Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Quad tour door het natuurreservaat van Alghero: Porto Conte

Ontdek het schitterende gebied van Alghero, gelegen in de schilderachtige noordwesthoek van Sardinië, met deze opwindende 4-uur durende quadtocht! Onder begeleiding van onze ervaren gids rijd je over stoffige paden en geniet je van adembenemende panorama's van het natuurreservaat Porto Conte.
Na een korte instructie om de quad goed te kunnen bedienen, begin je aan een tocht door de ongerepte wildernis, langs weelderige vegetatie en de glinsterende zee. Het natuurreservaat biedt kansen om een verscheidenheid aan wilde dieren te observeren.
Op je pad kom je langs plekken van uitzonderlijke pracht, zoals Cala Viola en het strand van Porto Ferro, evenals andere verborgen juweeltjes van baaien, waar je kunt genieten van een verkoelende duik.

De quad biedt plaats aan twee personen: een bestuurder en een bijrijder. De bestuurder die aan het begin van de excursie is gekozen, mag niet meer wisselen tijdens de rit. Om de quad te mogen besturen is een rijbewijs van categorie A, A1 of B nodig; voor het besturen van de quad met een bijrijder is een rijbewijs van categorie B vereist. Minderjarige bijrijders dienen vergezeld te worden door een ouder of voogd.
Hoewel onze quads worden geleverd met alle bedieningselementen op het stuur, waardoor ze toegankelijk zijn voor mensen met een handicap, is het wel van cruciaal belang om te weten dat deze tour aanzienlijke uitdagingen kan opleveren. Terrein- en rijomstandigheden zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt, vooral niet voor mensen met bepaalde fysieke beperkingen of gezondheidsproblemen.

Het parcour:
De route omvat een leuke en suggestieve route van ongeveer 50 km, over onverharde maar altijd veilige wegen, met 4 tussenstops:
• Cala Viola
• Cala dell'Acqua Dolce (pauze voor een verfrissende duik)
• Porto Ferro voor een bezoek aan de eerste toren en een stop van 15 minuten op het strand met de mogelijkheid om te zwemmen in kristalhelder water
• Passage langs het meer van Baratz
• Terug naar Maristella
Aan het van deze avontuurlijke quadtour biedt de gids je een dorstlessend drankje aan om samen te proosten op deze prachtige ervaring!

Handig om te weten:
• Minimum/maximum aantal deelnemers: 1 tot 5 quads
• Gesproken talen: Engels en Italiaans
• Aanvang: 09.30 of 15.00 uur
• Duur: 4 uur
• Geschikt voor: reizigers vanaf 5 jaar (bestuurder dient over een rijbewijs te beschikken)
• Bij de excursie inbegrepen: Excursie onder begeleiding van een gids, quad, helm, benzine, verzekering, drankje aan het einde van de rit
• Zelf meenemen: Rijbewijs, lange broek en shirt met lange mouwen, sjaal oid voor het stof, dichte schoenen, zwembroek, handdoek, zonnebril, water (1 liter p.p.)

Quad voor 2
Met gids
Rijbewijs vereist
01.05 - 31.10

Quadtour

23-05-2024 - 31-10-2024
170,- p.a. per arrangement
Meer prijzen tonenZeige mehr PreiseShow more pricesMostra piu prezzi
Tarieven
De tarieven zijn per 2-persoons quad
Aanvang: naar keuze om 09.30 of 15.00 uur
Duur: 4 uur
Quadtour in Porto Conte (Alghero)
Reviews: 0