Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië
Urlaub in Arbatax und Umgebung  Das können Sie erleben. Unterkünfte, Sehenswürdigkeiten und die schönsten Strände  San Gemiliano  Porto Frailis  Golfo di Orosei  Tortolì  Lotzorai

Tortoli

Tortolì was de hoofdstad van de voormalige provincie Ogliastra en is nog steeds de zetel van talrijke administraties en kantoren. De stad zelf is niet erg spectaculair en ligt in de toeristische schaduw van de deelgemeente Arbatax, dat slechts een paar kilometer verder naar het oosten ligt. Tortoli is wel een natuurlijk paradijs. Aan de poorten van de stad ligt een enorm waterrijk gebied waar veel trekvogels overwinteren.
Ten zuiden van Tortolì liggen prachtige stranden met een lichtblauwe zee, die in de zomer door veel mensen worden bezocht. Een mooi voorbeeld is het strand Spiaggia di Basaura, het verlengde van de Spiaggia di San Gemiliano bij Arbatax. Het prachtige goudgele, lange zandstrand ligt pal naast de landingsbaan van het voormalige kleine vliegveld van Tortolì. Ten zuiden van de landingsbaan begint het zwemparadijs voor twee- en viervoeters, Spiaggia Zaccurru, het officiële hondenstrand van Arbatax en Tortolì.
De absolute strandhighlight van Tortolì is de ondiepe baai van Orrì dat tot de meest kindvriendelijke stranden in deze regio van Sardinië behoort.