Beleef uniek Sardinië
panoramische kustweg richting teulada - sardinie.png

Autorondreizen Sardinië

Sardinië ontdekken? Reserveer een mooie autorondreis, stel zelf een fly-drive Sardinië samen of vraag Sardinia4all een rondreis op maat samen te stellen. Met de prachtige rondreizen van Sardinia4all maak je in korte tijd kennis met de vele gezichten van het eiland in de Middellandse Zee. Naast de zorgvuldig uitgestippelde tours kun je uiteraard ook zelf een autorondreis Sardinië samenstellen, geheel aangepast aan jouw smaak en wensen om de meest bijzondere plekjes op het eiland te ontdekken. Een rondreis met de motor afleggen? Sardinia4all helpt je graag bij het samenstellen van een avontuurlijke motorrondreis via bochtrijke bergwegen en langs de magische kusten.
cala goloritze

Reis langs de magische kusten

Het nog vrij onbekende Italiaanse eiland, dat bijna net zo groot is als België, staat bekend om haar aangename temperaturen en fascinerende kustlijn met een lengte van maar liefst 1800 kilometer. Je zult hierbij onderweg verstelt staan van de vele verschillen die je per streek aantreft. Kusten versierd door eindeloos lange witte droomstranden afgewisseld door schilderachtige baaien, inhammen met prachtig roze kwartszand en steile klippen die in een azuurblauwe zee verdwijnen.

Gezellige kustplaatsjes met wuivende palmen vormen hierbij het kader en weerspiegelen voor velen het ideale vakantiegevoel. Heerlijk slenteren langs winkeltjes, een kijkje in de haven waar de vissers hun vangst trots tonen of een bezoekje aan de kerk op de piazza. Een aperitiefje op een gezellig terrasje al genietende van een aangename zeebries, in afwachting van een romantische zonsondergang als afsluiter van een mooie vakantiedag. Sardinia4all heeft uiteraard meerdere fijne logeeradresjes aan zee voor je in petto om de magische kusten van Sardinië volop te kunnen beleven.
nora

Rondtrekken door het binnenland

Naast de prachtige kusten van Sardinië en de gezellige badplaatsen kun je met de rondreizen van Sardinia4all ook het avontuurlijke en ongerepte binnenland verkennen, met haar traditionele bergdorpjes. Vaak is het niet eens nodig om hier vele kilometers voor af te moeten leggen om deze taferelen te ontdekken. Volg één van de vele landweggetjes en in no-time worden de bolides geparkeerd in de mondaine badplaatsen omgetoverd in tractoren en herders die hun kudde de weg langs leiden.

Het binnenland is zonder meer een authentiek gebied waar ook vandaag de dag nog het échte Sardinië te proeven en beleven is. Bijzonder gastvrij, rijk aan tradities en met een uitmuntende Sardijnse keuken. Het weelderige landschap wordt versierd door een ongerepte mediterrane vegetatie met heuvels die langzaam overgaan in bergen met hoge pieken. Voordat je het in de gaten hebt sta je naast een natuurlijke waterbron, hobbel je dwars door de ruige natuur met een oude stoomtreintje of bevindt je je aan de oever van een glinsterend meer.

Wil jij liever een van onze standaard rondreizen door Sardinie aannpassen qua duur of route, is advies gewenst bij de keuze of wil je een voorstel voor een reis op maat ontvangen? Schrijf ons & ontvang vrijblijvend een rondreis voorstel!
ontdek de prachtige rotsformaties in noord sardinie. schitterende exemplaren in capo testa en costa paradiso.png

Rondreizen Sardinië van Sardinia4all

Sardinia4all is 100% Sardinie reisaanbieder. Doordat wij ons ook direct op het eiland bevinden kennen wij Sardinië als geen ander. Met de rondreisprogramma's van onze standaard rondreizen door Sardinie krijg je ook in korte tijd een mooie indruk van het eiland.

Zowel vanuit de accommodaties als onderweg kun je de highlights ontdekken en authentieke plaatsjes bezoeken, maar er is ook tijd om gewoonweg heerlijk te ontspannen aan een mooi droomstrand. Uiteraard maken de bijzondere rondreis accommodaties van Sardinia4all deze avontuurlijke reis helemaal compleet. Aan jou de keuze tussen een rondreis van een week of een luxe 15-daagse tour door Sardinië. Rondreizen met kinderen? Vraag Sardinia4all gerust naar de mogelijkheden. Welke autorondreis past het beste bij jou?

Costa Verde (Foto Marieke)

Rondreis Sardinie zelf samenstellen

Wat is leuker dan vakantie voorpret? Met behulp van de kaart van Sardinië, de vele reistips op de site van Sardinia4all.com en met een vleugje creativiteit kun je direct vanuit huis een eigen rondreis-route uitstippelen. Ontdek onze Sardinië rondreisformule “zelf samenstellen” en creëer vandaag nog jouw eigen fly-drive, auto- of motorrondreis.

Aan de hand van je reiswensen kun je helemaal zelf bepalen welke regio’s je op het eiland wilt bezoeken, in welke accoommodatie je graag wilt overnachten en je bepaald zelf de duur van van je vakantie. Bovendien heb je de mogelijk om deze rondreis met een huurauto of eigen auto af te leggen. Een mooie tool om een rondreis op maat samen te stellen, geheel passend bij jou en jouw budget. Uiteraard “reist” Sardinia4all met je mee. Na ontvangst van jouw aanvraag met de zelf samengestelde route zullen wij deze eerst controleren en je een vrijblijvend reisoverzicht toesturen.
Giorgia

Veel plezier en heb je vragen, dan horen we het graag!

Giorgia Mameli
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK