Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië
Vroegboeken

Voordelen van vroegboeken van je vakantie voor 2021 op Sardinië

Misschien ben je net terug van vakantie maar kun je niet wachten om je vakantie voor 2021 alweer uit te zoeken. Gewoon vanwege het heerlijke vooruitzicht en de voorpret. Daarnaast zitten er natuurlijk nog veel meer voordelen aan vroegboeken. Je hebt nu nog volop keuze en dankzij de vroegboekkorting bespaar je vaak honderden euro’s op jouw vakantie op uniek Sardinië!

Wordt het dit jaar een vakantie op Sardinië?

De vraag is ieder jaar hetzelfde; “Waar zullen we onze volgende vakantie doorbrengen?” Gaan we weer naar ons vaste vakantieplekje in Italië of kiezen we voor iets heel anders; Sardinië bijvoorbeeld! Ik sprak de achterburen vorige week en die waren ook razend enthousiast over het eiland. En zullen we dan een huisje aan zee boeken of ons gewoon lekker laten verwennen in een mooi resort? Of wat dacht je een roadtrip? Dan kunnen we ook veel zien en tegelijkertijd relaxen aan verschillende witte stranden! Heerlijk toch om je al vroeg in het seizoen oriënteren op je volgende vakantiebestemming? Buiten regent het misschien pijpenstelen en dan is het alles behalve vervelend om weg te dromen bij zonnige vakantieplaatjes en enthousiaste vakantieverslagen van reizigers.

Waar op het eiland willen we overnachten?

Dat ene geliefde vakantieadresje afgelopen jaar misschien wel misgelopen doordat je jouw vakantie niet vroeg in het seizoen hebt geboekt? Reserveer alvast je favoriete vakantieadresje op Sardinië voor 2021 want nu heb je nog alle vrijheid om te kiezen wat je maar wilt! Ook heb je nog ruim de tijd om uit te zoeken wat je ter plaatse zou willen doen en bezichtigen en je kunt alvast fantastische excursies uitzoeken. Liever een reis op maat? Deel jouw vakantiewensen met Sardini4all en ontvang vrijblijvend een persoonlijk reisadvies!

Vakantie vieren in de schoolvakantie?

Reis je met schoolgaande kinderen dan zit je vast aan de schoolvakanties. Om toch zeker te zijn van een geschikte en kindvriendelijke plek is vroegboeken bijna een noodzaak. Het zou toch jammer zijn als blijkt dat alles zo goed als volgeboekt is en je uiteindelijk moet kiezen voor een totaal andere accommodatie. Boek je voor 31 januari 2020 dan heb je nog volop keuze uit de leukste hotels en resorts met zwembaden, vakantiehuisjes pal aan het strand en comfortabele appartementen in een kindvriendelijk vakantiepark. Dit zelfde geldt natuurlijk indien je met andere gezinnen of een grotere groep vrienden vakantie wilt vieren. Nu heb je nog ruime keuze uit grotere vakantiehuizen en dat ene hotelletje heeft nog meerdere kamers naast elkaar vrij!

Vroegboeken biedt nog meer voordelen

Snelle boekers profiteren niet alleen van volop keuze en vroegboekkorting op hun verblijfsplaats, maar het is ook veel voordeliger om ruim van te voren een overtocht of vlucht naar Sardinië te boeken. Zodra blijkt dat een ferry of vlucht vol lijkt te raken dan kunnen de prijzen tenslotte flink stijgen. Dit geldt overigens ook de huurauto’s. Nu heb je nog veel keuze uit diverse type auto’s zonder de hoofdprijs te betalen. Vroegboeken voorkomt dus uiteindelijk ook een hele hoop stress op het laatste moment en geeft jouw de mogelijkheid om geheel ontspannen op vakantie te kunnen gaan. Alles is tenslotte al geregeld!
Foto Marieke

Als bewoner van het eiland weet ik als geen ander wat Sardinië je te bieden heeft. Wil jij ook alvast je vakantie op Sardinië plannen voor 2021? Vertel mij over je vakantiewensen; ik geef je graag persoonlijk advies.

Marieke
Sardinia4all.com

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!