Beleef uniek Sardinië

Ervaar het unieke West-Sardinië vanuit een kleinschalig vakantieverblijf of boutique hotel

Genieten op het vakantie eiland Sardinië en overnachten in een bijzonder sfeervol boutique hotel? Dan ben je bij Sardinia4all aan het juiste adres. Voor jouw vakantie hebben wij een aantal knusse kleinschalige vakantie verblijven in ons reisaanbod. Neem naast een kijkje bij onze kleine hotelletjes in West-Sardinië ook een kijkje op onze pagina gewijd aan boetiekhotels in het noorden van het eiland. We zijn benieuwd waar jij gaat slapen tijdens jouw vakantie op uniek Sardinië!
Hotel Lucrezia

Overnachten in een voormalig klooster

Ben je op zoek naar een verrassend adresje in het westen van Sardinië? Dit schitterende boutique hotelletje zou wel eens een mooie optie voor jou kunnen zijn. Gevestigd in een klein Sardijns dorpje overnacht je in een voormalig klooster met werkelijk een prachtige binnentuin.
Nieuwsgierig naar dit verrassende vakantieadresje?
Locanda da Renzo

Boetiekhotel voor lekkerbekken

In deze rustig gelegen Locanda op prachtig Sardinië geniet je van het knusse en intieme van een boetiekhotel en culinaire hoogtepunten van een Michelin restaurant. Geopend als restaurant en in tweede instantie uitgebreid met gastenkamers en een heerlijk zwembad. Ben jij een echte lekkerbek? Boek hier dan zeker voor een aantal dagen een kamer.
Wil jij naast relaxen ook genieten van het lekkere Italiaanse eten?
Maison Tresnuraghes

Wat dacht je van een Maison de Charme?

Op Sardinië vind je naast agriturismi en boetiekhotels ook maison de charme. Neem maar eens een kijkje bij deze accommodatie. Een schattig en idyllisch plekje met binnentuin gevestigd in gerenoveerde herenhuizen in het historische centrum van een kleine dorpje aan de westkust.
Lijkt het jou ook leuk om te overnachten in een charme hotel op Sardinië?
Hotel Su Baione

Prachtig landhuis in het hart Sardinië

Een heerlijk plekje op 't eiland waar je je volledig kunt ontspannen? Dan is dit Country Hotel een mooie accommodatie voor jou! Je vindt er een zwembad, een restaurant en 31 traditioneel ingerichte gastenkamers. In de omgeving kun je wandelen of kies voor een dagje kajakken op het nabij gelegen meer.
Zoek jij ook een heerlijk rustig landhuis?
Villa Asfodeli

Slapen in een Liberty Villa

Ook in deze prachtige Liberty Villa uit 1925 kun je overnachten. Vanuit authentiek pand kijk je aan de voorzijde uit op de dorpskerk. Aan de achterzijde bevindt zich een grote tuin met een heerlijk zwembad. Hier vandaan heb je een weids uitzicht tot aan zee. Dit boutique hotel in West-Sardinië heeft niet zoveel kamers dus wacht niet te lang met boeken!
Lijkt het jou ook fantastisch om in deze villa te slapen?
Sanne 2

Hulp gewenst bij het vinden van een kleinschalig vakantieplekje op Sardinië? Vertel mij over je reiswensen; ik geef je graag persoonlijk advies.

Sanne
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK