)

Cijfer 9.0 - Rondreis zelf samengesteld

Prima rit. 01-08-2015 - Fam. Troonbeeckx (BE)

Cijfer 10.0 - Rustige vakantie met heel mooi weer

Leuke, rustige vakantie met heel mooi weer. Genoten van de kusten en de mooie, kleine dorpen en steden. We zijn overal goed ontvangen. De ligging van Capo Nieddu was het mooist. De service was overal ok en het was ook netjes. De 3 eerste accommodaties hadden ook handdoeken voor het zwembad voorzien, wat wel aangenaam was. 29-07-2015 - Dhr. Janssens (NL)

Cijfer: 8.0 - Lekker eten, vriendelijke mensen

Prachtig land veel mooie locaties. Erg veel keuze waar te verblijven. Lekker eten, vriendelijke mensen. Tip: Goed bedenken wat voor soort vakantie je wilt. Met of zonder kinderen ook leeftijd maakt uit. Ik had achteraf toch locaties geboekt dichterbij de zee ( op loopafstand). Je moet voor alles in de auto zitten als je dat niet doet. Als je veel wilt zien en het echte Sardinie wilt proeven zijn de binnenlanden natuurlijk erg mooi. 26-07-2015 - Fam. Reijnen (NL)

Cijfer 9.0 - Plezierig eiland met fabelachtige stranden!

Een heel plezierig relaxt eiland, prachtige natuurschoon en fabelachtige stranden! 24-07-2015 - Familie van der Veen (NL)

Cijfer 8.0 - Met hulp van de medewerkers van Sardinie4all is alles prima verlopen

Sardinie is een mooi groot mediterraans eiland; groen, bergachtige, een paar leuke stadjes en dorpjes, wat cultuur zoals opgravingen en kastelen en prachtige stranden. In het Noorden heb je aan de Costa Smeralda mooie bountyachtige wite zandstranden en azuurblauwe zee met bergen en dennebomen op de achtergrond. Een aanrader is een boottochtje naar de Madalena archipel, de kleine eilandjes in het noorden. Betaal iets meer en kies een klein bootje waar max 15 mensen op kunnen. Je stopt bij mooie strandjes of gaat snorkelen rondom de boot. De kapitein vertelt wat over de geschiedenis. Vanaf het water kan je Capo d'orso goed zien. Je ziet dan pas echt de rots in de vorm van een beer. Onderweg heerlijke antipasti, goede wijn en verse pasta. Een heerlijk dagje op het water. Aangezien alles stil ligt tussen 12.30 en 17.00 uur kan je activiteit en ontspanning op het strand of in zwembad goed combineren. In de ochtend een stad of cultuur bezoeken en in de middag bijkomen in het water.Tip: Je kan nooit alles doen in drie weken dus kies een regio en neem de tijd. En ga voor een agriturismo; meer aandacht en lekker eten. 30-06-2015 - Familie Witkamp (NL)

Cijfer: 8.0 - Mooi, groen eiland

Het is een mooi, groen eiland en de periode dat wij er waren, was het overal nog lekker rustig..... Tip: Ga naar Genna e Corte!!!! 25-07-2015 - Mevrouw Huijg (NL)

Cijfer 9.0 - Een eiland om terug te keren

Wij hebben veel wandelingen gedaan met een wandelgids, begin juni lijkt mij een betere periode om te gaan, iets minder warm. 24-07-2015 - Mw. Galdermans (BE)

Cijfer: 10.0 - Het was een prachtige vakantie!!! Een echte aanrader.

De reis was heel goed uitgestippeld; we hebben op korte tijd heel veel mooie en verschillende plaatsen gezien. Het waren drie heel goede accomodaties. 29-05-2015 - Mw. Van Santberghe (BE)

Cijfer: 8.0 - Geweldig

Geweldig, ga paardrijden bij Giuseppe (Golden Spur) in Cugnana. Geweldige ervaring waarbij je zelfs met de paarden gaat zwemmen! 25-05-2015 - Mw. Cornellissen/Bosman (NL)

Cijfer: 10.0 - Dank voor de goede organisatie

Wij willen Sardinia4all bedanken voor de goede organisatie van onze reis; ze hebben onze vragen netjes ingewilligd; we hadden agriturismi gevraagd en we hebben prachtige locaties gehad! Ook prijs/kwaliteit zeker in orde! We hebben geprobeerd vanuit onze locaties zoveel mogelijk van het eiland te zien, maar we moesten inzien dat je op 10 dagen natuurlijk niet zoveel kunt doen; het is zo'n mooi eiland! Zeer goed geregeld; mooie vakantie. Ook zeer vriendelijke en toffe mensen, de Sardi! Wij komen zeker terug, om de rest van het eiland te verkennen! 21-05-2015 - Mw. Lyssens (BE)

Cijfer: 9.0 - Mooie vakantie, lekker eten en goede wijn

Mooie vakantie, vriendelijke mensen, mooie natuur, lekker eten en goede wijn. Tips; Ga lunchen bij Peschiera Pontis, De SP 6 weg bij Torre Grande/ Cabras volgen richting Capo S Marco. Vast menu (verse vis) voor zeer redelijke prijs. Zorg wel dat je goed trek hebt want de hoeveelheid is overweldigend. Capo Goloritze is prachtig, ga vroeg en neem naast zwemkleding en picknick spul goede wandel (berg) schoenen mee, want de 1.5 hr om de Capo te bereiken is slechts voor geoefende wandelaars. 23-05-2015 - Dhr. van Cuijk (NL)

Cijfer: 8.0 - Zeker voor herhaling vatbaar

Een vakantie om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. Alles was perfect geregeld, alle accommodatie zo superschoon! Echt het enige minpuntje was dat we anderhalf uur in de rij hebben staan wachten voor de auto in Alghero, dat is wel voor verbetering vatbaar! 20-05-2015 - Mw. Frijlink (NL)

Cijfer: 10.0 - Erg tevreden over de organisatie

Erg tevreden over de organisatie. Hartelijk dank. Wij hadden maar 6 dagen en besloten daarom enkel het noorden te verkennen. Alghero, de kustweg naar Bosa en dan de vlakte met Nuraghi cultuur en romaanse kerken, verder door het gebergte (heel heel mooie natuur, ongerept ) naar de costa smeralda, en dan terug naar Alghero. De auto stond klaar op de luchthaven zoals afgesproken. Prima service. De wegen in Sardinië zijn in oktober zogoed als verlaten. Heel makkelijk om te rijden en te parkeren in de steden. Ook houdt men zich prima aan snelheidsbeperkingen en wordt er rustig gereden. De voorgestelde accommodaties hebben ons laten genieten van een zeer gevarieerd Sardinië. 24-10-2014 - Veerle Beernaert (BE)

Cijfer 9.0 - Relaxte rondreis

Prima relaxte rondreis, voldoende tijd op de verschillende plekken, we hebben het noorden van het eiland goed kunnen bekijken. 29-09-2014 - Mevr. Simons (NL)

Cijfer: 9.0 - Blijf niet 2 weken op 1 locatie want er is zoveel moois te zien

Wat een prachtig eiland en wat een gastvrije bewoners! Blijf niet 2 weken op 1 locatie want er is zoveel moois te zien. 31-08-2014 - Mevr. Heemskerk (NL)

Cijfer: 9.0 - Charme en gastronomie

Zeker doen en logeren op verschillende plaatsen met eigen wagen en de boot. Een prachtig eiland, natuur, cultuur, charme en gastronomie. 27-08-2014 - Dhr. Geerkens (BE)

Cijfer: 8.0 - Prima rondreis!

Prima! 20-04-2014 - Silvie, Basel (CH)

Cijfer 8.0 - Nu iets te warm

Mooi eiland, lijkt me prima om in het late voorjaar (mei-juni)- nu iets te dor en net iets te warm (30-32 graden). 16-08-2014 - Dhr. Motmans (BE)

Cijfer: 9.0 - Snelle reacties zijn zeer gewaardeerd

Prachtig eiland. Meerdere bezoeken waard gezien de afstanden. Auto zeker nodig!’ Snelle reacties zijn zeer gewaardeerd. 08-08-2014 - Dhr. Van Veen (NL)

Cijfer: 9.0 - Nog wild en onbedorven

Heerlijk eiland, prachtige stranden, vond oostkust mooist, alghero erg leuke stad, mensen erg vriendelijk. Italiaans eten iets minder verfijnd dan op vaste land. Sardinië heeft tot 50 jr geleden stilgestaan en is daarna heel mooi ontwikkeld. Daardoor 's centraal Sardinië nog wild en onbedorven zonder huizen... Waar zie je dat nog. Ga er echter niet heen voor leuke plaatsjes , die vind je mn aan de kust. Alghero erg leuk plaatsje. Oostkust echt prachtig,veel goedkoper dan noorden en nauwelijks toeristen. Costa smeralda is mooi maar waanzinnig druk als je van de oostkust komt met bomvolle strandjes. Prima hulp, jullie mogen nog meer kleuring geven aan wat je waar kan verwachten qua omgeving en bezienswaardigheden. 19-07-2014 - Mw. Karmiggelt (NL)

Cijfer: 9.0 - Zelf samengestelde rondreis

Heerlijke vakantie gehad! 07-07-2014 - Mw. Graauw (NL)

Cijfer: 8.0 - Veel van het eiland gezien

Onze complimenten voor de keus. We hebben heel veel van het eiland gezien. Sardinie is een prachtig eiland. Wat een rust (behalve bij de strandjes en in het oude centrum van Alghero....). We hadden achteraf op enkele plekken wat langer willen zijn om ook een dagje niks te doen. Maar dat was onze eigen keus. 06-07-2014 - Familie Stook (NL)

Cijfer: 9.0 - Onze zelf uitgezochte rondreis was perfect voor Sardinië

Een prachtig eiland waar je alles kunt vinden wat je zoekt. Prachtige stranden en natuur. Oude stadjes om door rond te dwalen en het heerlijkste eten waar je ook bent. De door ons zelf uitgezochte rondreis was perfect voor Sardinië. De diversiteit van de verblijven en de omgeving maakte dat we ons geen seconde verveeld hebben en een aanrader voor iedereen. Huurauto, prima geregeld! Het duurde even voordat we onze auto hadden maar daarna hebben we heerlijk rondgereden in onze dappere Fiat Panda. Hij was letterlijk gloednieuw dus we hebben zeer comfortabel onze kilometers gemaakt in ons dappere autootje. Fam. 29-06-2014 - Familie van ‘t Klooster (NL)

Cijfer: 9.0 - Echt een aanrader!

Zeer mooi en veelzijdig eiland. Echt een aanrader! Eiland Maddelena is erg mooi. 24-06-2014 - Familie Blommaert (NL)

Cijfer: 8.0 - Trek rond!

Mooi eiland, met een fantastische kustlijn en zeker voor herhaling vatbaar. 01-06-2014 - Dhr. Woestenk (NL)

Cijfer: 9.0 - Mooi verdeeld over Sardinië

Hele leuke en afwisselende mix van accomodaties, ze hadden allemaal wel iets bijzonders. Vriendelijke en zeer hulpvaardige mensen bij alle accomodaties. Adressen waren goed verdeeld over Sardinië. Reisbescheiden waren goed en uitgebreid. Een heel prettig vakantieland, met vele mogelijkheden, natuur, historie, strand en sport. Het is goed betaalbaar (mei/juni). Wegen zijn goed, wel veel bergwegen, veel bochten. Wij hebben daardoor de reistijd wat onderschat. De mensen zijn rustig en vriendelijk. Nergens het gevoel gehad dat er geprobeerd werd je te belazeren. De Sardijnen zijn trots op hun land en hun producten en dat laten ze duidelijk merken. In restaurants staan bijna overal Sardijnse specialiteiten en wijnen op de kaart (en dat smaakt heerlijk). 01-06-2014 - Mw. Heij (NL)

Cijfer: 8.0 - Zeer mooi eiland, prachtige natuur en mooie stranden.

