Beleef uniek Sardinië


✓ Wandelvakantie Sardinië

✓ Tips voor rondleidingen en de beste accommodaties

✓ Avontuurlijke vakantie volledig individueel

Wandelvakantie Sardinië

Beleef Sardinië te voet - het trekking- en wandelseizoen op het bergachtige mediterrane eiland begint al wanneer het te koud is om te wandelen in Midden-Europa en de Alpen. De ideale reistijd voor een wandelvakantie is half september tot begin juni. Dus als je wilt wandelen en zwemmen tijdens de paas- of pinkstervakantie, dan ben je op Sardinië aan het juiste adres! We geven je de beste tips voor wandelroutes, korte wandelingen en dagtochten en een sprong in het water mag je natuurlijk hierbij niet missen!


Wandelvakanties op Sardinië die onvergetelijke indruk achterlaten


Als we een wandelvakantie op Sardinië voor je samenstellen dan zullen wij uiteraard rekening houden met jouw wensen met betrekking tot de accommodatie. Wij hebben tenslotte een groot aanbod aan verblijven zoals bijvoorbeeld:

• Agriturismo (waaronder ook herdershutten)
• Campings
• Vakantiewoningen
• B&B
• Luxe vakantiehuizen

Daarnaast kan uiteraard rekening gehouden worden met andere wensen van jouw groep. Zo kunnen we speciale wandeltochten op Sardinië voor families aanbieden maar ook wandelingen in het binnenland waarbij het uithoudingsvermogen flink op de proef wordt gesteld.

Wandelen, zwemmen en vakantie vieren op Sardinië precies zoals jij dat wilt


Wij van Sardinia4all plannen jouw actieve vakanties op maat speciaal voor jou . Omdat we ervan overtuigd zijn: er is nauwelijks een betere manier om het eiland Sardinië te ontdekken dan erover te wandelen - en in het koele water springen. Het hoeft overigens niet altijd de zee te zijn, maar ook verborgen poelen in de bergen nodigen uit tot spetteren. Of het nu gaat om een ​​vakantiehuis in een trekkinggebied zoals het wandelmekka Dorgali en Cala Gonone, hotels en agriturismo in de beste wandelregio's zoals de bergen van Oliena, Fonni of Tempio Pausania of gewoon beide - vertel ons gewoon jouw ideeën en wensen of neem contact met ons op via +31 (0)71 30 20 171 . We kijken uit naar jouw bericht!


Vakantie Sardinië - Wandelen en Hiken

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK