Beleef uniek Sardinië

Gezocht: Reisbureaumedewerker Duits/Nederlands

Vacature

Vacature 05.09.2018: Medewerker Duits/Nederlands

Wij zoeken een enthousiaste medewerker M/V die ons team komt versterken. Beheers jij Duits (bij voorkeur native speaker) en Nederlands uitstekend, zowel in woord als geschrift, dan is deze functie bij ons gespecialiseerde reisbureau misschien wel een hele leuke uitdaging voor jou!

Over ons:
Sardinia4all organiseert vakanties op Sardinië. Natuurlijk kun je een “gewone" vakantie boeken, maar wij richten ons vooral op maatwerk, zodat een vakantie ook in de weken en maanden na de reis nog steeds een glimlach op je gezicht tovert. Als online reisbureau hechten wij ook veel waarde aan persoonlijk contact met de klant. Dit kan per mail zijn, maar ook via de chat of telefonisch. Daarnaast regelen wij natuurlijk ook huurauto´s en excursies op het eiland en verzorgen wij unieke rondreizen op maat. Kortom, eigenlijk organiseren wij alles wat maar met vakantie en Sardinië te maken heeft!

Over jou:
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega voor ons kantoor in Voorschoten. Je beheerst de Duitse taal en Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Naast een MBO of HBO-diploma en een klantgerichte instelling beschik je over goede communicatieve en computervaardigheden. Je bent ook in staat om accuraat te werken, zowel zelfstandig als in teamverband. Misschien heb je ook al enige ervaring opgedaan in de reisbranche, of ben je gewoon tot over je oren verliefd op Italië - dat is dan mooi meegenomen!

Waar kun je je op verheugen?
Een afwisselende baan (minimaal 32 uur) bij een klein en ambitieus bedrijf dat jou de mogelijkheid biedt om je te ontwikkelen en waar jij jouw steentje kunt bijdragen om nog succesvoller te worden. Enkele van jouw dagelijkse werkzaamheden zijn:
• Je bent voor de klant het aanspreekpunt vóór, tijdens en na de boeking, zowel telefonisch als via chat en mail
• Je geeft reisadviezen aan de hand van de wensen van de klant
• Je behandelt vakantie-aanvragen, maakt offertes en verstuurt reisvoorstellen op maat
• Je plaatst boekingen, verzorgt de reisbescheiden en zorgt voor een goede verwerking van de administratieve kant van een reservering
• Je helpt bij het ontwikkelen van de Duitstalige website, draagt zorg voor de juiste content, schrijft blogs etc.

Wat bieden wij jou:
• Salaris conform cao voor de reisbranche
• Een ambitieus jong en dynamisch team
• Goede opleidingsmogelijkheden en persoonlijke aandacht
• Een jaarcontract en vervolgens de mogelijkheid van een vast dienstverband

Ben jij deze enthousiaste en vloeiend Duits-Nederlands sprekende collega?
Reageer dan snel door je brief met CV te sturen naar administratie@sardinia4all.com.

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK