Beleef uniek Sardinië
Agriturismo Ozzastru

Agriturismo met zwembad in Oost-Sardinië boeken?

Ook in het oosten van Sardinië hebben wij diverse leuke agriturismo's met zwembad in ons reisaanbod. Vaak wat dichter bij de kust dan landinwaarts, maar net als in de andere regio's kleinschalig en authentiek! Het leuke van Oost-Sardinië is dat je een combinatie kunt maken met ontspanning aan zee en uitdaging in de bergen. Sardinia4all heeft alvast voor jouw vakantie een selectie gemaakt met mooie agriturismi met zwembad.

Vakantie vieren in een agriturismo met zwembad in het oosten van Sardinië

Volg de smalle landweggetjes op Sardinië en voordat je het weet bevind je je op een schitterend landgoed voor een verblijf bij de boer. Meerdere accommodaties zijn zonder zwembad, maar in Oost-Sardinië heeft Sardinia4all.com ook een aantal leuke agriturismo's met zwembad. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om jouw vakantie op het eiland nog completer maken. Wil jij bijvoorbeeld graag meer van het eiland zien? Combineer je verblijf in het oosten met een leuke agriturismo in het westen, zuiden of noorden en boek naast overnachtingen alvast enkele unieke outdoor activiteiten.
Agriturismo Irghitula

Gezellige agriturismo bovenop een heuvel

Deze kleinschalige agriturismo aan de oostkust heeft tien gastenkamers en beschikt over een heerlijk zwembad. Een restaurant is niet aanwezig, maar iedere week organiseert de familie een leuke Sardische grill avond. De overheerlijke salsiccia worst, het speenvarken en pittige kazen worden door alle gasten zeer gewaardeerd!
Lees meer over deze kleinschalige agritoerisme met zwembad
Agriturismo S' Ozzastru

Agriturismo tussen bergen en zee

Ook het binnenland van Sardinië kent vele leuke boerderijen, maar dit is wel een hele mooie en met zwembad! Overnachten is mogelijk in een comfortabele kamer of in één van de appartementen, voorzien van een keukentje. Naast het maken van uitstapjes in deze bergrijke omgeving bereik je met de auto in no-time de stranden. Nieuwsgierig naar deze agriturismo? Lees hier alles over deze agriturismo in het binnenland
Agriturismo I Mandorli (Foto S4A)

Een geliefde agriturismo vlak bij de kust

De meeste boerenbedrijfjes zijn vanwege de landbouwactiviteiten iets verder van de kust gelegen, maar vanuit deze agriturismo rijd je echter in een kwartiertje naar het strand. De ligging is prachtig en heerlijk rustig en het uitzicht is spectaculair. Je kunt er relaxen aan het zwembad en op aanvraag kun je 's avonds aanschuiven in het restaurant.
Lees meer over deze agriturismo vlak bij zee
Maria Caderina

Een voormalige boerderij

Dit plekje is ontstaan na een restauratie van de oude boerderij. De locatie is aangenaam rustig, op het platteland van Posada. Vandaag de dag kun je er in één van de achttien kamers overnachten, gerechten uit de Sardische keuken proeven in het restaurant en ontspannen aan een fijn zwembad. Ook voor families is dit een prettige plek.
Lees meer over dit vakantieplekje met zwembad
Agriturismo Su Vrau - Posada

Landelijk vakantieadresje met uitzicht

Een iets grotere agriturismo qua opzet, maar wederom worden landelijke activiteiten uitgevoerd, vee gefokt en men weet hier overheerlijke melkproducten te maken. Proef maar eens één van de eigengemaakte kazen!
Dit fijne vakantieadresje biedt een fantastisch uitzicht, heeft een zwembad en restaurant en is tevens zeer geschikt voor een verblijf met het hele gezin.
Lees meer over dit vakantieadresje
Giorgia

Hulp gewenst bij het vinden van een agriturismo in het oosten van Sardinië? Vertel mij over je vakantiewensen; ik geef je graag persoonlijk advies.

Giorgia
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK