Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Ontdek de stad Cagliari rollend!

Deze tour neemt je mee op de Segway door de stad Cagliari. Al rollend door de smalle steegjes van de oude binnenstad leidt de gids je langs historische monumenten en gebouwen. Iedere Segway is tevens voorzien van een audiosysteem, zodat je onderweg op de hoogte wordt gehouden van de bezienswaardigheden. Uiteraard is ook een aantal korte foto-stops gepland. Segwayen is een leuke en originele manier om te historische binnenstad van Cagliari te ontdekken. Ben jij ook al enthousiast?

Segway Tour Short

Rondleiding van 1 uur door het stadscentrum. Na een korte briefing (10 minuten) ga je van de wijk Marina naar de kasteelheuvel van de stad, het Castello met zijn historische bezienswaardigheden.

Segway Tour Deluxe
De Segway Deluxe Tour duurt 2 uur. Deze tocht laat je nóg meer van de stad zien, waarbij je tevens zult genieten van schitterende panoramische vergezichten.

Handig om te weten:
• Minimum/Maximum aantal deelnemers: 2-10
• Gesproken talen: Italiaans en Engels
• Geschikt voor: reizigers tussen de 11 en 75 jaar, met een minimaal gewicht van 45 kg. en een maximaal gewicht van 115 kg.
• Bij de excursie inbegrepen: briefing over de werking van de Segway (ca. 15 minuten), tour met gids, helm, audiogids in Italiaans, Engels of Duits
• Let op: het dragen van een helm is verplicht
Stadstour
Rol door de stad
va. 1 uur
15-03 t/m 30-11
Tarieven
De tarieven zijn per excursie per persoon
Duur: 1 of 2 uur (afhankelijk van type tour)
Segway tour door de stad Cagliari
Reviews: 1
10.0

Leuke rondleiding door Cagliari met een goeie gids

10.0
Dhr. van Geert (BE)

Misschien vind je dit ook leuk