Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Ontdek de stad Cagliari rollend!

Deze tour neemt je mee op de Segway door de stad Cagliari. Al rollend door de smalle steegjes van de oude binnenstad leidt de gids je langs historische monumenten en gebouwen. Iedere Segway is tevens voorzien van een audiosysteem, zodat je onderweg op de hoogte wordt gehouden van de bezienswaardigheden. Uiteraard is ook een aantal korte foto-stops gepland. Segwayen is een leuke en originele manier om te historische binnenstad van Cagliari te ontdekken. Ben jij ook al enthousiast?

Segway Tour Standaard
Met de standaard Segway excursie toer je gedurende 1.10 uur onder begeleiding van een gids door de oude binnenstad.

Segway Tour Deluxe
De Segway Deluxe Tour duurt 2,5 uur. Deze tocht laat je nóg meer van de stad zien, waarbij je tevens zult genieten van schitterende panoramische vergezichten. Ook word je een aperitiefje aangeboden in de historische wijk Castello.

Segway Tour Flamingo's
De Flamingo Tour van 2,5 uur neemt je mee naar het Natuurreservaat van Molentargius, een groene oase ten zuiden van het centrum. Vanuit de haven van Cagliari toer je naar de zoutmeren, waar je tientallen flamingo's kunt spotten.

Handig om te weten:
• Minimum/Maximum aantal deelnemers: 2-10
• Gesproken talen: Italiaans en Engels
• Geschikt voor: reizigers tussen de 11 en 75 jaar, met een minimaal gewicht van 45 kg. en een maximaal gewicht van 115 kg.
• Bij de excursie inbegrepen: briefing over de werking van de Segway (ca. 15 minuten), tour met gids, helm, audiogids in Italiaans, Engels of Duits (Deluxe tour: aperitiefje)
• Let op: het dragen van een helm is verplicht
Stadstour
Rol door de stad
va. 1 uur
15-03 t/m 30-11
Tarieven
De tarieven zijn per excursie per persoon
Duur: 1.10 tot 2.30 uur (afhankelijk van type tour)
Segway tour door de stad Cagliari
Reviews: 1
10.0

Leuke rondleiding door Cagliari met een goeie gids

10.0
Dhr. van Geert (BE)

Misschien vind je dit ook leuk