Zeer mooie reis. Afstanden kunnen goed maar zou in meer dagen verdeeld kunnen worden voor meer rust. Neem de tijd, niet teveel hotels op 1 reis boeken. 20-06-2014 - Fam. Moesbergen (NL)

Cijfer: 9.0 - Zeer goed

Zeer goed. 15-05-2014 - Anoniem (NL)

Cijfer: 8.0 - Zeker doen

Alles goed geregeld. Huurauto met alle verzekeringen. Geen onverwachte kosten voor eigen risico, etc. Mis alleen wel documentatie over Sardinie. Ook geen beschrijvingen van bezienswaardigheden op de route. Alleen maar routebeschrijvingen naar de accomodaties. 20-06-2014 - Anoniem (NL)

Cijfer: 8.0 - Prachtig eiland. Zeer gevarieerd

Hebben de rondreis aangeboden gekregen. Binnenland kwam niet in de reis voor. Vonden we een gemis. 29-05-2014 - Dhr. van Dijk (NL)

Cijfer: 7.0 - Ervaring en kennis bij Sardinie 4all

Fijn om terug te kunnen vallen op de ervaring en kennis bij Sardinie4all. Zelf zoeken is lastig als je hebt eiland nog niet kent. Mooi eiland maar we hebben denk ik pech gehad met het weer waardoor de mooie plaatjes op het internet in de praktijk tegen vielen. 14-04-2014 - Mw. Breithaupt (NL)

Cijfer: 8.0 - Leuk om verschillende indrukken op te doen

We zijn tevreden over de reissamenstelling die voor ons is gedaan. Leuk om indrukken op te doen in verschillende delen van Sardinië 30-09-2013 - Mw. Berk (NL)

Cijfer: 8.0 - Sardinie is een mooi eiland

Sardinië is een zeer mooi eiland met prachtige standen en uitzichten. Ik heb ontzettend genoten van alles wat ik gezien heb! 24-09-2013 - Kari Beekmans (NL)

Cijfer: 10.0 - Neem zeker Agriturisme hotels

Probeer italiaans te spreken. Neem zeker Agriturisme hotels. Ze zijn moeilijk te vinden maar de locatie is fantastisch. 29-08-2013 - Dhr. Leen (BE)

Cijfer: 10.0 - Boek je rondreis Sardinie vij Sardinia 4 all!

Boek uw reis bij Sardinia 4 all! Ze willen je met alles helpen en zorgen dat de reis uiteindelijk precies zo is als jij dat wilt! Het was in een woord TOP!!! 14-08-2013 - Mw. de Roo (NL)

Cijfer: 9.0 - Goeie indruk van Sardinië

Wij hebben het gevoel dat wij een goeie indruk van Sardinië hebben gekregen. We hebben veel verschillende plaatsen gezien met allemaal zijn eigen charme. Ook de accommodaties waren allemaal prima. Tip; ik zou bij de reisbeschrijving aangeven hoe ver het rijden is naar de volgende accommodatie. Dan kun je daar van te voren rekening mee houden. Wij vonden de afstanden een beetje tegenvallen (mede door de bergweggetjes). Verder heerlijk, mooi en net eiland! De natuur is erg mooi en het eten is heerlijk! 04-08-2013 - Dhr. Fransen (NL)

Cijfer: 9.0 - Geslaagd

Afwisselend, leuk en geslaagd ;-). 26-06-2013 - Arjan (NL)

Cijfer: 10.0 - Rondreis is alleszins de moeite waard

Zo'n rondreis is alleszins de moeite waard. We komen zeker terug! We werden erg goed geholpen door Marieke. 07-07-2013 - Mw. Korebrits (NL)

Cijfer: 7.0 - Fijn om zelf de locaties te bepalen

Fijn om zelf te bepalen hoeveel locaties je wilt bezoeken en in welke regio's. 15-06-2013 - Mw. Nunen (NL)

Cijfer: 10.0 - Super

Rondreis door Sardinie was in 1 woord: SUPER! 17-09-2012 - Anoniem (NL)

Cijfer: 7.0 - De voorgestelde route was leuk

Alle accomodaties zagen er prima uit! De door jullie voorgestelde route was ook heel leuk om te doen, prima. 24-04-2012 - Dhr. Santegoeds (NL)

Wil jij ook een unieke rondreis door Sardinië beleven? Stel zelf een rondreis samen die helemaal bij jouw reiswensen aansluit!. Na ontvangst van je aanvraag zullen wij de route controleren en je een geheel vrijblijvend reisvoorstel toesturen.

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!