Beleef uniek Sardinië
WINE RESORT

Een landhuis in Sardijnse stijl

"Wat een aangename stilte en wat een uitzicht" gaat door mijn hoofd terwijl ik de grote kamerdeuren open. Een heerlijk stralend voorjaarszonnetje verlicht de voorliggende wijngaard. Voor even voel ik me echt op vakantie. Een kopje thee of liever koffie vraagt Annamaria. Na de overheerlijke wijnproeverij van gisteren is een dubbele espresso helemaal op zijn plaats!"

In het bijzondere Sardinië reisaanbod van Sardinia4all: Wine Resort Leda d’Ittiri, Alghero. Een schitterend en rustig gelegen landgoed nabij het mooie stadje Alghero, omgeven door wijngaarden en olijfbomen.
Wine Resort

De rust van het platteland, vlak bij een blauwe zee

Azienda Agricola Leda D'Ittiri, een magische mengeling van elegantie en eenvoud in perfecte harmonie met het omringende landschap. Acht kilometer van het gezellige stadje Alghero vandaan is tegen de helling van de "Monte Doglia" het charmante Wine Resort gevestigd. Hier verwelkomen Antonella en Annamaria in een uiterst fraaie landelijke sfeer hun gasten, te midden van sierlijk uitgestrekte wijn- en olijfgaarden.
Wine Resort

Slapen bij een Sardijnse wijnboer

Naast de activiteiten als agrarisch bedrijf heeft het resort een aantal jaar geleden haar deuren ook geopend als agriturismo. Agriturismo’s zijn lokale boerenbedrijfjes die vakantiegangers de mogelijkheid bieden om op het erf te logeren. Daarnaast kan vaak kennis worden gemaakt met de dagelijkse activiteiten en geserveerde producten komen veelal van eigen land. Er zijn eenvoudige maar ook luxueze overnachtingsmogelijkheden. Wine Resort is een prachtig voorbeeld hier van. Recentelijk is het landhuis geheel opgeknapt waarbij de authentieke stijl en details bewaard zijn gebleven. Vandaag de dag zijn er zes landelijk ingerichte gastenkamers. De voormalige stallen zijn omgetoverd tot een intieme ontbijtruimte. Dankzij de ligging midden in de natuur is het volop genieten van rust en ruimte.
Wine Resort

Maak jouw verblijf nog specialer

Naast de vele interessante bezienswaardigheden en schitterende stranden in en rondom Alghero, biedt Wine Resort haar gasten de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een rondleiding door de eigen wijn- en olijfgaarden. Aansluitend vindt een smakelijke proeverij plaats. Erg lekker en zeer leuk om mee te maken. Valt jouw vakantie in september? Neem een kijkje of help mee bij het plukken van druiven en olijven op het landgoed. De trots van Wine Resort Leda D' Ittiri!

Wil jij overnachten in het Wine Resort?
Boek nu bij Sardinia4all jouw vakantie op dit prachtige landgoed in Alghero!
Sanne

Hulp gewenst bij het vinden van een agriturismo op Sardinië? Vertel mij over je vakantiewensen, ik geef je graag persoonlijk advies.

Sanne
Sardinia4all

Wij maken jouw vakantie op Sardinië graag op maat!

OK