Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Boottochten Sardinië boek je bij Sardinia4all.com!

Niks is leuker als jezelf tijdens de vakantie verassen met een van onze mooie Sardinië boottochten! Wij bieden geheel verzorgde boottrips in Noord-Sardinië zoals bijvoorbeeld schitterende rondvaarten naar de Maddalena eilanden maar ook prachtige zeiltochten inclusief lunch aan boord in het zuiden van het eiland. Ontdek de kustlijn van Sardinië en boek vandaag nog je favoriete boottocht op uniek Sardinië!

Boottochten Noord-Sardinië

Het noorden van Sardinië staat welbekend om haar prachtige wateren. Een excursie per boot behoort dan tijdens jouw vakantie eigenlijk tot de absolute “must-do”. Een dagje dobberen op het water met het gezin, een avontuurlijke catamaran tocht met een groepje vrienden of huur je liever een boot met schipper voor een groepsreis?
Zeilexcursie Maddalena (Escursi)

Zeilend naar de Maddalena Eilanden

Stap in Palau aan boord van zeilschip voor een dagtocht naar de prachtige Maddalena eilanden. Onderweg kun je genieten van de zon, een knalblauwe zee, de schitterende kustlijn van Sardinië en met een beetje geluk kom je onderweg dolfijnen tegen! De kapitein zeilt naar de meest unieke baaitjes van het archipel en zal je tussen de middag verwennen met een traditionele lunch inclusief drankjes. Wil je meezeilen? Wacht dan zeker niet te lang met het boeken van een plekje aan boord van deze zeilboot!
Lees meer over deze zeiltocht naar de Maddalena Eilanden
Tavolara Marineschutzpark mit dem Schlauchboot erleben

Boottocht rondom Tavolara

Tijdens deze bootexcursie ontdek je de wateren rondom het eiland Tavolara dat tegenover Porto San Paolo gelegen is. Natuurlijk kun je op diverse plekken ook fantastisch snorkelen. Het vijf kilometer lange kalkeiland steekt 565 meter boven zee uit. Een deel van het eiland is militair gebied, een klein deel is toegankelijk voor iedereen en de rest is omgeven door een diepblauwe zee en prachtig gelegen tussen de Capo Ceraso en de kleinere eilandjes Molara en Molarotto. Baaien zoals op een ansichtkaart, strandjes uit de mooiste fotoboeken staan je vandaag te wachten tijdens deze boottocht vanuit Olbia naar dit beschermde marine natuurgebied. Wist je trouwens dat Tavolara ook 1 van de kleinste koninkrijken ter wereld is?
Lees meer over deze boot- en snorkeltocht rond Tavolara
Excursie Corsica

Met de boot vanuit Sardinië naar Corsica

Wist je dat je vanuit Sardinië gemakkelijk kunt oversteken naar het Franse buureiland Corsica? Stap in Santa Teresa di Gallura aan boord van deze comfortabele rubberboot en laat je naar Corsica varen. Een leuke dagtocht om tijdens je vakantie op Sardinië naar een bezoek aan prachtige strandjes ook een kijkje te kunnen nemen in Bonifacio, de meest zuidelijk gelegen stad van Corsica.
Lees meer over deze bootexcursie naar Corsica

Boottochten in Oost-Sardinië

Het oosten van Sardinië is schitterend en varen langs de oostkust is nog schitterender. Aan deze kuststrook van het eiland tref je talloze kleine baaitjes aan die alleen na een lange wandeling te voet of per boot bereikt kunnen worden. Neem tijdens jouw vakantie dan ook zeker deel aan een boottocht vanuit Arbatax, Cala Gonone en ontdek de baai van Orosei!
bekende klimwand op het strand van cala goloritze beach, alleen te voet of per boot bereikbaar, aan de baai van orosei.png

Dagtocht langs de oostkust van Sardinië

Verblijf je aan de oostkust van Sardinië neem dan zeker deel aan een bootexcursie langs de schitterende baai van Orosei. Een zeer afwisselende kuststrook waar indrukwekkende kalkstenen kliffen, grotten en kleine fjorden elkaar afwisselen. Hoe kun je deze spectaculaire kust met haar kristalheldere wateren beter verkennen dan per boot?
Lees meer over deze boottocht langs de baai van Orosei
Golf von Orosei - Bootsausflug ab Arbatax

Dagtocht langs de baai van Orosei

Ook vanuit Arbatax kun je langs de oostkust varen, bijvoorbeeld met deze vintage motorboot. en beleef de schitterende kustlijn van Orosei. Een hele relaxte tocht langs kustlijn van Orosei voor het hele gezin waarbij je onderweg zult genieten van prachtige vergezichten en imposante grotten en kliffen kunt bewonderen. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de chillen op de mooiste strandjes aan de oostkust van Sardinië. Vaar jij ook mee?
Lees meer over deze boottocht langs de oostkust van Sardinië

Boottochten in Zuid-Sardinië

Ook in het zuiden van Sardinië tref je een schitterende kustlijn aan. Neem maar eens een kijkje rondom Chia of Villasimius. Uiteraard hebben wij voor jouw vakantie in deze omgeving van het eiland wederom enkele mooie boottochten in petto.
Bootexcursie Matlida II

Zeiltocht vanuit Villasimius

Ontdek vanuit Villasimius de prachtige zuidoostkust en de helderblauwe wateren van Sardinië. Naast genieten van schitterende uitzichten en een smakelijke lunch geserveerd aan boord gaat het zeilschip heel regelmatig voor anker zodat je kunt zwemmen en snorkelen op de allermooiste plekjes.
Lees meer over deze boottocht langs de zuidoostkust van Sardinië

Regelmatig publiceren wij nieuwe boottochten in Sardinië. Nieuwsgierig naar de laatste nieuwtjes?
Neem snel een kijkje bij alle bootexcursies op Sardinië!

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!