Beleef uniek Sardinië

Sardinië All Inclusive vakanties

Naast een vakantie in een Adults-Only hotel of een veelzijdig Club Hotel organiseren wij natuurlijk ook graag jouw All Inclusive vakantie op Sardinië! Een ideale vakantie formule voor gezinnen met kinderen maar ook zeker voor stellen die graag kiezen voor het volledige gemak van een all inclusive hotel. Je hoeft namelijk nergens aan te denken, je verblijft volledig verzorgd en niet onbelangrijk; je weet voor vertrek al precies wat de kosten van jouw vakantie zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe all-in hotel aan de noordkust of vertrek je liever een veelzijdig aal-in resort aan het strand in Oost-Sardinië?
friends

Wat houdt All Inclusive precies in?

Letterlijk betekent All Inclusive “alles inclusief”. Let op, het begrip van all-inclusive kan echter per hotel verschillen. Er zijn hotels die een inclusive formule hanteren waarbij ontbijt, lunch en diner (meestal in buffetvorm) bij de prijs zijn inbegrepen evenals water en wijn bij de maaltijden. Andere resort bieden een zeer uitgebreide ultra all inclusive verblijf aan. In dit geval zijn naast de maaltijden vaak ook allerlei (alcoholische) drankjes gedurende de dag bij de prijs inbegrepen en zo ook diverse extra’s als snacks en ijsjes. Voordat je overgaat tot het definitief boeken van jouw all inclusive vakantie op Sardinië controleer goed welke formule exact van toepassing is op de gekozen accommodatie of vraag ons om advies!

Laat je volop verwennen tijdens de vakantie, boek All Inclusive Sardinië!

Bungalow Club Village

Bungalow Club (All Inclusive Sardinië)

Deze veelzijdige all-in vakantiebestemming is de ideale oplossing voor een familievakantie op Sardinië. Van een pool, gevarieerd sportprogramma, kidsclub tot een massagehoek, het is er allemaal!
Een gezellig centrum is vlak bij en het strand ligt aan je voeten. Ook hier hoef je je niet druk te maken over het eten en drinken. Alles is al bij de prijs inbegrepen!
Meer info over All Inclusive Club Village
Baia dei Pini

Baia dei Pini (All Inclusive Sardinië)

Fijn 4-sterren hotel op een half uurtje rijden van Olbia, uiteraard met All Inclusive formule. Met drie zwembaden, een breed zandstrand voor de deur en veel te doen voor zowel jong als oud zul je je hier geen moment vervelen. Wanneer vertrek je naar Sardinië?
Meer info over All Inclusive Baia dei Pini
Li Suari All Inclusive Clubhotel San Teodoro Sardinia4all

Li Suari Club Village (All Inclusive Sardinië)

Li Suari is een veelzijdige Club Village in San Teodoro, uiteraard met All Inclusive formule. Het resort beidt nette kamers, een zwembad, veel activiteiten voor jong en oud en een kidsclub. Ook de ligging is perfect; aan de kust van San Teodoro, aan het strand van Cala d'Ambra.
Meer info over All Inclusive Li Suari
Bianca

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het samenstellen van jouw all inclusive vakantie op Sardinië? Vertel mij over je vakantiewensen; ik geef je graag persoonlijk advies.

Bianca
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK