Beleef uniek Sardinië


✓ De vakantiewoning van jouw dromen

✓ Mooie locaties

✓ Eerlijke huurprijzen

Bungalow Sardinië


Jouw bungalow op Sardinië

• in een prachtige omgeving
• met het gewenste comfort
• in authentieke stijl

vind je bij Sardinia4all. Wij bieden je een fijne selectie aan bungalows op Sardinië, stuk voor stuk persoonlijk door ons bezocht omdat wij onze klanten graag het beste van het beste aan willen bieden. Als specialist in Sardinië reizen kennen we het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee als geen ander. Met ons als reispartner zul jij de verborgen schatten van Sardinië ontdekken.

De juiste Bungalow op Sardinië die volledig aan jouw eisen voldoet


Het aanbod aan vakantiehuisjes varieert van een eenvoudige agriturismo accommodatie tot een luxe landhuis met zwembad. Om deze reden vinden vakantiegangers met zeer verschillende behoeften en budgetten vrijwel altijd de juiste Bungalow op Sardinië met de beste voorwaarden voor een volledig succesvolle vakantie.

Wij beschrijven onze vakantiehuizen en appartementen in detail, zodat je van tevoren een goed beeld krijgt. Je beleeft de charme van de Bungalow en zo ook van Sardinië met al je zintuigen.

Kies voor een vakantiewoning of een vakantiehuis op maat


Het kan goed zijn dat je al gecharmeerd bent van de beschrijving en foto’s van een van onze bungalows. Dan kun je de gewenste bungalow heel eenvoudig online boeken. Wil je meer informatie ontvangen over onze vakantie accommodatie of wil je een op maat gemaakte trip samen laten stellen dan kun je ons een mailtje sturen met je wensen of neem telefonisch contact op met Sardinia4all via het nummer +31 (0)71 30 20 171


Andere bezoekers bekeken:


familiehotel sardinie | vakantiehuis sardinie | hotel alghero sardinie

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK