Beleef uniek Sardinië

Sardinia4all op reis naar Sardinië - Deel 4

Na ons bezoek aan Cagliari, Villasimius, Costa Rei en Ollolai rijden we via Orgosolo met het team van sardinia4all door naar het westen van Sardinië. Het doel van ons bezoek? Ons gezicht laten zien bij accommodaties waar we mee samenwerken, de opmerkingen van onze klanten doornemen met de accommodatie en bespreken of onze bevindingen nog steeds kloppen. Natuurlijk gaan we ook rondkijken bij nieuwe accommodaties waarmee we een nieuwe samenwerking aan gaan én willen we zelf inspiratie opdoen, zodat we ook het komende jaar weer kunnen doen wat wij onze klanten beloven: Een unieke reis op maat samenstellen. Lees hier deel 4 van onze werkweek op Sardinië!
Werkweek S4A 2018

Sardinië, wat een eiland!

De openheid en gastvrijheid van de Sardijnen is één van de redenen dat wij zo gek zijn op dit eiland. Toen wij na een rondleiding door Ollolai weer in de auto stapten om naar het volgende bergdorpje te rijden, bleek al gauw dat één van de hoofdroutes vanwege werkzaamheden was afgesloten. We werden door onze navigatie over een onbestrate landweg geleid, maar halverwege de weg, letterlijk in the middle of nowhere, konden we plotseling niet meer verder. We hadden met onze huurauto’s inmiddels al de nodige hobbelige paden overwonnen, maar nu stonden we voor een dubieuze plas waar we niet van konden bepalen hoe diep hij nou precies was. We hebben nog even staan wikken en wegen wat we zouden doen: het risico nemen en er doorheen rijden of terug en een andere route kiezen. Uiteindelijk zijn we toch maar omgekeerd. Toen we aan het eind van de landweg stonden te kijken hoe we onze weg zouden vervolgen, stopte er een andere auto. De bestuurder schoot te hulp en bood aan om voor ons uit te rijden. Grazie!
Werkweek S4A 2018

Via Orgoloso naar het westen van Sardinie

De laatste etappe van de route leidde vanuit het binnenland langs de westkust weer naar het zuiden. Onderweg brachten we nog gauw een bezoek aan Orgosolo, een dorpje dat bekend staat om de vele muurschilderingen (murales). Toen we aan het dwalen waren door de smalle straatjes en steegjes trok Marieke ons ineens een heel klein winkeltje in. Voor we wisten wat er gebeurde stond een oud mannetje al klaar om ons allemaal een pet op te trekken. Alle tassen moesten op de grond, alle haren uit het gezicht – o en of wij lange Nederlanders even wilden bukken zodat hij het hoofddeksel goed op ons hoofd kon zetten. Tsja, daar moesten natuurlijk foto’s van gemaakt worden…
IS ARUTAS

Het nazomerzonnetje op het strand van Is Arutas

De laatste middag brachten we door op het bijzondere kwartsstrand van Is Arutas, aan de westkust van het eiland. Terwijl we genoten van het nazomerzonnetje en het uitzicht over de turquoise zee bespraken we de afgelopen dagen nog even met elkaar. Onze conclusie? Sardinië biedt zoveel meer dan alleen schitterende stranden en kleine baaitjes. Wij hebben tijdens deze week een relatief onbekende kant van Sardinië leren kennen. Nieuwe pareltjes, spontane ontmoetingen, de pure natuur, warme cultuur en zalig eten en drinken… Wat een eiland!
Marieke

Wij verrassen je graag met een vrijblijvend voorstel

Wij zitten weer vol inspiratie en kunnen niet wachten tot we ook jou kennis mogen laten maken met deze prachtige bestemming!
Vertel ons over je vakantiewensen en wij verrassen je met een vrijblijvend reisvoorstel!

Marieke
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK