Beleef uniek Sardinië
Sardinie - Authentiek overnachten op Sardinie - Sardinia4all

Een agriturismo met zwembad in Zuid-Sardinië boeken?

Zoek jij een fijne vakantieboerderij in het zuiden van Sardinië? Ontdek op Sardinia4all.com een bijzondere fijne agriturismi met zwembad in Zuid-Sardinië! Slapen bij de boer is in heel Italië - en zo ook op Sardinië - een geliefde manier om de vakantie door te brengen. Je ontdekt het authentieke karakter van het eiland, je kunt genieten van de gastvrijheid en de traditionele keuken op een heerlijk rustig plekje.

Vier jouw vakantie in een agriturismo met zwembad in het zuiden van Sardinië

Wellicht heb je je vorige vakantie op Sardinië doorgebracht in een agriturismo in het noorden, overweeg dit keer zeker een verblijf in het zuiden! Zuid-Sardinië is toeristisch gezien misschien iets minder bekend, maar doet zeker niet onder voor het noorden. Je vindt er prachtige zandstranden, unieke baaien en meerdere leuke plaatsjes. Uiteraard heeft Sardinia4all.com ook in het zuiden van het eiland enkele leuke agriturismi met zwembad voor jouw uitgelicht. Wil jij iets meer van het eiland zien? Combineer je verblijf in het zuidelijk deel van het eiland bijvoorbeeld met een leuke agriturismo in het westen en reserveer alvast enkele unieke uitstapjes om jouw vakantie nog afwisselender te maken.
Agriturismo Su Massaiu

Een paradijsje

Su Massaiu is een agriturismo aan de voet van het hoogplateau Giara di Gesturi. Je verblijft in Turri, nabij de welbekende Nuraghe van Barumini. Deze nette vakantieboerderij met zwembad biedt een eenvoudig maar goed verzorgd verblijf in het binnenland van Sardinië.
Lees meer over deze agriturismo in het binnenland van Sardinië
Agriturismo Saludi e Trigu

Vakantieboerderij met appartementen

Bij deze boer in Zuid-Sardinië kun je overnachten in een comfortabel appartement te midden van graanvelden. Er is een restaurant en een zwembad aanwezig en in de enorme tuin kunnen de kids zich helemaal uitleven. Als je in een rustige omgeving en in alle vrijheid je vakantie wenst door te brengen, dan zou deze agriturismo wel eens een mooi logeeradresjes voor jou kunnen zijn.
Ontdek meer over de appartementen in deze vakantieboerderij
Agriturismo Rocce Bianche

Familiare sfeer en overheerlijk eten

Deze geliefde agriturismo ligt in een streek van Sardinië dat nog niet door de massa ontdekt is. Je kunt er overnachten in een gastenkamer of in één van de appartementen. De ligging is perfect om enkele bijzondere stranden te ontdekken. maar ook een dagje ontspannen aan het zwembad is heerlijk. 's Avonds aanschuiven in het restaurant is werkelijk een lekker en gezellig feest. Lees meer over deze agriturismo

Orti di Nora

Puur natuur en in de verte de zee

Wat is er heerlijker dan ontwaken op een vakantiebestemming waar ruimte en rust overheerst? Op dit vakantieplekje met agrarisch karakter overnacht je te midden van olijf-, wijn- en boomgaarden en dieren, met in de verte de zee. Naast enkele kamers zijn ook een aantal appartementen aanwezig. Ideaal voor gezinnen!
Lees meer over deze agriresidence
Sanne 2

Hulp gewenst bij het vinden van een agriturismo in het zuiden van Sardinië? Vertel mij over je vakantiewensen; ik geef je graag persoonlijk advies.

Sanne
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK