Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Waarom Sardinië?

Sardinië is dé vakantiebestemming voor reizigers die houden van puur, authentiek en heerlijk eten, mooie stranden, een prachtige cultuur en natuur en vooral niet op zoek zijn naar massatoerisme. De aangename temperaturen het hele jaar door spelen uiteraard een hele belangrijke rol. Het feit dat je dit vakantieparadijs al in 2 uurtjes vliegen vanuit Nederland en België kunt bereiken, maakt een vakantie op dit eiland nóg aantrekkelijker!
zandstrand sardinie - rotsformaties sardinie.png

Een parel in de Middellandse Zee

Voor velen is Sardinië tot op heden, in tegenstelling tot Sicilië, nog een vrij onbekende vakantiebestemming. Het eiland in de Middellandse Zee behoort tot Italië en is bijna net zo groot als Nederland, maar telt slechts 1.644.000 inwoners. De meeste Sarden wonen in de grote steden als Cagliari, Alghero, Nuoro en Olbia. Door deze lage bevolkingsdichtheid kun je hier nog volop genieten van rust en ruimte te midden van ongerepte landschappen.
prachtig strand op sardinie

Droomstranden - je waant je in de Caraïben!

De eindeloos azuurblauwe wateren en wonderschone stranden zijn het meest bekende aspect van Sardinië. De ruim 1.800 kilometer lange kuststrook wordt gekenmerkt door lange parelwitte zandstranden, afgelegen baaien en steile klippen. Dit is één van de redenen dat het eiland met name gedurende de zomermaanden zeer in trek is bij reizigers die op zoek zijn naar een heerlijke zon- en strandvakantie.
herdershutje - sardinie vakantie.png

Een binnenland vol geheimen

Naast zon, zee en strand heeft Sardinië je meer te bieden. Als je één van de kustwegen landinwaarts volgt, bereik je via het glooiende landschap dat gekenmerkt wordt door de zogenaamde nuraghe het ruige binnenland, een schitterend berggebied met pittoreske dorpjes vol geheimen en rijk aan tradities. Hier kun je het échte Sardinië beleven en proeven! Een vakantie in Sardinië zonder een bezoek aan het binnenland is dus eigenlijk niet compleet…
Wandelen (Shutterstock)

Beleef Sardinië sportief of creatief

Buiten het zomerseizoen, zodra de temperaturen iets zakken, leent het eiland zich ook uitstekend voor een actieve vakantie. Er zijn tal van mogelijkheden. Wat dacht je van een wandel- of fietsvakantie, een avontuurlijke paardrijtocht of een heerlijke golfvakantie? Wil je liever creatief en met je handen bezig zijn? Dan is het leuk om met een groepje vrienden de geheimen van de Sardijnse keuken te leren kennen tijdens een kookworkshop!
klederdracht sardinie - sardinia4all.png

Sardinië, de blauwe zone van Europa

Wist jij dat Sardinië één van de vijf "blue zones" op aarde is? We hebben het dan niet over de schitterende blauwe wateren, maar over de inwoners die langer, gezonder en vitaler leven. Dankzij de dagelijkse levenswijze met veel beweging, aandacht voor "la famiglia", een mediterraan dieet en een goed glas rode Cannonau-wijn telt het eiland vele 100-jarigen!
vakantie sardinie marieke sanne - sardinia4all

Beleef uniek Sardinië!

Kortom, beleef het onontdekte Sardinië samen met Sardinia4all. Kies voor een verblijf in het authentieke, bosrijke binnenland, het glamoureuze noorden of het pure Zuid-Sardinië! Kun je niet kiezen? Onze rondreizen bevatten een mooie mix en zijn dus ideaal om in korte tijd de verschillende gezichten van Sardinië te leren kennen! Reisorganisatie Sardinia4all helpt je natuurlijk graag bij het samenstellen van een unieke, op maat gemaakte vakantie op dit bijzondere Italiaanse eiland!
Marieke

Hulp gewenst bij het samenstellen van een unieke vakantie op Sardinië? Vertel mij over je vakantiewensen, ik geef je graag persoonlijk advies.

Marieke
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!