Vragen? Stel ze aan Marieke! +31(0)71 3020 171 of
Beleef uniek Sardinië

Villa Lux, Is Molas - Sardinië

Schitterende designvilla met zwembad en vier slaapkamers in Is Molas, niet ver van Santa Margherita di Pula. Gelegen in een verzorgd villacomplex, waaraan een golfhotel met eigen green is verbonden.

Over de accommodatie

Dit huis is een eerbetoon aan het landschap van Sardinië en de kleur weerspiegelt de heldere lucht. Villa Lux is een prachtige villa met zwembad gelegen in het nieuwe wooncomplex op het landgoed Is Molas in Pula, in het zuiden van Sardinië. De villa, ontworpen door de architect Massimiliano Fuksas, kijkt uit over een prachtige privétuin van ongeveer 1000 vierkante meter met prachtige plekjes om te ontspannen en een privézwembad van 60 vierkante meter.

Kamers

Villa Lux bestaat uit twee verspringende gebouwen die met elkaar verbonden zijn door een panoramisch terras van 130 vierkante meter. Op de begane grond bevinden zich de eetkamer en woonkamer en twee slaapkamers, een tweepersoonskamer en een eenpersoonskamer, die samen de badkamer delen. Een interne houten trap leidt naar de bovenverdieping waar zich nog twee slaapkamers bevinden, elk met een en-suite badkamer.

Activiteiten

Golfliefhebbers vinden een prachtige green direct voor de deur! De golfbaan van Is Molas heeft maar liefst zevenentwintig holes en is een van de bekendste golfbanen van Italië. Je bent hier op vakantie, niet ver van het pittoreske stadje Pula met zijn smalle straatjes en zomerwinkels, winkels, bars, pizzeria's en het grote plein met muziek en shows, en de zee. Bijvoorbeeld het strand van Soiaggia di Nora en de baai van Su Guventeddu zijn gemakkelijk aan te rijden met de auto. In de omgeving vin de uitgestrekte bossen waar je heerlijk kunt wandelen en mooie plekjes aan de kust om te snorkelen. Iets voorbij Pula ligt de Romeins-Punische havenstad Nora, waarvan sommige zuilen en mozaïeken dateren uit het Romeinse Rijk.

Uniek vakantieplekje voor...

Prachtige vakantie op Sardinië in een villa van hoge kwaliteit, waarvan de uitrusting niets te wensen overlaat en direct aan de golfbaan van Is Molas!

Kamers:
• 4 slaapkamers
• 3 badkamers
• Hoogwaardige apparatuur met Wi...
Lees meer
Zwembad: Ja
Wi-Fi: Ja
Strand: 5 km.
Dorp: 5 km.


Foto's

De ligging van Villa Lux di Is Molas (8 pers.) op Sardinië

Santa Margherita di Pula

Santa Margherita di Pula is de benaming voor de Zuidkust van Sardinië, op ca. 35 kilometer afstand van de hoofdstad Cagliari. Het bijbehorende Pula is een gezellig en goed verzorgd plaatsje waar gedurende de zomermaanden altijd iets te beleven valt. Naast de verschillende restaurantjes, bars en ijssalons, zijn tevens de winkeltjes tot 's avonds laat geopend en worden op de centrale "piazza" wekelijks diverse activiteiten georganiseerd. De hele kuststrook, vanaf Nora tot kilometers voorbij het plaatsje Pula, wordt als Santa Margherita di Pula aangeduid. De prachtige witte zandstranden wisselen zich hier af met hotels, vakantiehuizen en luxe resorts.
S. Margherita di Pula - Sardinie - Foto

Ontdek de provincie Cagliari in Zuid-Sardinië

In Zuid-Sardinië ligt de provincie Cagliari, met de gelijknamige hoofdstad van het eiland. In deze havenstad komen dagelijks veerboten aan vanuit Napels en Civitavecchia. Ook de grote schepen, die Cagliari aandoen als onderdeel van een mediterraanse cruise, meren aan pal voor het centrum van stad, aan de kade bij de Via Roma. De stad heeft een zandstrand van maar liefst 8 kilometer lang: Poetto (spreek uit: Po-etto), waar de inwoners vanaf april/mei tot eind september gretig gebruik van maken. De luchthaven Elmas, een paar kilometer buiten de stad, biedt een goede verbinding met het vasteland van Europa.
Lees meer
Tarieven
De prijzen van dit vakantiehuis zijn op aanvraag beschikbaar.
Villa Lux di Is Molas (8 pers.)
Reviews: 0