Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië


✓ Knusse landhuizen

✓ Stijlvolle en moderne villa's

✓ Villa's met zwembad aan de mooiste stranden

Sardinië villa met zwembad


Als je op zoek bent naar een moderne designvilla in Sardijnse stijl met zwembad in Sardinië, dan vind je bij Sardinia4all zeker een huis dat bij jou past. Bij ons weet je zeker dat de beschrijving en de foto's echt de kwaliteit van de betreffende vakantievilla weerspiegelen. Wij zijn er persoonlijk van overtuigd dat zowel het uitrustingsniveau als de uitstraling van de villa's met zwembad die wij aanbieden aan de hoogste eisen voldoen. We hebben ook contact met de villa-eigenaren en onze lokale agenten om de kwaliteit te bieden die je van ons mag verwachten! Of het nu in het noorden van het eiland is, bijvoorbeeld in Porto Cervo, of Alghero , in de Ogliastra in het oosten van het eiland of rond Cagliari in het uiterste zuiden van Sardinië hebben we de juiste villa voor jou en houden we graag rekening met jouw budget.

Op Sardinië een Villa met zwembad vinden die aan jouw wensen voldoet


Ons aanbod aan villa's met zwembad kun je bekijken op onze website en middels ons praktische zoekfilter vind je de juiste villa in een mum van tijd  • Een authentiek landhuis

  • Een prachtige luxe villa

  • Een stijlvol vakantiehuis


met een zwembad dat volledig aan al jouw wensen voldoet. Jouw Sardinië vakantie zal zeker een succes worden in een villa met een zwembad, ongeacht of je kiest voor een vakantie aan de zee of een verblijf in het ongerepte binnenland. Neem vandaag nog een kijkje bij de beschikbare accommodaties.

Dompel jezelf onder in een wereld van genot


Als je vragen hebt over Sardinië, een villa met zwembad op Sardinië of andere aspecten voor jouw geplande Sardinië reis , je kunt natuurlijk bellen met de reisexperts van Sardinia4all via + 31 (0) 71 30 20 171. We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van jouw luxe droomvilla met zwembad!

Villa Sole e Mare di Porto Cervo Banner

Villa met zwembad op Sardinië

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!