Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Strand van Tinnari - prachtig kustpad met pure natuur aan de Costa Paradiso

Deze korte maar steile tocht langs de steile kust van Tinnari leidt langs een onverharde weg langs de kust. Op de bestemming aangekomen tref je een natuurlijk grof kiezelzand en de pittoreske riviermond van de Rio Pirastru als beloning! De heen- en terugreis zijn bij deze tocht identiek.

Hobbelige nadering via een grindpad

Routebeschrijving: op de hoofdweg van Castelsardo naar Santa Teresa Gallura, ongeveer 2,5 km ten noorden van de kruising naar Isola Rossa, ter hoogte van het restaurant "Il Geranio" sla je af. Vervolgens ga je rechtdoor en sla je niet af richting "Villaggio Calarossa". Bij het kruispunt kun je parkeren of als er geen parkeerplaatsen meer zijn sla linksaf en volgt de weg naar een aangewezen parkeerplaats.... op weg naar het eenzame strandparadijs

De start van de korte tour is de route die na ongeveer 50 meter na de splitsing eindigt bij een witte poort, die de weg voor voertuigen blokkeert. Het weg leidt onmiskenbaar en steil langs de kust, na ongeveer 10 minuten heb je al een geweldig panoramisch uitzicht dat je de rest van de wandeling vergezelt. Bij de splitsing rechts en het verdere parcours is bijna niet te missen en gaat rechtdoor, continu langs de kust richting Tinnari.

Roestrood en ruw: dit is de Costa Paradiso

Na een halve kilometer hebben we al het mooiste uitzicht op onze bestemming: de brede kiezelbaai. Wauw! Deze Robinson-sfeer wordt beschermd door roestrode rotsen die het strand beschermen....op weg naar het eenzame strandparadijs.
Timo

Plan je wandelvakantie op Sardinië met Sardinia4all!

Wat is de beste accommodatie, waar ligt het mooiste strand, wat is de beste reisbestemming op het eiland voor een actieve vakantie? Vraag het ons - wij weten precies waar je moet zijn op Sardinië!

Timo
Sardinia4all

Korte wandeling naar Tinnari

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!