Beleef uniek Sardinië

5 redenen om te kiezen voor een rondreis door Sardinië

Waarom zou je kiezen voor een rondreis in plaats van een vakantie op één plek? Je kunt natuurlijk denken dat je vanuit één uitvalsbasis ook van alles zou kunnen ondernemen, maar gezien de afstanden ben je toch wel wat beperkter qua mogelijkheden. Wij geven je graag enkele goede redenen om te kiezen voor een individuele rondreis door Sardinië.

Vraag een vrijblijvend voorstel aan
rondreis

Een vakantie volop afwisseling

Doordat je gedurende een paar dagen op dezelfde plek verblijft zul je je niet snel vervelen. Je hebt de gelegenheid om een en ander te bezoeken en te bezichtigen, maar tegelijkertijd heb je ook voldoende tijd om relaxen. Tegen de tijd dat je de omgeving kent, reis je weer door naar de volgende bestemming om andere iconen van Sardinië te ontdekken. Geweldig toch?
Strandwandelingen

Een volledig programma en toch volop vrijheid

Alles is van te voren al geregeld maar - in tegenstelling tot een groepsreis, waarbij ook het dagprogramma vastligt - heb je ter plaatse wel de mogelijkheid om gewoon je eigen plan te trekken. Misschien wil je de ene dag iets bezichtigen, de volgende dag luieren op een mooi strand of misschien lijkt het jou wel fantastisch om deel te nemen aan een mooie excursie? Ook een rondreis is tenslotte vakantie met het enige verschil dat je de mogelijkheid hebt om in 1 vakantie meerdere plekken te ontdekken van een best groot eiland als Sardinië. Daarnaast is ieder seizoen perfect om een rondreis te maken, ook het laagseizoen.
klederdracht sardinie - sardinia4all.png

Je leert de mensen en cultuur kennen

Als je kiest voor een vakantie op een camping of een appartementje in een vakantiecomplex huurt leg je ongetwijfeld ook contact, maar dit zal voornamelijk met andere toeristen uit eigen land of buitenland zijn. Kies je echter voor een rondreis met overnachtingen in kleine authentieke accommodaties dan is de kans groot dat je al heel snel staat te “kletsen” met de lokale bevolking, die je maar al te graag kennis laat maken met de lokale gebruiken. Het zijn tenslotte Sarden en die zijn o zo trost op hun eigen land en delen dit maar al te graag met je!
vluchten naar sardinie - vliegvakantie sardinie.png

Niet al ter ver van huis maar toch heel anders

Een ander voordeel van Sardinië is natuurlijk dat je maar twee uurtjes hoeft te vliegen en je bent er al! Dankzij maatschappijen als Transavia, Eurowings, Easyjet, Brussels Airlines, KLM kun je vanuit meerdere bestemming in Europa rechtstreeks naar Sardinië vliegen. Eenmaal op bestemming staat je huurauto al klaar zodat je direct kunt gaan toeren. Reis je liever met eigen vervoer dan kan dat natuurlijk ook. Wij informeren je graag over de beste overtochten naar Sardinië.
Trekking

Sardinië ontdekken op je eigen manier

Sardinia4all heeft meerdere “kant-en-klare” rondreizen, maar let op; deze kunnen ook naar wens worden aangepast. Zo kunnen we rekening houden met de luchthaven van aankomst en vertrek en ook met de gewenste verblijfsduur. Heb je soms een accommodatie gezien waar je heel graag zou willen verblijven? Geen probleem, ook switchen van accommodatie in het programma is geen enkel probleem! Zoek jij echter heel iets anders, bijvoorbeeld een reis volledig in het teken van archeologie, met heel veel activiteiten of wil je maximaal twee plekken combineren vraag ons dan om een vrijblijvend voorstel op maat. Aan de hand van jouw reiswensen stellen wij jouw ultieme reis samen!
Giorgia

Wil jij ook een individuele rondreis door Sardinië maken?

Staat Sardinië ook met stip bovenaan op jouw bucketlist en kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van een rondreis? Wij kennen het eiland en de accommodaties als geen ander. Laat ons weten wat voor jouw een ideale rondreis is en wij verrassen je graag met een vrijblijvend voorstel op maat!

Giorgia
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK