Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

1. Boekingsaanvraag
Bij Sardinia4all.com kun je eenvoudig en stap voor stap online je vakantie reserveren. Je kunt duidelijk zien wat wij aanbieden om vervolgens een keuze te maken. Wij zullen je boekingsaanvraag vrijblijvend in behandeling nemen en je binnen 1 werkdag een uitgewerkt reisvoorstel toesturen. Pas na jouw akkoord zullen wij de uitgekozen accommodatie(s) en/of ander reisonderdeel definitief boeken. Alle gepubliceerde reizen op de website vallen onder de garantie van SGR.

2. Ontvangstbevestiging
Als je online een aanvraag plaatst, dan ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Dit is een automatische bevestiging dat de aanvraag correct bij ons is aangekomen, maar het is nog géén definitieve bevestiging van je reservering.

3. Preferenties
a. Tijdens het boeken van een reisonderdeel is het mogelijk om een voorkeur door te geven. Sardinia4all zal je preferentie(s) in de boeking aan de leverancier vermelden. Sardinia4all kan echter niet alle preferenties 100% garanderen. Wij zijn geheel afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener.
b. Indien het een boeking van een huurauto betreft: het aangeboden autotype dient ter indicatie van de categorie. In alle gevallen ontvang je het weergegeven model of een gelijkwaardige auto. Het doorgeven van een preferentie is dan ook niet mogelijk.

4. Definitieve boekingsbevestiging
Wanneer je besluit om de accommodatie of rondreis definitief te boeken bij Sardinia4all, ontvang je aansluitend per mail de boekingsbevestiging, reisbescheiden en factuur. Uiteraard kunnen wij deze papieren per post* naar je versturen als je niet in het bezit bent van een e-mailadres. In dit geval geldt een toeslag van € 20 per boeking aan administratiekosten.
*Het versturen van de Travelguide met reistips is niet mogelijk.

5. Jouw persoonlijke "Mijn Sardinië" domein
Wij maken voor elke klant een persoonlijk domein aan op Sardinia4all.com. Binnen dit domein kun je jouw boekingsgegevens bekijken, reisbescheiden downloaden, de facturen inzien en onze Travel Guide downloaden met leuke tips voor jouw vakantie.

6. Reis- en annuleringsverzekering
Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Wij bieden je de mogelijkheid om deze tijdens het boekingsproces af te sluiten via Allianz Global Assistance. Een goede verzekering kan je in geval van problemen een hoop onnodige kosten besparen. Een vakantie annuleren is tenslotte al vervelend genoeg! Sluit dus direct een reis- en annuleringsverzekering af.

7. Meningen
Na terugkeer ontvang je een kort enquêteformulier. Sardinia4all stelt het zeer op prijs om jouw mening over de accommodatie(s) en/of een kort reisverslag te ontvangen, om zowel Sardinia4all als de toekomstige reizigers te informeren over je ervaringen. Uiteindelijk helpen jouw reacties, desgewenst anoniem, om de door Sardinia4all aangeboden service te optimaliseren.

Boekings- en reisvoorwaarden

Als je op vakantie gaat, heb je bepaalde verwachtingen van de reis en wat je op de bestemming aantreft. Je wil gewoon genieten van een fijne en zorgeloze vakantie. Sardinia4all doet haar uiterste best zo goed mogelijk aan al jouw verwachtingen te voldoen. Voordat je een boeking definitief bevestigt, verzoeken wij je vriendelijk om naast de reisinformatie op de website onderstaande reisvoorwaarden zorgvuldig door te lezen.

1. Data & Prijzen
a. De vermelde prijzen op de website Sardinia4all.com zijn voor hotels, agriturismi, campings en b&b's vrijwel altijd per persoon per nacht. In geval van een vakantiehuis en appartement kunnen deze per woning per nacht of week zijn. Dit geldt ook voor campers en huurauto’s. Naast het prijsschema wordt weergegeven welke conditie geldig is.
b. Sardinia4all hanteert standaard online de officiële tarieven. Afhankelijk van vraag en aanbod kunnen (last minute) aanbiedingen voorkomen. Als extra voordeel boek je bij Sardinia4all met SGR-garantie, wat niet het geval is als je rechtstreeks bij een accommodatie reserveert.
c. Eventuele verplichte bijkomende kosten, die van toepassing zijn op meerdere vakantiewoningen, worden weergegeven direct onder ieder prijsschema en dienen ter plaatse verplicht te worden voldaan. Vaak wordt tevens een borg gevraagd. Dit bedrag ontvang je retour bij vertrek indien de woning in orde bevonden is. De afhandeling is in alle gevallen een zaak tussen jou en de accommodatie. Sardinia4all is dan ook in geen enkel geval aansprakelijk.
d. Toeristenbelasting kan van bestemming tot bestemming op Sardinië variëren en is tevens afhankelijk van het accommodatietype. In alle gevallen ben je verplicht om deze extra toeslag direct bij de accommodatie te voldoen.
e. Sardinia4all.com hanteert € 24,90 reserveringskosten per boeking. Als je meerdere aanvragen online plaatst, zullen wij hier aansluitend één boeking van maken, waardoor de reserveringskosten slechts eenmalig in rekening zullen worden gebracht.

2. Betalingen
In de boekingsbevestiging tref je de factuur aan met het betalingsoverzicht van toepassing op jouw reservering. De betaling dient per overschrijving te worden voldaan en kan niet met creditcard worden voldaan. Alle verrichte betalingen worden verwerkt in je persoonlijke "Mijn Sardinië" domein.
Indien niet anders aangegeven hanteert Sardinia4all de onderstaande betalingstermijnen voor rondreizen, accommodaties en autohuur:
a. Aanbetaling van de reissom
30% van de totale reissom.
b. Restant van de reissom
70% van de totale reissom. Dit dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te zijn voldaan.
c. Betaling van een last minute-boeking
In geval van een boeking die binnen 6 weken voor vertrekdatum wordt gemaakt, dient het totale bedrag in één keer te worden overgemaakt.
d. Niet tijdig ontvangen betalingen
In geval van een niet tijdige aan- of restantbetaling is de reiziger in verzuim. De hoofdboeker wordt alsnog middels een aanmaning per e-mail gewezen op het openstaande bedrag en heeft de mogelijkheid om het verschuldigde bedrag per direct te voldoen. Indien de betaling uitblijft heeft Sardinia4all het recht om de reisovereenkomst te annuleren op de dag van verzuim en annuleringskosten (zie punt 9) in rekening te brengen.

3. Wijzigen van een boeking
Als je aanpassingen en/of wijzigingen wenst aan te brengen in jouw boeking (bijv. bijboeken en/of veranderen van deelnemers*, excursies, naamsveranderingen, aanpassingen data etc. tot uiterlijk 3 weken voor aankomst), dan is Sardinia4all genoodzaakt € 25 administratiekosten in rekening te brengen. In geval van het bijboeken van een extra accommodatie e/o huurauto zullen er geen administratiekosten in rekening gebracht worden.

*Als een lid van het reisgezelschap niet aan de reis kan deelnemen is het mogelijk om, met administratiekosten en mits tijdig doorgegeven aan Sardinia4all, een andere deelnemer in deze plaats te boeken.

4. Annuleren van je boeking
Als je genoodzaakt bent een reeds geboekte vakantie te annuleren, dan dien je er rekening mee te houden dat daar kosten aan verbonden zijn. Sardinia4all dient per e-mail (info@sardinia4all.com) op de hoogte te worden gebracht van een annulering. Als deze plaatsvindt buiten kantooruren, dan is de eerstvolgende werkdag bepalend. Een aantal accommodaties wijkt af van de onderstaande standaard annuleringsvoorwaarden Sardinia4all. Mocht dit het geval zijn dan zijn deze annuleringsvoorwaarden weergegeven op de offerte die je van ons ontvangen hebt.

De standaard annuleringsvoorwaarden van Sardinia4all voor accommodaties, die zijn gebaseerd op het aantal dagen voor vertrek, zijn:

• Annuleringen tot 42 dagen voor aankomst: 30% van de volledige reissom
• Annuleringen van 41 tot 30 dagen voor aankomst: 35% van de volledige reissom
• Annuleringen van 29 tot 21 dagen voor aankomst: 40% van de volledige reissom
• Annuleringen van 20 tot 8 dagen voor aankomst: 50% van de volledige reissom
• Annuleringen vanaf 7 dagen voor aankomst: 95% van de volledige reissom
• In geval van "no-show" of bij vroegtijdig vertrek: 100% van de volledige reissom

Betreft het een annulering van een rondreis dan is de dag van aankomst leidend.
Voor annuleringen van huurauto's, ferries e/o vliegtickets wordt standaard 100% in rekening gebracht. Excursies kunnen tot 7 werkdagen (ma t/m vrij) voor excursiedatum kosteloos (m.u.v. boekingskosten) geannuleerd worden.

5. Klachten
Wij gaan ervan uit dat er geen klachten voorkomen tijdens de reis en je volop zal genieten van jouw vakantie. Wij wijzen je er op dat een vakantie in het buitenland standaard betekent: kennis maken met andere mensen, andere gebruiken en gewoonten. Dit is één van de aantrekkelijke kanten van een vakantie, maar ook een aspect om rekening mee te houden. Wanneer je kiest voor een eenvoudige accommodatie kun je geen vijf sterren faciliteiten verwachten. Ook dient er rekening gehouden te worden met de mogelijkheid van bouwactiviteiten op de bestemming, een beperkte openstelling van winkels en uitgaansmogelijkheden en een beperkter aanbod van faciliteiten in voor- en naseizoen. Water en elektriciteit voorziening zijn in Zuid-Europa vaak nog niet zoals in Nederland. Ook ongedierte, zoals bijv. kakkerlakken, kunnen aanwezig zijn. Dit heeft niet direct te maken met onvoldoende hygiëne, maar met het klimaat.

Mocht je toch een klacht hebben of niet tevreden zijn over de accommodatie, dan verzoeken wij je vriendelijk om als volgt te handelen:
a. Meld dit direct ter plaatse in de desbetreffende accommodatie. De accommodatie is de facilitair uitvoerder van jouw reis en als zodanig verantwoordelijk.
b. Mocht er geen oplossing gevonden worden, dan kun je contact opnemen met Sardinia4all via ons telefoonnummer +31 (0)71 3020171. Wij zullen in dit geval contact opnemen met de accommodatie in de hoop een passende oplossing te vinden.

6. Aansprakelijkheid
a. Ondanks dat Sardinia4all de inhoud op de website van Sardinia4all met de grootste zorg heeft samengesteld, kan het voorkomen dat de informatie niet actueel is of onjuistheden bevat. De getoonde foto’s zijn ter beschikking gesteld door accommodaties, leveranciers, gemaakt door Sardinia4all of door de reizigers van Sardinia4all. De bij het reisonderdeel getoonde foto’s dienen uitsluitend om een idee te geven. Omdat niet iedere kamer, appartement of ander reisonderdeel gelijk is, kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie of reisonderdeel afwijkt van de foto. Voor kennelijke zetfouten kan Sardinia4all niet aansprakelijk gesteld worden.
b. Sardinia4all behoudt het recht om zonder waarschuwing prijzen en informatie op de website te wijzigen als deze niet actueel zijn of onjuistheden bevatten. Sardinia4all is in geen enkel geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of het tijdelijk niet kunnen bereiken van de site. Met deze disclaimer wordt niet beoogd de aansprakelijkheid uit te sluiten in gevallen waarbij het uitsluiten van aansprakelijkheid niet is toegestaan volgens de geldende Nederlandse wet.
c. Sardinia4all aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers, noch enige andere aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de reis. Dit geldt tevens voor alle organisaties waar Sardinia4all mee samenwerkt. De hoofdboeker die een reis boekt, is geheel aansprakelijk voor alle andere medereizigers die hij/zij aanmeldt. Sardinia4all is gedurende jouw verblijf niet aansprakelijk voor schade, verlies of vernieling. De kosten zullen ten alle tijde door de desbetreffende persoon moeten worden vergoed. Indien Sardinia4all op verzoek en initiatief van de reiziger verschillende toeristische diensten vastlegt, waarbij het gaat om losse diensten van derden (Dynamic Packaging), kan Sardinia4all niet als reisorganisator beschouwd worden en aanvaardt zij geen aansprakelijkheid.

7. Privacy statement
Als je een contactformulier via onze website invult of een aanvraag telefonisch of per mail indient, geef je ons vrijwillig bepaalde informatie. Ook tijdens het boekingsproces zullen wij een aantal aanvullende persoonsgegevens opvragen, zoals je naam, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Deze persoonlijke gegevens zullen worden vastgelegd in ons klantenbestand om onze dienst te kunnen verlenen en een reis op maat voor je samen te stellen, voor direct marketing-doeleinden en om je in de toekomst beter en sneller van dienst te kunnen zijn. We bewaren je gegevens alleen zo lang als nodig is om onze diensten aan je te kunnen verlenen. Sardinia4all betracht de grootst mogelijke zorg en vertrouwelijkheid bij het waarborgen van jouw privacy en zorgt ervoor dat elke verwerking ervan voldoet aan de regelgeving van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp) en van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is 4allvakanties, Van Beethovenlaan 69B, 2253 BE Voorschoten, Nederland.

Om je reis en verblijf zo goed mogelijk te verzorgen, kan het noodzakelijk zijn om deze persoonsgegevens (samen met eventuele reisvoorkeuren) door te geven aan onze leveranciers. Wij geven deze gegevens alleen door aan de desbetreffende leverancier(s) in het geval van een definitieve boeking. Ook kan er gevraagd worden naar gegevens van thuisblijvers. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoer van je reis en worden in geen geval zonder jouw toestemming doorgespeeld of verkocht aan derden.

Elektronische dienstverlening is voor Sardinia4all erg belangrijk. Klanten van Sardinia4all ontvangen onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze nieuwsbrief via de link onderaan de mailing of via onze website.

Je kunt je persoonsgegevens inzien door in te loggen in je persoonlijke Mijn Sardinië domein. Als je vragen hebt over de verwerking van je persoonsgegevens, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Je kunt tevens bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het nummer +31 (0)071 – 3020171 (op werkdagen tussen 9.00u – 17.00u) of per mail via info@sardinia4all.com.

9. Stichting Garantiefonds Reisgelden
Sardinia4all (KvK 52615324) is aangesloten bij SGR. De op deze website gepubliceerde reizen vallen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!