Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië


✓ Wandelvakantie Sardinië

✓ Met het gewenste niveau van comfort

✓ Ver weg massa van het massatoerisme

Wandelvakantie Sardinië


Tijdens een wandelvakantie op Sardinië, zul je genieten van alle schoonheid van dit mediterrane eiland en Sardinia4all helpt je natuurlijk graag bij het organiseren van een actieve vakantie op maat. Hierbij kun je het niveau van comfort volledig zelf bepalen en zo ook of de wandelreis op Sardinië bijvoorbeeld met of zonder bagagetransport dient te zijn. Stap voor stap zul je kennis maken met het beste van Sardinië en tijdens een wandelvakantie kom je echt in contact met de lokale bevolking, natuur en als laatste, maar niet de minste, met jezelf.

Wandelvakanties op Sardinië die onvergetelijke indruk achterlaten


Als we een wandelvakantie op Sardinië voor je samenstellen dan zullen wij uiteraard rekening houden met jouw wensen met betrekking tot de accommodatie. Wij hebben tenslotte een groot aanbod aan verblijven zoals bijvoorbeeld:

• Agriturismo (waaronder ook herdershutten)
• Campings
• Vakantiewoningen
• B&B
• Luxe vakantiehuizen

Daarnaast kan uiteraard rekening gehouden worden met andere wensen van jouw groep. Zo kunnen we speciale wandeltochten op Sardinië voor families aanbieden maar ook wandelingen in het binnenland waarbij het uithoudingsvermogen flink op de proef wordt gesteld.

Teilen Sie uns Ihre Wünsche im Hinblick auf eine individuelle Wanderreise auf Sardinien mit


Beleef een actieve vakantie op maat georganiseerd door Sardinia4all. Er is haast geen betere manier om Sardinië te ontdekken als wandelend. Op onze website tref je veel informatie aan over wandelen op Sardinië maar je ons natuurlijk ook telefonisch informeren over je wensen via het nummer +31 (0)71 30 20 171 . Wij kijken uit naar je berichtje!

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!