Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Een excursie langs de spectaculaire oostkust vanuit Cala Gonone

Met een rubberboot op reis langs de kust! De Golf van Orosei is zoals Sardinië op de ansichtkaarten staat! Caribische blauwe baaien, sneeuwwit zand, indrukwekkende kalkrotsen, grotten en kleine fjorden liggen zij aan zij. Alleen met de boot kom je bij de mooiste baaien - onze rubberboot brengt je er met bijna droge voeten heen! Aan jouw de keuze om deel te nemen aan deze georganiseerde excursie met een groepje of kies voor een exclusieve afhuur van de boot om de kust met je eigen gezelschap te verkennen.

Onze excursie

In de ochtend om 9.30 uur in een acht meter lange rubberboot vanuit de haven van Cala Gonone. De schipper leidt je langs de hele Golf van Orosei. Voor je ligt de bijna veertig kilometer lange baai van Orosei, een kuststrook die, afhankelijk van het seizoen, ofwel heldergroen of donkergroen gespikkeld is, met misschien wel de mooiste en meest indrukwekkende stranden van Sardinië. Als wind en weer het toelaten, wordt eerst de kleine baai van Ziu Santoru benaderd. Volgende stop: Cala Luna, de prachtige baai waar Madonna haar film "Swept Away" filmde en waar tal van commercials werden gefilmd. Een langere pauze wordt gemaakt in Cala Sisine. Er is ook een klein restaurant als je je eigen snacks niet hebt meegenomen. Langs de blauwe zoetwaterbronnen van Piscine di Venere, gaan we verder langs de koningin aan de baai van de Golfo di Orosei: het droomstrand van Cala Goloritzè. Omdat deze baai behoort tot een van de mooiste stranden ter wereld, en hierdoor beschermd is, kun je er alleen zwemmen, snorkelen of dit natuurspektakel beleven vanaf een boot.

Goed om te weten:
• Maximaal aantal deelnemers: 12 per boot
• Gesproken talen: Italiaans, Frans en Engels
• Duur: 9.30 - 17.00 uur
• Geschikt voor: alle reizigers
• Bij de excursie inbegrepen: Schipper, aperitiefje aan boord met fruit, zoetigheid, witte wijn en frisdrank
• Breng je zwemkleding, snorkelset, handdoek, zonnebrandcrème, lunch*en drinken mee

*Desgewenst kan tegen een meerprijs van € 10 per persoon de lunch bijgeboekt worden bestaande uit een broodje, water, fruit, zoetigheid en een snack.
Boottocht
Vanuit Cala Gonone
Hele dag
15-04 t/m 01-11

Bootexcursie Minicruise Baai van Orosei (Cala Gonone)

Meer prijzen tonenZeige mehr PreiseShow more pricesMostra piu prezzi
Tarieven
Vraag een offerte aan voor een begeleide excursie of exclusieve boothuur

Opties bij exclusieve boothuur:
• Entreeticket voor de Bue Marino grotten (ter plaatse te betalen): ca. € 8 per persoon
Per rubberboot van Cala Gonone naar de baai van Orosei
Reviews: 3
8.0

Mooi!

8,0
Anoniem

Sehr schön

8,0
Herr Seegerer

Fantastisch!

10,0
Stefanie Klein

Erg mooie kust maar teveel mensen in een bootje en voor 2 uur gedumpt worden op een overvol strandje. Echt mega druk en kont aan kont.

6,0
Anoniem

Misschien vind je dit ook leuk