Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

3-daagse wandeltocht Selvaggio Blu met ezels

Selvaggio Blu is een waanzinnige wandelroute langs de oostkust van Sardinië waarvan je met deze 3-daagse wandeltocht een deel kunt afleggen. In Dorgali ontmoet je de gids en de ezels en vertrek je voor een unieke wandeling over een oud muilezelpad, dwars door de natuur. Tegen de middag bereik je de spectaculaire baai van Cala Luna. Hier wordt een diner geserveerd op basis van lokale producten. De nacht breng je door in een tent onder de sterrenhemel. De volgende ochtend kan nog een duik genomen worden in het kristalheldere water of je hebt nog tijd om een strandwandeling te maken langs 1 van de mooiste baaien van Sardinië. Rond ongeveer 09.30 uur keer je terug naar de ruige bergen. Door bossen en langs valleien kom je tegen het middag uur aan op een hoogte van circa 500 meter. Hier is een lunch gepland in een authentieke cuile, een traditionele hut die gebruikt werd door de herders als schuil- of overnachtingsplaats. In de middag bezoek je een andere prachtig strand; Cala Sisine. Naast een knalblauwe zee staat hier een voortreffelijk diner op het programma in een restaurant. De nacht wordt doorgebracht in nabij gelegen bungalows. Op de laatste dag bewandel je de route naar Baunei om de grotten en kleine verborgen stranden te bezoeken. Na afloop wordt je vol mooie herinneringen vanuit de Golgo teruggereden naar het startpunt van deze avontuurlijke Selvaggio Blu tocht.

Deze wandeltocht is voor iedereen geschikt, ook voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar. Het wordt een afwisselende en onvergetelijke trektocht met ezels die je onderweg gezelschap houden en je bagage dragen. Je zult kennis maken met het echte Sardinië, haar cultuur, indrukwekkende natuur en de meest bijzondere stranden van de Golfo di Orosei.

Handig om te weten:
• Maximum aantal deelnemers: 8
• Gesproken talen: Italiaans en Frans
• Duur: 3 dagen
• Geschikt voor: Alle reizigers vanaf 10 jaar
• Bij de excursie inbegrepen: Wandeltocht met ezels en onder begeleiding van een gids, lunch en diners, 1 overnachting in een tent en 1 overnachting in een bungalow, verzekering
• Zelf meenemen: Wandelschoenen, hoofdbescherming, water (min. 2 lt.)
3-daagse ezeltocht
Vanuit Dorgali
Slapen in de natuur
Met gids

Ezeltocht

20-07-2024 - 31-12-2024
499,- per persoon per arrangement
Meer prijzen tonenZeige mehr PreiseShow more pricesMostra piu prezzi
Tarieven
De tarieven zijn per wandeltocht per persoon
Duur: 3 dagen

3-daagse wandeltocht Selvaggio Blu met ezels
Reviews: 0