Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië
Paddestoelen najaar

Beleef Sardinië in de winter

Zoek je een vakantiebestemming met aangename temperaturen in het najaar of in de winter? Ontdek Sardinië! Dankzij het milde Middellandse Zee klimaat is vormt het eiland in het naseizoen een heerlijke plek om een wat actievere vakantie door te brengen. Natuurlijk heeft Sardinia4all knusse accommodaties en avontuurlijke arrangementen en rondreizen voor je geselecteerd, bij uitstek geschikt voor jouw wintervakantie op uniek Sardinië!

Kleurrijk, aangename temperaturen en volop rust

Denk bijvoorbeeld aan een lang weekendje weg naar Alghero of Cagliari om een nieuwe stad te verkennen of een uitdagend tripje naar het binnenland voor een vakantie midden in de natuur in een authentieke boerderij. Overdag er heerlijk op uit trekken in de omgeving en uitwaaien aan zee om 's avonds aan tafel te schuiven en te genieten van al het lekkers dat de Sardische keuken te bieden heeft. Liever een mix? Vraag ons om een mooie rondreis op maat samen te stellen, die geheel aansluit op jouw reiswensen!

Het leuke is dat Sardinië ook in de winter kleurrijk blijft. Verschillende tinten rood, blauw en wit van vruchten, bloemen en bessen versieren hierbij het prachtige landschap. De overheersende aangename temperatuur vormt een ander belangrijk aspect van dit vakantieseizoen. Kortom, in zowel het najaar als in de winter kun je in alle rust genieten van al het moois op dit unieke eiland in de Middellandse Zee!

Boek jouw ideale winter accommodatie op Sardinië tegen zeer interessante prijzen!

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!