Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Dagtocht per boot vanuit Sardinië naar Bonifacio op Corsica

Wist je dat je vanuit Sardinië gemakkelijk kunt oversteken naar het Franse buureiland Corsica? Stap in Santa Teresa di Gallura aan boord van deze comfortabele rubberboot en laat je naar de overkant varen. Een leuke dagtocht om tijdens je vakantie op Sardinië ook een kijkje te kunnen in de meest zuidelijk gelegen stad van Corsica.

De boot – met plek voor maximaal tien personen - vertrekt om 08:30 vanuit de haven van S.T. di Gallura richting Bonifacio. Naar mate Corsica dichter bij komt zul je werkelijk genieten van de spectaculaire ligging van deze stad, bovenop witte kalksteenrotsen. De eerste etape brengt je naar de grotten van Bonifacio. Aansluitend heb je circa 2 uur de tijd om een bezoek te brengen aan het Middeleeuwse centrum van Bonifacio. Slenteren door de smalle straatjes, een bezoekje brengen aan de burcht, een kijkje nemen in kerkjes als Église Saint-Dominique en Église Saint-Jean-Baptiste of neerstrijken op een terrasje aan de haven.

De middag staat in het teken van pure ontspanning, kristalhelder water en mooie strandjes. Zo heb je twee uur de tijd om te chillen, zwemmen en te snorkelen op het eilandje Isola Piana en ook op het eiland Lavezzi. Voordat je terugkeert naar Santa Teresa di Gallura op Sardinië zal de schipper een aperitiefje aan boord verzorgen. Al met al een mooie en afwisselende dagexcursie, leuk om te doen met een groepje vrienden of je eigen gezin.


Handig om te weten:
• Minimum aantal deelnemers: 4
• Gesproken talen: Italiaans en Engels
• Duur: 08:30 - 16:30 uur
• Geschikt voor: alle reizigers
• Bij de excursie inbegrepen: overtocht naar Corsica, verzekering, strandlaken, parasol, snorkelmateriaal en een aperitiefje
• Zelf meenemen: zwemkleding, zonnebrandcrème, hoofdbescherming, water en lunch
• Opmerking: Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het programma wijzigingen ondervinden
Naar Bonifacio
Grotten en centrum
Bezoek 2 eilandjes
Mei t/m Okt.

Excursie

01-05-2020 - 07-10-2020
80,- per persoon per arrangement
Meer prijzen tonenZeige mehr PreiseShow more pricesMostra piu prezzi
Tarieven
De tarieven zijn per excursie per persoon
Duur: 08:30 uur - 16:30 uur

Kinderkorting
Kinderen profiteren van extra voordeel! Onderstaande tarieven zijn van toepassing:
• Kinderen 0 - 3 jaar: gratis
• Kinderen 4 -12 jaar: € 30 korting
Bootexcursie naar Corsica
Reviews: 0