Beleef uniek Sardinië


✓ Een droom wordt werkelijkheid

✓ Strand en centrum op loopafstand

✓ Met zwembad en een prachtig uitzicht

Hotel Alghero Sardinië


Een centraal gelegen hotel in Alghero of Cagliari (hoofdstad van Sardinië) vind je bij Sardinia4all. Hotel Alma di Alghero bijvoorbeeld is ideaal gelegen dicht bij het gezellige centrum van de stad en op hetzelfde moment direct aan het strand. Om het helemaal af te maken is er een zwembad en geniet je van een adembenemend uitzicht. Dit is een Sardinië vakantie waar je van droomt!

Een eersteklas hotel in Alghero of Cagliari en Sardinië


Wie van een afwisselende vakantie houdt zal zich zeker thuis voelen op Sardinië. Stranden, bergen en gezellige stadjes domineren dit veelzijdige eiland. Je kunt de diversiteit van Sardinië bijvoorbeeld beleven vanuit Hotel Alma di Alghero. Daarnaast kunnen wij je ook het Alghero Resort Country Hotel aanbieden. Dit kindvriendelijke hotel net buiten Alghero is voorzien van een:    • Zwembad
    • Tennisbaan
    • Wellnesscenter
    • Paardrijmogelijkheden

Ook wanneer je opzoek bent naar een hotel in Cagliari, de hoofdstad van Sardinië, beschikken wij over een zeer aantrekkelijk aanbod. De B&B The Place Cagliari ligt in het hart van de oude stad en beschikt over prachtig ingerichte kamers.

Boek een stijlvol hotel op een zeer gunstige locatie


Onze hotels in Alghero, Cagliari en op andere charmante plaatsen in Sardinië worden gekenmerkt door een vele faciliteiten en bieden vaak een uitstekende gastronomie. Op onze website vind je gedetailleerde informatie, beschrijvingen en foto's die je een eerste indruk geven van het Hotel in Alghero of Cagliari maar ook van Sardinië in het algemeen. Maar uiteraard ervaar je dit eiland in de Middellandse Zee pas echt als je er zelf bent. Als je vragen hebt over onze accommodaties of onze Sardinië reizen op maat neem dan contact op met Sardinia4all via het nummer +31 (0)71 30 20 171. Desgewenst organiseren wij ook graag een interessante stadswandeling of fietstocht door Cagliari of Alghero.

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK